- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Street Fitness (Лостове, успоредки и т.н.)
Аййй... ко стааа е момцикак върви прогреса? Аз качих още 3 килца за месец и половина и повторенията и повече упр
Ще ставаме ли тъг-чета
![]()
![]()
хЪх...
Аз днеска и вчера попрекалих и вмомента имам чувството, че ще ми се пръсне бицепсът. Утре ще го давам по-леко, че да не сгафя накрая![]()
МОМЧЕ
3кила месец и половина чисто на лостове ?
Как чисто? Голям процент няма да са чиста мускулна маса, но ако имаш предвид да взимам някакви добавки или други работи - не.Първоначално написано от fatrat
хЪх...
мускулна маса имам предвид! И да чисто. За месец на зоб преспокойно 6 кг отгоре.
аэ като отида на фитнес и после имам чувство че след още няколко пъти ф1 ще кача 20 кг~ мусколи![]()
А после свалям 40 кг от лостоветеИ все не напълнявам
![]()
![]()
![]()
Ами... едва ли ще е чиста мускулна маса, защото не спазвам някакъв хранителен режим, но мисля да започна да ям повече храни, които да качват чиста ММ като дроб, пиле на грил и такива и да си оправя режимите за спане. Но в момента получих контузия за пръв път в лявото рамо и болките са ужасни, за жалост... ако трябва ще се науча да готвя![]()
хЪх...
От Кофи и набиране няма да качиш голяма мускулна маса!Първоначално написано от RoSKo0o0
![]()
Эа маса тръгни и на фитнес
Аз търпение имам както съм казвал. наистина спрете да казвате за този фитнес. Няма да ходя, не ми харесва, не искам да съм там. Винаги има начини за покачване на ММ. Винаги има алтернативи...
хЪх...
Тогава си купи уреди и тренирай вкъщи![]()
Факта си е факт, без тежести много трудно се прави голяма маса![]()
20 години ли ще имаш търпение? Тогава по добре прави релеф _ коремни и др такиваПървоначално написано от RoSKo0o0
(kirilicata mi e razvalena)
Az deto pravq veche silovi nabiraniq , mokri kofi ( vsqkakvi kofichki i bavni i burzi) i tui na tatuka. Edistveno yseshtam kak se raztapqm.
Dobri gurdi i golemi ruce - s lostovete ne stava!
Za tova zapochvam da nablqgam na urpajneniqta svurzani s relefa ( vdigane na kraka ot vis i tnt )
Kogato otida nqkolko puti na fitnes i posle 2 sedmici samo na lostovete - napravo svalqm 10 kg, Tai che reduvai gi. Hodi malko i na lejankata. Nishto che ti e gadno. I na men ne mi haresva mnogo tam. Ama trqbva.
Posle otivai da vturdqvash na lostovete . I shte zabelejish razlikata.
SEGA stanah 63,4 kgNe che ne qm. Ama kato hodq na fitnes i vednaga zapochvam da kachvam kg , a na lostove - ne.
Е, аз гардероб не искам да ставам. Даже смятам, че тея с по 50 ръце са много грозни... с годините няма как да не качвам... не искам да поствам тук лостаджийски тела, които са наистина много релефни и когато сложиш няква тениска веднага си проличаваш, че тренираш... (в групата на street fitness bg във фейса може да видите) хората при мен го забелязват, а имам само 4 месеца стаж и честно казано (което си е нормално) аз не виждам нищоНо това всичко си е от 11-те кила, които качих за 6-те месеца... това е. Аз, ако исках да ставам някакъв балон щях да си отида във фитнеса (нищо лично към хората, които тренират там). Сега ще видим с по-тежка храна, от която се качват КГ по принцип какво ще стане... дали ще има ефект, аз ще ви кажа, но това ще е след няколко месеца може би. Вече, ако отново се застоя много на едни киограми може да се позамисля за някакви други варианти, но да давам пари, за да направя нещо хубаво, което мога и без да ги давам - няма смисъл за мен, това е моя мироглед.
хЪх...
като гледам как ги разбираш работите , "с храни за качване на ММ"
ми става ясно ... и да ходиш и да не ходиш на фитнес ... същата история
е, нали си има чисто месо... полезно месо има и вредни... едните, ако ги усвоиш с добра тренировка се превръщат в мускулна маса... другите, ако ти ги усвои тялото, трябва да ги чистиш с бягане.Първоначално написано от fatrat
хЪх...
u made my day![]()
![]()
![]()
![]()
Образовай се малко, в човешкото тяло кое на кое става. И кои са тези лоши меса? Сигурно искаш да ми кажеш за мазните??? Мога да ти кажа ,че точно дроба сърцето бъбреците и другите карантии спадат към т.нар от теб "лошо месо" щото имат тонове пикочна киселина и други неща вътре за които не ми се обяснява в 1:26 в тийн форум .... ако някой чете мненията тука би се самоубил честно ...
В следващите дни именно това ще правя. За дроба не знаех... иначе говорих за най-вредното месо - свинското. Тези приятели, които го набиват само и ми разправят каква маса им трупа - да, определено им трупа, но да не казвам на какво приличат.![]()
хЪх...
Вредно месо няма Dori vutreshnostite (shkembe chorba) si e mnogo polezno za zdraveto!
A tezi deto se ,,pompat'' vuv fitnesa - mnogo po im lichi che trenirat i se mislqt za mnogo silni izrodi![]()
.
Ima mnogo lostadjii deto ne im prilicha vuobshte che trenirat
Za dobur relef trqbva da pravish mnogo mnogo koremni vuzlizniq .
Ama relef i vuv fitnesa moje tai che
Za da stanesh slon ot fitnesa trqbva da trenirash 10 godini neprestanno bez da hodish na lostovete
Dobre e chovek da moje i da vdiga tejko![]()
Свинското младеж, изобщо не е вредно! Продължаваш с бисерите!
Не ме убеждавай да ходя на фитнес. Ходил съм, не ми харесва и то в продължение на 2 месеца. За мен тренирането на чистия въздух по ме влече и пак може да направиш красиво и релефно тяло, не масивно, но пак мускулите си ги има![]()
@fatrat, какво да ти кажа... незнаението контраатакуваш със заяждане, което е по-жалко от незнанието. Точно свинското може да е едно от най-разпространите ястия, но е ужасно вредно. Първо, че свинята е ужасно нечистоплътно животно и храната, която яде са отпадъци, дори ядат и собствените си изпражнения, а и свинята произвежда много повече антитела, от кое и да е друго животно, което обичате да похапвате... и цитирам : "Свинското месо също така съдържа високи количества на холестерол и липиди. Научно е доказано, че това значително количество на антитела, хормони на растежа, холестерол и липиди в свинята представляват сериозна опасност за човешкото здраве. "
хЪх...
Не е заяждане... Просто наистина вече бисерите станаха много. Сигурно вярваш ,че и холестерола в жълтъка ще ти навреди и го отделяш нали?Аз какво да ти кажа... яд ме е , че на толкова години (14-15 ти давам максимално) мислите ,че вече знаете всичко ... Уча точно това , което ми дава основание да говоря... също така имам и личен опит... и доста хора ще го потвърдят, имам превид тези които се занимават сериозно с това. Предполагам , не искаш да ходиш на фитнес щоот ще се набиеш и ще станеш масивен и т.н ... както искаш ти си знаеш, мога само да ти кажа ,че батковците и който там те е учил на тея работи, относно ядене тренировки и т.н си е направил майтап . Та със здраве , жив и здрав тренирай си не си яж свинско и дано имаш резултат
![]()
Хайде, хайде... не на мен тия. Много добре ми знаеш годините. Такива извъртания при мен не минават. И какво точно учиш? Не знаех, че знаеш всичко. Аз като уча право не означава, че знам абсолютно всичко затова, нали...
Искам да съм релефен, жилав... знам ползите от фитнеса, много от заобикалящите ми познати ходят там и знам за какво става дума (за жалост не всички са чисти). Не знам и закъде бързат де....
Къде съм казал, че знам всичко? Аз тепърва се уча относно храните и хранителните режими и не твърдя нищо. Както разбра аз уча в съвсем друга сфера. Ако става дума за свинското - ти си първия човек, който МИ казва, че е полезно... ясно ми е за витамините, които вкарва, но всичко си има и друга страна...
П.С. И в края на краищата съм склонен да се съглася с теб, но не на 100%, защото негативите бият позитивите... не съм нито дървен философ нито нищо, аз се старая да се уча![]()
хЪх...
Според мен свинското - особено от дивата свиня не е вредно эа младите хора Стига да не се преяжда всеки ден с него![]()
Не знам, брат... напълно излишни 10 последни поста... можеше да се каже - грешиш, дават се аргументи и край в 1 пост. Аз съм правист... с мен се говори с факти, а не с "това е така, защото аз така казвам"... или "лафиш бисери".
Все тая... да спрем с глупостите и да "лостаджиите да пишат"Аз лекувам сега рамото.
хЪх...