- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ударете по 1 рамо : )
всяка жена си определя цената.Първоначално написано от TooRareToDie
това, че тези, които познаваш ти, не могат да си позволят, да искат смс-и всяка вечер преди лягане и това да не изглежда идиотско, не значи, че момчето е "ретард"
пожелавам ти някой ден да срещнеш такава, която ще иска и по-големи неща и ще си заслужава да ги прайш![]()
към автора: за сметка на това, пускането на подобна тема в тоя форум, доста поставя под въпрос здравия ти разум и оценката на заобикалящия те свят![]()
Don't Take Life Too Seriously, You'll Never Get Out Alive!
И аз се будя и заспивам с смс-и от любимия, ама не такива лигави и заучени. "Ти си роза, ти си крем, ти си щастие за мен"...На по колко сте ? Защо просто не й пишеш неща, които ти идват отвътре, много по-мило е...и не става дума да ги изразяваш в рими и поеми.
Първоначално написано от Goddess
ХаАХ такъв глупав смс като тоя дето си написала едва ли ще пратя тякога.. или пък подобен... просто до сега аз ги мислех но фантазията не ти работи до безкрай.. и ми се искаше да видя и други идеии за това и написах да не са от нета някакви точно както ти каза рими и глупости ами ваши... ама явно тука не е мястото... за каквото и да било все ще се намери некои пишлегар дето още спи с майка си ама иначе му е голяма устата..
Мъдрият се учи да може, умният - да знае. Само на глупака всичко му е ясно. : )
След последното изказване изгуби шанс да ти дам съвет.
Постъпи грешно... с правилното момиче.
Първоначално написано от mrazqkindergarten
Епа ако щеш![]()
Повече ще й харесат смс-ите,които сам си измислил специално за нея,а не изтърканите фрази,намиращи се в нета.Замисли се.Права съм.
Първоначално написано от sasha_90
Ами и ти май не четеш.. до сега ги мислих но просто исках да поразгледам neshty различно пробвай да измислиш сама 30-40 смс-а пък да видим пак ли ще си на тва мнение... но както и да е без друго не ми се занимава с тия глупости вече
Не бе, човек, разбрахме те. Да не са от нета, да са измислени от нас самите..е, и ? - пак няма да са от теб. Всяка вечер различни и специални смс-и ли трябва да й пишеш ? И едно "лека нощ бебе/коте/слънце/злато/съкровище, обичам те" върши работа според мен.
OK