- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Не е за вярване
Абе хораа честно немога да ви разбера . Хората си споделят най - личните проблеми с вас , а вие им се хилите и ги изкарвате луди . Ясе поставете на тяхно место . Как щяхте да се чувствате ако някой ви се хили а ??? Ама замислете се малко и се стегнете . Повечето от вас имат регистрация за да се хилят и да псуват Звездите които не харесват. Правете квото знаете ама като човек ви помоли за нещо пък отнесете се по сериозно не говоря за себе си а за повечето статии и несериозните ви коментари по тях . Аз ако не ви го кажа незнам кой . И са не ме псувайте и мене ами малко се стегнете и ако няма какво да кажете по някоя тема просто недейте . Благодаря![]()
ам форума кат е пълен с лапешки въпроси от сорта аз и най добрата ми приятелка харесваме едни и същи момчета ко да прая или изкарах 2ка как да кажа на на6те ем 6и са смейм 6и ва еба си4ките
емм не..1во..не всеки пише на правилния раздел..2ро..някой си правят еба*вки с разни простотий и половината не са истински ;].. трето много от темите са напълно абсурдни и излишни..4то..има и случеи,в които един проблем го има пренаписан поне 1,2 пъти.. ;]]..
Ахаха-да и ние кво?Като не ти харесва как е -изчез.![]()