- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Да се притеснявам ли?
Здравеите.Имам един въпрос -преди 2 дни с приятелката ми правихме секс,но имам някои притеснения...
Аз съм на 17,тя на 16(едва ли има значение но..)
Не съм свърщвал,но по едно време усетих нещо влажно...Презерватива беше леко мръднал надолу,но не бях сигурен дали е нещо от него-по-скоро си мисля,че беше от нея,но все пак се страхувам.както казах по-горе не съм свършвал и някак си се успокоявам с това,но все пак...Презерватива не беше скъсан 100% и беше Durex Select(жълт или оранжев не се сещтам,не ми се експериментира с такива от 25ст.)
Ходим от почти година и си имаме достатъчно доверие,ама все пак малки сме и неопитни...Моля,помогнете ми какво да правя,минали са ~48 часа от акта и се притеснявам страшно много
Гледам в нета 10000такива теми и се извинявам за поредната такава,просто не беше ми се случвало подобно нещо...
![]()
Досадното на този свят е, че идиотите са уверени в себе си, а умните хора са изпълнени със съмнения.
А има ли опасност ако зад презерватива е излязло нещо?Попринцип знам,че сперматозоидите във кислородна среда "умират" бързоИма ли опасност,ако нещо е "минало" отзад презерватива и е стигнало до нея?
Досадното на този свят е, че идиотите са уверени в себе си, а умните хора са изпълнени със съмнения.
![]()
Aйде бе,все едно и вие не сте били в такива ситуации..Пфуу...
Не не се претисняваи,няма от какво .... :} И все пак ако много си влезнал в филма след 1 седмица да си направи тест ...за да ти успокои на 100%Макар,че и сега трябва да си :P
НЕ ! при положение ,че не си свършвал няма как да е станал гаф
Hostis Honori Invidia
Пфуу.. щом сте използвали кондом,това е най-важното.И щом не е скъсан.. просто няма почти никакъв шанс да е бременна,няма повод за тревоги![]()
Женските сълзи са много красиви и нежни,когато са потекли за някой скъп човек..Очите са най-искрени и те никога не лъжат,така ли поне веднъж не се осмели да погледнеш в моите и да видиш болката и тъгата в тях :]
Първоначално написано от MarkKnight
Като откача, откачам!
и още повече че не си свършвал ... най - вероятно това което си усетил е било от нея, била е много възбуденаПървоначално написано от MakeMeHappy
![]()
Според мен има 90% вероятност да е бременна. Обади се на баща и , а после следват неща като издръжка, спорове, дрехи за първия учебен ден на копелето после университет....
"If you look like an idiot it's probably punk."
Подигравайте се,един ден да ви дойде на главата нещо подобно,че да ви видя...
Пораснете и после се е*ете
Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори
Шансът да е станал гаф е около 5%. Дишай спокойно.
Welcome to the Jungle...
Бах тия сперматозоиди.... ще ти се родят нинджи.
Презервативът не е бил скъсан, нали? Провери ли го с вода за всеки случай?
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
не съм го проверявал с вода ама си беше надут отпред от предеякулационната течност