.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34
    Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от TooRareToDie
    Цитирай Първоначално написано от malkolud1
    добре бе философи :Д хахах тук да не попиташ нещо... тоя форум винаги съм го мислил за \"детска градинка\" и явно съм бил прав...
    Децата от “ детската градинка “ имат поне малко уважение към самите себе си, а не тичат след някакви лигли, дето ако не им пратиш смс-ченце ще ти се цупят...
    А ти какво? Искаш ние да ти пишем смс-четата а? А не искаш ли направо да ти вземем жената да я научим как седят нещата?
    Ретард...
    всяка жена си определя цената.
    това, че тези, които познаваш ти, не могат да си позволят, да искат смс-и всяка вечер преди лягане и това да не изглежда идиотско, не значи, че момчето е "ретард"

пожелавам ти някой ден да срещнеш такава, която ще иска и по-големи неща и ще си заслужава да ги прайш

към автора: за сметка на това, пускането на подобна тема в тоя форум, доста поставя под въпрос здравия ти разум и оценката на заобикалящия те свят
    Don't Take Life Too Seriously, You'll Never Get Out Alive!

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    И аз се будя и заспивам с смс-и от любимия, ама не такива лигави и заучени. "Ти си роза, ти си крем, ти си щастие за мен"...На по колко сте ? Защо просто не й пишеш неща, които ти идват отвътре, много по-мило е...и не става дума да ги изразяваш в рими и поеми.

Цитирай Първоначално написано от Goddess
    И аз се будя и заспивам с смс-и от любимия, ама не такива лигави и заучени. "Ти си роза, ти си крем, ти си щастие за мен"...На по колко сте ? Защо просто не й пишеш неща, които ти идват отвътре, много по-мило е...и не става дума да ги изразяваш в рими и поеми.

ХаАХ такъв глупав смс като тоя дето си написала едва ли ще пратя тякога.. или пък подобен... просто до сега аз ги мислех но фантазията не ти работи до безкрай.. и ми се искаше да видя и други идеии за това и написах да не са от нета някакви точно както ти каза рими и глупости ами ваши... ама явно тука не е мястото... за каквото и да било все ще се намери некои пишлегар дето още спи с майка си ама иначе му е голяма устата..
    Мъдрият се учи да може, умният - да знае. Само на глупака всичко му е ясно. : )

След последното изказване изгуби шанс да ти дам съвет.
    Постъпи грешно... с правилното момиче.

Цитирай Първоначално написано от mrazqkindergarten
    След последното изказване изгуби шанс да ти дам съвет.

Епа ако щеш

Мега фен Аватара на sasha_90
    Повече ще й харесат смс-ите,които сам си измислил специално за нея,а не изтърканите фрази,намиращи се в нета.Замисли се.Права съм.

Цитирай Първоначално написано от sasha_90
    Повече ще й харесат смс-ите,които сам си измислил специално за нея,а не изтърканите фрази,намиращи се в нета.Замисли се.Права съм.

Ами и ти май не четеш.. до сега ги мислих но просто исках да поразгледам neshty различно пробвай да измислиш сама 30-40 смс-а пък да видим пак ли ще си на тва мнение... но както и да е без друго не ми се занимава с тия глупости вече

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Не бе, човек, разбрахме те. Да не са от нета, да са измислени от нас самите..е, и ? - пак няма да са от теб. Всяка вечер различни и специални смс-и ли трябва да й пишеш ? И едно "лека нощ бебе/коте/слънце/злато/съкровище, обичам те" върши работа според мен.

OK

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си