.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Hybrid View

Пожелания за Св. Валентин

http://all-for-fun.ovo.bg/index/za_sveti_valentin/0-34
    Погледнете ги и ми кажете дали Ви харесват. Вашето мнение е важно за мен.
    Благодаря за отделеното време!

Страшно много се извинявам, че съм объркал раздела! Много съм разсеян...

Прочетох някои от тях 35% от тях гласяха - ела довечера да се чукаме страстно... Ами има доста сполучливи. Оценката ми като общо е 5. Но ако използваш св.Валентин за това по-горе , по добре не се опитвай...
    Искат да съм кофа... Боклучийски кош - аз им го показах с "Гол в ръката нож"

Не, честно казано не съм обърнал внимание, просто колегата ми е Улигофрен и тепърва трябва да редактирам. Плюс това не си падам по този празник.

И аз не го празнувам , аз празнувам трифон зарезан , но ако човека до теб се кефи на валентинки що да не го зарадваш...
    Искат да съм кофа... Боклучийски кош - аз им го показах с "Гол в ръката нож"

Повече от фен Аватара на KokoDjambo
    Яко Трифката празнувам.Червено винце,сиренце и дебело мезе.За десерт може да се поглезим с някоя за валентина
    Вива канари...!!

Град
    гр.Русе
    Пропрочетох някои от пожеланията-някой стават,други не..
    Женските сълзи са много красиви и нежни,когато са потекли за някой скъп човек..Очите са най-искрени и те никога не лъжат,така ли поне веднъж не се осмели да погледнеш в моите и да видиш болката и тъгата в тях :]

Пу да му се не знае..... Как можах да сложа убитата тема в грешния раздел :X
    Нищо поне като съм я подкарал да я довърша ...
    Относно пожеланията, ще Ви бъда благодарен ако имате хубави идеи и ми ги “ метнете “ на л.с.
    Извън темата.
    Малко инфо за сайта ... Непрекъснато обновление на Новини, много картинки, инфо за Времето, месечен хороскоп и т.н.
    sRy че си правя реклама

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си