- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- МАЛКО HELP плс
крещящо си тъп сашеПървоначално написано от cekokn
Tова ми харесваа!Първоначално написано от VaMpiRKaTaaa
Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори
Само заради тази тема, заслужава да се направи друг раздел, специално за такива "епични" теми. Цецко, фен съм ти.
Егати и самонадеяният си. То бива бива ама ...
Кой го знае къв е "плейбой" дори и в даскалото си, дето се мисли за повече от другите, сакън излезли му 4-5 пъпки и баси проблема.
Нямаш никакво уважение към когото и да е било, дори към непознати хора от които искаш помощ.
Момичето ще се отврати не от пубертетските пъпки, а от супер арогантният ти характер! Е, като те гледам си вярваш, но те съветвам да слезеш на земята докато можеш.
1-во да смятам се за красив.. тренирам подаржам се..красив съм.. 2-ро не преди нямах пупки .. секи ден се гледам в огледалото ..
кефя си се..
сега излезнаха.. и 3-то не съм чак пък толко арогантен..
а за грешките.. не ми пука шот не сме на испит.. а аз съм свикнал да си пиша с англиски букви но на (фонетика) и има грешки случват се кат пиша.. така...
и..защо да слизам на земята.. кат в небето е по яко ( въздуха е по чист)
Заеби киното, що провалия напрежението... Заведи я в приятно кафене със сепарета и седни до нея..
лелелеле ега ти излезнат още 100 пъпки ликенце малко иска съвет и не спира да се прай на инт ... ако беше толко подържан и красив, нямаше да се притесняваш за некви 3-4 пъпки ... келеме таковаПървоначално написано от cekokn
Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори
проблема е че не са 3-4... а доста повече... :S но си зех салицилов спирт ... крем здраве... хума и некав лусион .. и вече почна да има ефект.. ама бавно ги маха .. :S
Нека само да те "притесня" че това е кожа и се изисква време да се премахнат пъпките, а не става с магия, да ги намажеш веднъж и край.Първоначално написано от cekokn
Второ, знай че тия "цирей" ще ти излизат все повече, защото на тая възраст няма как, пъпчив ще си, моите съболезнования!![]()
Ти си един самонадеян глупак, който на всичкото отгоре е и супер арогантен, макар и да го отричаш, си такъв. Няма лошо човек да има самочувствие, но има голяма разлика между самочувствие и его!!
И само да спомена - момичето няма да те хареса. По нета е съвсем друго от това на живо. Като те види какво си леке, ще те зареже на 2-рата седмица максимум. И като искаш съвети се дръж човешки бе, не да се правиш на интересен и то на хора които не познаваш!
Бахти ограниченото лапе си!
според мен просто и кажи за проблема тя ще те разбере