.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

за сериала "Тя и Той"

Много ще съм благодарен, ако някой ми каже откъде мога да си изтегля всичките серии на "тя и той" (само в замунда има 3 сезон.. ) а този филм го обожавам, той е единствения български сериал, който е хубав, а го няма май никъде мерси предварително

някой би ли ми помогнал ?

Супер фен Аватара на gabri3lla

Re: за сериала "Тя и Той"

Щом в замундата го няма надали ще можеш да си го дръпнеш от другате. Потърси дали няма да ги има епизодите във vbox7.

Цитирай Първоначално написано от gabri3lla
    Щом в замундата го няма надали ще можеш да си го дръпнеш от другате. Потърси дали няма да ги има епизодите във vbox7.
    По принцип ги има, но 90 % са с лошо качество, другите 10 % съм си ги изтеглил Абе хора, не е ли срамота най-добрия комедиен български сериал да го няма никъде...

Затова ако някой нещо знае, помагайте Друг вариант е, ако някой от вас има сериите и ще му дам на ЛС скаипа си и да ми ги изпрати : )

Цитирай Първоначално написано от gabri3lla
    По принцип ги има, но 90 % са с лошо качество, другите 10 % съм си ги изтеглил Абе хора, не е ли срамота най-добрия комедиен български сериал да го няма никъде...

Затова ако някой нещо знае, помагайте Друг вариант е, ако някой от вас има сериите и ще му дам на ЛС скаипа си и да ми ги изпрати : )

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си