.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 36

МАЛКО HELP плс

така сега ще ви го обясня кат на идиоти и искам .. да ми каете.. :д кво да правя.. така аз съм момче на 16 години.. добре сложено / трениращо като цяло съм хубав .. (до тyк добре) от около 2 седмици си чатя в facebook с едно 14 годишно момиче.. и ви казвам за 1-ви пат ми се случва.. да си приличам толкова мн с момиче (по характер не физически) разбирате ли с нея си приличаме в сички аспекти.. харесваме еднакви филми / храна / актиори / книги / музика а бре кат ви казвам еднакви буквално.. дори и лубимите ни числа савпадат.. лубими отбори.. дори и цветовете.. които харесваме са едни и сащи.. (дотук добре) тя каза.. че за 1-ви пат среща момче кат мене :P дет да я разбира така перфектно.. и от снимките които си разменихме и 2-мата бяхме очаровани.. ( и тyк идва проблемът) подяволите като цяло винаги съм бил с хубава кожа и лице.. но от 2 дни почнаха да ми излизат.. побертетски пъпки.. :O не че са мн .. ама са мн гадни.. аз понеже се подаржам доста добре.. веднага си купих някви мазила да се мажа и тем подобни.. ноо тря да се видим в четвартак ( за 1-ви пат ) и ще ходим на кино.. а аз мн се притеснявам.. че ще я отбласна с тези пъпки.. а и не смятам .. че до четвартак което е дрyги ден .. ще ми минат от кремовете които слагам.. и се чудя.. да отида ли или не.. мн я харесвам и по характер и по външния вид.. но.. нз дали ще ме хареса .. така те не са някви супер мн.. но има доста та вапроса ми е .. ако така си савпадаме.. ваншния вид няма да е от такова значение нали ? смисал .. да се пробвам ли с нея .. или не.. те пъпките не са мн.. ама дразнят...

П.П. ХИч НЕ МИ ДРЕМЕ ЗА ПРАВОПИСНИТЕ ГРЕшКИ В НЯКАВ СИ ФОРУМ В НЕТА.. ПИшА ГО НА ФОНЕТИКА НОРМАЛНО Е ДА ИМА ГРЕшКИ

Град
    Варна
    Намажи ги с крем здраве
    Понякога съдбата ни събира, само за да ни раздели.

Мега фен Аватара на Cucko0
    Град
    там, където свършва небето
    ще отговоря като за идиот като теб не излизай с момичето не и губи времето
    Hostis Honori Invidia

ЕМ Ааз съм зел крем здраве / някав почистваш спирт / и някво от нивея.. / ама невярвам да минат за 1-2 дни.. :S а иначе с нея страшно мн си допадаме.. и напрао ако я испусна.. ше съм ебахти загубеняка..

Няма от какво да се притесняваш :P :P Ти гледай да не се изложиш на срещата мани ги пъпките ..... Пиши след 2-3 дена как е минало сичко :P :P

Мили идиоте , кажи и , че имаш някакъв ангажимент и ще трябва да отложите срещата...
    Искат да съм кофа... Боклучийски кош - аз им го показах с "Гол в ръката нож"

с нея няма как да се изложа.. :д толко мн си допадаме.. че обща тема за разговор ще намерим винаги :д а има ли закво да приказваме почти няма как да се изложа.. а иначе.. да тва с отлагането.. хм тя вече 2 седмицu ме кара да излезем.. но понеже.. имах ангажимент да помагам на маика .. ми там с едни документи смисал там аз и диктувах тя пишеше.. и през изминалите 2 седмици имах мн малко свободно време само вечер колкото да си чатим с нея малко. и ако отложа срещата ше излезне .. че не искам да се виждаме и я отбягвам което сашност не е вярно..

И Плс не ме ядете .. за грешките... от фонетиката са ето например нямам представа каде е буквата "6t" за тва я пиша "ш" и "т"

Цитирай Първоначално написано от cekokn
    с нея няма как да се изложа.. :д толко мн си допадаме.. че обща тема за разговор ще намерим винаги :д а има ли закво да приказваме почти няма как да се изложа.. а иначе.. да тва с отлагането.. хм тя вече 2 седмицu ме кара да излезем.. но понеже.. имах ангажимент да помагам на маика .. ми там с едни документи смисал там аз и диктувах тя пишеше.. и през изминалите 2 седмици имах мн малко свободно време само вечер колкото да си чатим с нея малко. и ако отложа срещата ше излезне .. че не искам да се виждаме и я отбягвам което сашност не е вярно..

И Плс не ме ядете .. за грешките... от фонетиката са ето например нямам представа каде е буквата "6t" за тва я пиша "ш" и "т"
    Тогава и кажи истината или се посрами , изборът е твой ...

А относно фонетиката , буквата "Щ" се намира отдясно на Ш. Оправданието , за изпуснатите главни букви и пунктация е...

че пиша в форум за помощ .. а не съм на испит по бел..

бтв тя току що влезе в фб и и написах че няма да мога .. заради пъпките .. и тя каза.. че няма проблем... и че пак искала да се срещнеме :P :P

НОРМАЛНО Е ДА ИМА ГРЕШКИ
    А нормално ли е да си неграмотен, некомпетентен инвалид БЕ?! Толкова ли нямаш грам уважение, към драгите съфорумници да те е.а?! Писнало ми е от смотани миндили като теб заклевам се! Не заслужаваш отговор!

Попринцип външният вит няма много голямо значение важно е как ще се държиш с нея и тен подобни. А и тя вече знае за пъпките ти и няма нищо напротив.

Град
    Улицата
    кви хора има напрао не е истина ... ИМАМ И АЗ СПЕШЕН ПРОБЛЕМ ПОРАСНА МИ ЕДИН КОСЪМ ПОВЕЧЕ В НОСА ... ЩЕ ИЗЛИЗАМ С ЕДНА ПИЧКА ОТ НЕТА ДЕТО Е МНОГО ЯКА ... ДА ИЗЛЯЗА ЛИ С НЕЯ ... АМИ АКО СЛУЧАЙНО КОСАМЪТ РЕШИ ДА СЕ ПОКАЖЕ НАВЪН КАКВО ДА ПРАВЯ ....
    Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия

Lancia Alfa Romeo Мотори

Цитирай Първоначално написано от Slawi92
    кви хора има напрао не е истина ... ИМАМ И АЗ СПЕШЕН ПРОБЛЕМ ПОРАСНА МИ ЕДИН КОСЪМ ПОВЕЧЕ В НОСА ... ЩЕ ИЗЛИЗАМ С ЕДНА ПИЧКА ОТ НЕТА ДЕТО Е МНОГО ЯКА ... ДА ИЗЛЯЗА ЛИ С НЕЯ ... АМИ АКО СЛУЧАЙНО КОСАМЪТ РЕШИ ДА СЕ ПОКАЖЕ НАВЪН КАКВО ДА ПРАВЯ ....
    Почни да смъркаш много и кажи , че се дрогираш със сополите си.

Ей един мой съвет да проработи , само внимавай да не е някой педофил !

Град
    Каварна
    Slawi92 много ме радва коментара ти....Защо не го отрежеш...пък ако пак порасне може да ходиш с маска

Фен
    Град
    Sliven
    ти мислиш че тя няма пъпки ли ?
    razlikata mejdu ku4kata i kurvata e 4e kurvata puska na si4ki a ku4kata na si4ki bez tebe

ами да няма.. а и един фр я познава и ми каза че няма а при мен буквално за 2-3 дни излезнаха... доста... :S

ами да няма.. а и един фр я познава и ми каза че няма а при мен буквално за 2-3 дни излезнаха... доста... :S
    Те нарочно са излезли да те дразнят...

Град
    Улицата
    Цитирай Първоначално написано от AuburnKills
    Slawi92 много ме радва коментара ти....Защо не го отрежеш...пък ако пак порасне може да ходиш с маска
    ако ме заболи .... хахаха стига спам ... просто неможах да се въздържа в тъпата тема да не напиша тъп коментар
    Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия

Lancia Alfa Romeo Мотори

Град
    София

Re: МАЛКО HELP плс

така сега ще ви го обясня кат на идиоти и искам .. да ми каете.. :д кво да правя.. така аз съм момче на 16 години.. добре сложено / трениращо като цяло съм хубав .. (до тyк добре) от около 2 седмици си чатя в facebook с едно 14 годишно момиче.. и ви казвам за 1-ви пат ми се случва.. да си приличам толкова мн с момиче (по характер не физически) разбирате ли с нея си приличаме в сички аспекти.. харесваме еднакви филми / храна / актиори / книги / музика а бре кат ви казвам еднакви буквално.. дори и лубимите ни числа савпадат.. лубими отбори.. дори и цветовете.. които харесваме са едни и сащи.. (дотук добре) тя каза.. че за 1-ви пат среща момче кат мене :P дет да я разбира така перфектно.. и от снимките(тук трябва да има запетая) които си разменихме и 2-мата бяхме очаровани.. ( и тyк идва проблемът) подяволите като цяло винаги съм бил с хубава кожа и лице.. но от 2 дни почнаха да ми излизат.. побертетски пъпки.. :O не че са мн .. ама са мн гадни.. аз понеже се подаржам доста добре.. веднага си купих някви мазила да се мажа и тем подобни.. ноо тря да се видим в четвартак ( за 1-ви пат ) и ще ходим на кино.. а аз мн се притеснявам.. че ще я отбласна с тези пъпки.. а и не смятам .. че до четвартак което е дрyги ден .. ще ми минат от кремовете които слагам.. и се чудя.. да отида ли или не.. мн я харесвам и по характер и по външния вид.. но.. нз дали ще ме хареса .. така те не са някви супер мн.. но има доста та вапроса ми е .. ако така си савпадаме.. ваншния вид няма да е от такова значение нали ? смисал .. да се пробвам ли с нея .. или не.. те пъпките не са мн.. ама дразнят...
    Така,поправи си грешките,които съм ти отбелязала и може да ти отговоря не като на идиот.

е кажи ми като на идиот..

Да ти имам проблемите.

Re: МАЛКО HELP плс

така сега ще ви го обясня кат на идиоти и искам .. да ми каете.. :д кво да правя.. така аз съм момче на 16 години.. добре сложено / трениращо като цяло съм хубав .. (до тyк добре) от около 2 седмици си чатя в facebook с едно 14 годишно момиче.. и ви казвам за 1-ви пат ми се случва.. да си приличам толкова мн с момиче (по характер не физически) разбирате ли с нея си приличаме в сички аспекти.. харесваме еднакви филми / храна / актиори / книги / музика а бре кат ви казвам еднакви буквално.. дори и лубимите ни числа савпадат.. лубими отбори.. дори и цветовете.. които харесваме са едни и сащи.. (дотук добре) тя каза.. че за 1-ви пат среща момче кат мене :P дет да я разбира така перфектно.. и от снимките които си разменихме и 2-мата бяхме очаровани.. ( и тyк идва проблемът) подяволите като цяло винаги съм бил с хубава кожа и лице.. но от 2 дни почнаха да ми излизат.. побертетски пъпки.. :O не че са мн .. ама са мн гадни.. аз понеже се подаржам доста добре.. веднага си купих някви мазила да се мажа и тем подобни.. ноо тря да се видим в четвартак ( за 1-ви пат ) и ще ходим на кино.. а аз мн се притеснявам.. че ще я отбласна с тези пъпки.. а и не смятам .. че до четвартак което е дрyги ден .. ще ми минат от кремовете които слагам.. и се чудя.. да отида ли или не.. мн я харесвам и по характер и по външния вид.. но.. нз дали ще ме хареса .. така те не са някви супер мн.. но има доста та вапроса ми е .. ако така си савпадаме.. ваншния вид няма да е от такова значение нали ? смисал .. да се пробвам ли с нея .. или не.. те пъпките не са мн.. ама дразнят...

П.П. ХИч НЕ МИ ДРЕМЕ ЗА ПРАВОПИСНИТЕ ГРЕшКИ В НЯКАВ СИ ФОРУМ В НЕТА.. ПИшА ГО НА ФОНЕТИКА НОРМАЛНО Е ДА ИМА ГРЕшКИ
    Щом си с пъпки, вероятно нема те хареса.

Как може за едни правописни грешки да не ти пука, а за некви си пъпки да ти пука.

Ха обясни ми.

Цитирай Първоначално написано от miminko
    Ооооох,боже... Сложи си фон дьо тен.Прекалихте с малоумните теми.
    Той е бил красавец, ама баш като си уредил среща забелязал че има пъпки

Бас ловя, че преди това със седмици не се е поглеждал в огледалото, понеже не му се е налагало ха ха ха

Град
    София
    е кажи ми като на идиот..
    Не бъди толко самонадеян и със такова самочувствие без покритие.
    Второ:бас ловия,че си грозен,дебел и пъпчив шишко на,който му миришат краката и се поти.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си