- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- МАЛКО HELP плс
така сега ще ви го обясня кат на идиоти и искам .. да ми каете.. :д кво да правя.. така аз съм момче на 16 години.. добре сложено / трениращо като цяло съм хубав.. (до тyк добре) от около 2 седмици си чатя в facebook с едно 14 годишно момиче.. и ви казвам за 1-ви пат ми се случва.. да си приличам толкова мн с момиче (по характер не физически) разбирате ли с нея си приличаме в сички аспекти.. харесваме еднакви филми / храна / актиори / книги / музика а бре кат ви казвам еднакви буквално.. дори и лубимите ни числа савпадат.. лубими отбори.. дори и цветовете.. които харесваме са едни и сащи..
(дотук добре) тя каза.. че за 1-ви пат среща момче кат мене :P дет да я разбира така перфектно.. и от снимките които си разменихме и 2-мата бяхме очаровани.. ( и тyк идва проблемът) подяволите като цяло винаги съм бил с хубава кожа и лице.. но от 2 дни почнаха да ми излизат.. побертетски пъпки.. :O не че са мн .. ама са мн гадни.. аз понеже се подаржам доста добре.. веднага си купих някви мазила да се мажа и тем подобни.. ноо тря да се видим в четвартак ( за 1-ви пат ) и ще ходим на кино.. а аз мн се притеснявам.. че ще я отбласна с тези пъпки.. а и не смятам .. че до четвартак което е дрyги ден .. ще ми минат от кремовете които слагам..
и се чудя.. да отида ли или не.. мн я харесвам и по характер и по външния вид.. но.. нз дали ще ме хареса .. така те не са някви супер мн.. но има доста та вапроса ми е .. ако така си савпадаме.. ваншния вид няма да е от такова значение нали ? смисал .. да се пробвам ли с нея .. или не.. те пъпките не са мн.. ама дразнят...
П.П. ХИч НЕ МИ ДРЕМЕ ЗА ПРАВОПИСНИТЕ ГРЕшКИ В НЯКАВ СИ ФОРУМ В НЕТА.. ПИшА ГО НА ФОНЕТИКА НОРМАЛНО Е ДА ИМА ГРЕшКИ
Намажи ги с крем здраве
Понякога съдбата ни събира, само за да ни раздели.
ще отговоря като за идиот като теб не излизай с момичето не и губи времето![]()
Hostis Honori Invidia
ЕМ Ааз съм зел крем здраве / някав почистваш спирт / и някво от нивея.. / ама невярвам да минат за 1-2 дни.. :S а иначе с нея страшно мн си допадаме..и напрао ако я испусна.. ше съм ебахти загубеняка..
![]()
Няма от какво да се притесняваш :P :P Ти гледай да не се изложиш на срещата мани ги пъпките![]()
..... Пиши след 2-3 дена как е минало сичко :P :P
Мили идиоте , кажи и , че имаш някакъв ангажимент и ще трябва да отложите срещата...
Искат да съм кофа... Боклучийски кош - аз им го показах с "Гол в ръката нож"
с нея няма как да се изложа.. :д толко мн си допадаме.. че обща тема за разговор ще намерим винаги :д а има ли закво да приказваме почти няма как да се изложа.. а иначе.. да тва с отлагането..хм тя вече 2 седмицu ме кара да излезем.. но понеже.. имах ангажимент да помагам на маика .. ми там с едни документи смисал там аз и диктувах тя пишеше.. и през изминалите 2 седмици имах мн малко свободно време само вечер колкото да си чатим с нея малко. и ако отложа срещата ше излезне .. че не искам да се виждаме и я отбягвам което сашност не е вярно..
И Плс не ме ядете .. за грешките... от фонетиката са ето напримернямам представа каде е буквата "6t"
за тва я пиша "ш" и "т"
Тогава и кажи истината или се посрами , изборът е твой ...Първоначално написано от cekokn
А относно фонетиката , буквата "Щ" се намира отдясно на Ш. Оправданието , за изпуснатите главни букви и пунктация е...
че пиша в форум за помощ .. а не съм на испит по бел..
бтв тя току що влезе в фб и и написах че няма да мога .. заради пъпките .. и тя каза.. че няма проблем... и че пак искала да се срещнеме![]()
:P :P
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Попринцип външният вит няма много голямо значение важно е как ще се държиш с нея и тен подобни. А и тя вече знае за пъпките ти и няма нищо напротив.
кви хора има напрао не е истина ... ИМАМ И АЗ СПЕШЕН ПРОБЛЕМ ПОРАСНА МИ ЕДИН КОСЪМ ПОВЕЧЕ В НОСА ... ЩЕ ИЗЛИЗАМ С ЕДНА ПИЧКА ОТ НЕТА ДЕТО Е МНОГО ЯКА ... ДА ИЗЛЯЗА ЛИ С НЕЯ ... АМИ АКО СЛУЧАЙНО КОСАМЪТ РЕШИ ДА СЕ ПОКАЖЕ НАВЪН КАКВО ДА ПРАВЯ ....![]()
Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори
Почни да смъркаш много и кажи , че се дрогираш със сополите си.Първоначално написано от Slawi92
Ей един мой съвет да проработи , само внимавай да не е някой педофил !![]()
Slawi92 много ме радва коментара ти....Защо не го отрежеш...пък ако пак порасне може да ходиш с маска![]()
ти мислиш че тя няма пъпки ли ?
razlikata mejdu ku4kata i kurvata e 4e kurvata puska na si4ki a ku4kata na si4ki bez tebe
ами да няма.. а и един фр я познава и ми каза че няма а при мен буквално за 2-3 дни излезнаха... доста... :S
Те нарочно са излезли да те дразнят...Първоначално написано от cekokn
ако ме заболи ....Първоначално написано от AuburnKills
хахаха стига спам ... просто неможах да се въздържа в тъпата тема да не напиша тъп коментар
Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори
Така,поправи си грешките,които съм ти отбелязала и може да ти отговоря не като на идиот.Първоначално написано от cekokn
е кажи ми като на идиот..
Щом си с пъпки, вероятно нема те хареса.Първоначално написано от cekokn
![]()
![]()
Как може за едни правописни грешки да не ти пука, а за некви си пъпки да ти пука.
Ха обясни ми.
Той е бил красавец, ама баш като си уредил среща забелязал че има пъпкиПървоначално написано от miminko
Бас ловя, че преди това със седмици не се е поглеждал в огледалото, понеже не му се е налагало ха ха ха
Не бъди толко самонадеян и със такова самочувствие без покритие.Първоначално написано от cekokn
Второ:бас ловия,че си грозен,дебел и пъпчив шишко на,който му миришат краката и се поти.