Здравейте ,от град Русе съм. Чудех се къде мога да намеря дифузер ,може би от техномаркет и тем подобни
Можете ли да ме информирате за цените ,както и за качествени марки![]()
![]()
Благодаря Ви!
LOVE не означава Legs Open Very Easy !!!
момиче
В големите вриги магазини, повечето сешоари се продават с дифузера...![]()
Имам обикновен сешоар на Елеком около 20лв. с дифузер и ми върши перфектна работа. Винаги като си направя косата с него отнасям много комплименти![]()
Ще използвам темата да попитам,как се използва дифузера??
Имам,но незнам как да го използвам![]()
^ох, мании и аз имам един тооолкова хубав, а съм като неандерталец в ръцете(и на мен ако може да ми се обясни...;д)
Амиии...разделяте косата на сектори или кичури. Взимате един кичур, по-дебел, и буквално го натъпквате в дифузера, след това леко завъртате дизфузера и после може леко да "масажирате". Това е горе-долу.
Как по-точно да го натъпча??
Не мога да те разбера,ако има значение дифузера мога да го снимам и да кача снимка.
Уфф, то и аз като си чета поста не мога да се разбера...
Ооо, да, определено има значение какъв е дифузера, ако е с дълги "иглички" той е за обем...нямам такъв и не знам как се ползва, но ако е с по-къси, значи е за начупване, ето клипче - http://www.videojug.com/film/how-to-blow-dry-curly-hair само че аз държа дифузера плътно до скалпа и си правя косата кичур по кичур.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=183381 тук също доста добре е обяснено, по-добре от мен![]()
Гледах клипчето,обаче си мисля, че моят дифузер не е с такова като купичка,а игличките са неравномерни смисъл от едната страна са къси от другата дълги,ще опитам довечера,но все пак как да го завъртя след като няма такова като купичка?
Аз между другото търся дифузер за обем ,косата ми е много къдрава и като са ме правили с дифузер става още по-огромна и къдрава ,приличам на тигрицаПрепоръчайте ми някой за обем
LOVE не означава Legs Open Very Easy !!!
момиче
^ Най - много да ти се начупи съвсем леко, нещо като плитки. Поне така става на една моя приятелка.
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
FuckingFreak права си.Моята е чуплива и става много добре,но на права ще стане стърчащо просто....