- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Имам ранички.....
Здравейте : ) Четох из интернет за раничка на маточната шийка, но всъщност незнам дали е точно това....в самата вагина имам рани и то доста..като топченца са.. и са гъсто разположени. Страшно много ме сърбии..не издържам понякога...но нямам бяло течение, а като гной..и после тече кръв на моменти... от 4 дни ми е така.. но тъй като наскоро ми беше първият път и не съм казвала на майка ми...а сега незнам как да го обесня това.. иии дали мога сама да отида на генеколог? Моля дайте вашето мнение : )![]()
отивай веднага
момчето имало ли е здравословни проблеми?
ОДИН!!!
Не, наскоро са му вземали кръв, на изследвания е бил, нищо му няма. Ще отида на генеколог, но много се притеснявам как ще кажа на майка...но ако не успея.. ще кажа на леля ми да ме придружи..Първоначално написано от darkPaladin
На гинеколог може да отидеш и сама без да казваш нито на майка си ,нито на някой друг.Може да те придружи някоя приятелка,а може и сама да идеш.Това не е проблем.Възможно е да си лепнала някоя инфекция или нещо по-опасно,така че тичай бързичко на лекар!
И как разбра,че във вагината ти има топчета или рани?
Във вагината няма как сама да видиш какво има.Може би имаш предвид на входа на влагалището или по срамните устни.Възможно е да са и гъбички,а ако сте имали полов акт без презерватив,е възможна влагалищна инфекция или нещо по-сериозно.Иди на гинеколог !
Ако трябва сама,но не отлагай!