.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

боядисване на косата в няколко цвята

Бих искала да знам как да постигна такъв ефект, отгоре тъмна коса а надолу светла, може ли в къщи и има ли някакви техники или е просто дълго време не боядисвана коса

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Това май са 2 цвята - един на горния пласт и друг на долния, ама като гледам разликата е 1-2 нюанса само. По-добре отиди на фризьор със снимка, че май няма да те разбере добре..
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Фен
    Град
    Sofiq
    абее глупости .. момиче това е от светлинатаа... аз съм руса обаче.. от светлината на някой снимки краищата ми изглеждат направо кафяви такааа че товаа.. незнам ако толко много ти харесва иди на фризиор ти боядиса краищата амаа според мене нема смис..

Мега фен Аватара на Cucko0
    Град
    там, където свършва небето
    и двете говорите пълни глупости ..такъв ефект се постига с боядисване на корените ..
    Hostis Honori Invidia

Град
    Шумен
    на мен така ми се беше получило, когато не си поддържах боята и тя косата порастна и абсолютно същото изглеждаше
    -What are you looking at? o_o
    -You, obviously. *smile*
    _________

Sex.Love.Control.Vanity.. <3

Цитирай Първоначално написано от gabi7u
    на мен така ми се беше получило, когато не си поддържах боята и тя косата порастна и абсолютно същото изглеждаше
    а с каква боя се боядисваше и сега последно, корените ли да си боядисам(които никак не са тъмни) или краищата

Супер фен Аватара на LipSy
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от Cucko0
    и двете говорите пълни глупости ..такъв ефект се постига с боядисване на корените ..
    На корените?! Аз пък за 1-ви път чувам да си боядисваш косата в корените в кафяво, апък долу да стане русо...

една приятелка се прави така, аз също пробвах. Отиваш на фризьор и му казваш че искаш само долната част на косата ти да е един два тона по светла от твоя цвят, занеси и снимка най-добре. Кичурите да са много тънки, за да стои естествено, нещо като отблясъци и трябва да са от скулите надолу, в никакъв случай не си го прави сама. Надявам се да останеш доволна

Цветелина много ти благодаря за ценното мнение

Цитирай Първоначално написано от LipSy
    Цитирай Първоначално написано от Cucko0
    На корените?! Аз пък за 1-ви път чувам да си боядисваш косата в корените в кафяво, апък долу да стане русо...
    боядисваш само корените, а отдолу остава цвета, с който си била преди

дано да се получи хубаво, пиши после да разберем

непременно

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    и на мен ми прилича като неподдържана боя
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си