.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 72
    Цитирай Първоначално написано от brutaLxxbunny
    А има ли начин да се запишеш на такова състезание,без да си в езиково училище?
    Това състезание се провежда само в училища, които са членове на асоциацията на Кеймбридж училищата в България.Не е задължително да са езикови гимназии - например аз не уча в езикова гимназия, а в ПМГ.

Абе, vexxx, госпожата ми каза, че миналата година не е имало спийкинг и едва ли ще има тази година. Сигурен ли си, че информацията ти е вярна?
    Nothing to do, nothing to say... fade away...

И от нащо училище има 12-15 чакалчета, коит ше отпрашват към Ямбол. И им събираха само по 5 кинта.

Цитирай Първоначално написано от TrickyAngel
    Абе, vexxx, госпожата ми каза, че миналата година не е имало спийкинг и едва ли ще има тази година. Сигурен ли си, че информацията ти е вярна?
    Не съм сигурен и аз... казаха, че ще искат пълния регламент, но още не са ми го казали...

Здравейте, тъй като и аз се клсирах за Ямбол, дайте малко повече информация, ако знаете, разбира се, за това какво ще се включва в изпита, и аз дочух че ще има Спийкинг...

До сега не е имало спийкинг, не знам. Иначе ще бъдат същите упражнения само с различни примери. Госпожата каза, че ще ми даде тестове от миналите години да решавам... Ще постна нещо на 7 или 8 март...

ОК, постнете някакви материали когато и да е, само да е до 19 март, та да се поупражняваме малко вкъщи, обаче моята Госпожа по Английски каза,че е ходила на някаква си там конференция във Варна, и можело на самия изпит преподавателя да почне да разказва за нещо, и ние трябва да успеем да му довършим мисълта, нещо такова си спомням, но ще видим...

Моето училище е от 3 години член на Асоциацията на Кембридж училищата и до сега не е имало устен изпит.. Питах госпожата, която се занимава с организацията и по конференциите и тн и тя каза, че няма да има подобно нещо.
    Ти, между другото, кой вариант си? А1, А2, В1, В2, С1?

Еми записах се на А2, и го взех без проблем, мисля че 66% успяваемост, нещо такова казаха.

Аз не съм А2, сори...

Е, какво сега ???

И аз успях да се класирам за Ямбол. Ако намерите теста от минлата година или друга го споделете, че ми се ще да се поупражнявам още малко до тогава.

Ми ари уе, то няма времеееее....???

Въпрос

Някой знае ли с колко точки се класирам в А1? Госпожата не знае (или си мълчи).

Нямам си на идея... Сори, не можах да се добера до нито един вариант от миналата година.. Но хора, които са ходили миналата година казаха, че тази година състезанието е много по-лесно от миналата, тъй че няма от какво да се притесняваме според мен

Ами какво стана, Спийкинг ше има ли ???

Естествено, че не.. От къде да намерят време за спийкинг при положение, че ще сме около 500 човека.

Един ми казва ше има, друг не, незнам и аз какво да правя вече. А между другото знаете ли как ще изглежда изпита, както в онея примерни тестове, или по различен начин ?

Голям фен Аватара на mecheeeee
    За да не правя нова тема ще пиша тук
    За домашно имаме да пишем съчинение ... но може ли някой който е добре с английския да ми го провери

Качи го тук, та да го видим как е, що е...

Голям фен Аватара на mecheeeee
    Цитирай Първоначално написано от MannieG
    Качи го тук, та да го видим как е, що е...
    Пиша ти лично

Цитирай Първоначално написано от MannieG
    Един ми казва ше има, друг не, незнам и аз какво да правя вече. А между другото знаете ли как ще изглежда изпита, както в онея примерни тестове, или по различен начин ?
    Е, как си го представяте това с спийкинг-а след като излезе програмата
    Ем, същото е каза госпожата. Упражненията са същите, само че с различни примери(това се подразбира). Виж тук ... Пиши мейл, питай.. Ще ти отговорят по-добре от мен. Естествено няма да дадът вариантите от миналата година, защото те се закупуват.

Е, какво смешно има? Питам, за да знам как е, що е...

Брей, много злобно го раздаваш, а човек да се опита да помогне

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си