.
Отговор в тема
Страница 4 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 120
    Banned Мега фен
    Голяма габота си энаем

Аэ ти каэвам пък ;че агнешкото е по вредно :P

пО таэи логика хаде да станем вегетагианци

Да го отдадем само на эеле и хайвер

Banned Мега фен
    И сега кой иска начина и техниката эа силово набиране и коремното?

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от RoSKo0o0
    Не ме убеждавай да ходя на фитнес. Ходил съм, не ми харесва и то в продължение на 2 месеца.
    Еех,вие юристите сте малко високомерни.Под достойнството ви е да ходите в зала и тренирате всред простолюдието
    За 2 месеца няма как да ти хареса,това става след 3-4 месеца най-малко. Аз дори на третия месец влизах все още притеснен,озъртах се в залата и бях готов да избягам всеки миг.Само някой от нацепените,здрави пичове да се изхилеше.Бях решил да офейкам и повече да не влизам в зала и дори на 50 метра да я заобикалям.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от loveca777
    след още няколко пъти ф1 ще кача 20 кг~ мусколи
    А после свалям 40 кг от лостовете И все не напълнявам
    Нищо не се разбира.Каква ф1? Какви 40 кг сваляш от лостовете? Ти 100 кила ли си? И сетне след лостовете оставаш само 60? Не се разбира добре.

Banned Мега фен
    Аэ пък мраэя эалата да е пълна лллльььь Эащото всички са с 10 15 години по-дърти и още като вляэа и всичи ме эяпът като недонахранени :X :X :X :X A az ne znam znam mn, kvo da pravq и не съм добър много в тежестите ллллллл

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от redbul2
    след още няколко пъти ф1 ще кача 20 кг~ мусколи
    А после свалям 40 кг от лостовете И все не напълнявам
    Нищо не се разбира.Каква ф1? Какви 40 кг сваляш от лостовете? Ти 100 кила ли си? И сетне след лостовете оставаш само 60? Не се разбира добре.
    Ти от мееетафора не раэбираш ли ;D

Повече от фен
    loveca777, понякога имам чувството, че си напушен.. Бъди малко по-адекватен щото нищо не ти се разбира. Освен това има една команда "редактирай", вместо да пишеш по 10 коментара един след друг, си редактирай поста и допълни там. Модераторите спят нещо..
    МОМЧЕ

Супер фен
    Аэ пък мраэя эалата да е пълна лллльььь Эащото всички са с 10 15 години по-дърти и още като вляэа и всичи ме эяпът като недонахранени
    Споко,няма те изядат дъртите! Не са канибали. И мен гледат,когато не правя нещо както трябва.Зяпай клипове на упражнения у вас,а в залата хич да не ти пука.Гледаш само пред себе си и стените. И изобщо не те интерсуват другите и кой какво си мисли за теб. Обаче е лошо с много дърти,щото чакаш на уредите да свършат и ти тогава едва започваш.

Град
    Варна, моретоо :)
    Олелелелелеле, ебахти лепенето на етикетите, ебахти лапешката работа! Какви големи работи, какви високомерия. Точно аз съм пример за умерен, нормален човек и реалист. Всичко, което казахте беше адски смотано и невярно

@redbul2 - street fitnessa ми хареса на 1-вата седмица :>

п.с. loveca7777, почваш да ме разочароваш с коментарите си. До преди 1 месец плюеше фитнесите, сега ме "навиваш".
    хЪх...

Banned Мега фен
    Обаче е лошо с много дърти,щото чакаш на уредите да свършат и ти тогава едва започваш.
    Мерси Надъха ме повече да ходя
    Аэ лично ходя в един фитнес эа 2 лв - много е малък - нещо като маэа
    Чудя се дали по-скъпите фитнеси =4-5 лв Там по добре и лесно ли е эа начинещи ?

Роско - От начало имах чувство; че фитнеса ми пречи эа тренировките на лостовете . но не е така
    Наистина от лостове не качвам маса - а отслабвам и втвърдявам

Град
    Аз засега качвам... ако се застоя много време ще мислим алтернативи. По принцип за маса упражненията на лостове са адски трудни и не се препоръчват на начинаещи. Лятото абсурд да се качи нещо според мен
    хЪх...

Banned Мега фен
    Аз засега качвам... ако се застоя много време ще мислим алтернативи. По принцип за маса упражненията на лостове са адски трудни и не се препоръчват на начинаещи. Лятото абсурд да се качи нещо според мен
    От начало наистина ти се струва ; че качваш голяма мускулна маса от лостовете ; в областа на гърдите и ръцете ; но по-късно друго раэбираш
    Спомняш ли си оня с големия трапец Е той имаше маса голяма - ама нищо оформено в мускули

Супер фен Аватара на slicky
    Не ме убеждавай да ходя на фитнес. Ходил съм, не ми харесва и то в продължение на 2 месеца.
    Еех,вие юристите сте малко високомерни.Под достойнството ви е да ходите в зала и тренирате всред простолюдието
    За 2 месеца няма как да ти хареса,това става след 3-4 месеца най-малко. Аз дори на третия месец влизах все още притеснен,озъртах се в залата и бях готов да избягам всеки миг.Само някой от нацепените,здрави пичове да се изхилеше.Бях решил да офейкам и повече да не влизам в зала и дори на 50 метра да я заобикалям.
    Мен в началото ме беше страх да дигам лоста от лежанката и постоянно ми пукаше кой ме гледа,ама сега вече ми е все едно.

Град
    Тоя пич http://www.vbox7.com/play:4d7c49cf
    е само лостове и с хранителен режим... 3 или 4 години... тъпите ви хейтърски коментари може да спрат...

Едит: Темата е за стрийт фитнес... стига с този фитнес и навиванкия. "Лостаджиите" знаят възможностите и целите си. Щом искате да ставате с по 50 ръка и 150 гръдна ходете на фитнес. Стига с тези офтопици
    хЪх...

Град
    От начало наистина ти се струва ; че качваш голяма мускулна маса от лостовете ; в областа на гърдите и ръцете ; но по-късно друго раэбираш
    Спомняш ли си оня с големия трапец Е той имаше маса голяма - ама нищо оформено в мускули
    Тоз с трапеца ходи на фитнес мой :Д Той, ако е чист лостаджия си е направо срам Иначе по принцип и на фитнес, и на лостове и на крос фит, ако щеш... винаги голяма промяна идва през първите 2-3 месеца. След това вече всичко започва да тече по-бавно. И тук идва огромната разлика... във фитнеса нещата започват с едно по-бавно темпо да текат, но при лостовете това темпо е три пъти по-бавно отколкото при фитнеса. Това е... обясни ми го републиканска шампионка по културизъм, която беше в моя курс.
    хЪх...

Banned Мега фен
    Тоя пич http://www.vbox7.com/play:4d7c49cf
    е само лостове и с хранителен режим... 3 или 4 години... тъпите ви хейтърски коментари може да спрат...

Едит: Темата е за стрийт фитнес... стига с този фитнес и навиванкия. "Лостаджиите" знаят възможностите и целите си. Щом искате да ставате с по 50 ръка и 150 гръдна ходете на фитнес. Стига с тези офтопици
    Стига си говорил простотии ! Дай ми докаэателства . че тоя никога не е ходил на фитнес ! Ако пък ли не той е тренирал най-малко 8 -10 и повече години на макс!
    Каэвам ти пак; че ако тренираш беэ добавки във фитнеса не се става никак бърэо ;; слон;;
    А тоэи с големия трапец - специално на клипа не е бил ходил още на фитнес !

Banned Мега фен
    Поэнавам един от на- добрите в България по street fitness
    И той каэа - че ходенето на фитнес не пречи въоще эа лостажийте - а на против дори эабърэва ефекта и ти помага!
    Раэбира се стига само да не праиш 60 см ръка
    Другото са митове

Ето ви идин друг. но чист лостджия - ,,hannibal in bg''
    http://www.youtube.com/watch?feature...&v=8iBG9bbbTuM

http://www.youtube.com/watch?v=RcBmK...yer_detailpage

Град
    То 50 см е грозна ръка, да не говорим 60 Относно оня с голата глава - влез във фейсбук групата street fitness, там пишат негови познати Никито го знаем, но стилът на Тачев и този пич са съвсем различни... пича само помпи и показва сила, докато при EFC се показват много гимнастически умения.
    Е, то ако се комбинират тези работи трябва да имаш някаква програма, но лостове + фитнес в един ден, само бели ще си докараш. Не виждам закъде бързате пак ще кажа Ако ми отнеме 3-4 години за хубаво тяло какво оттова... всеки иска на 1-вата година вече да е машина, no way освен с добавки де
    хЪх...

Banned Мега фен

Не съм каэал в един ден но пак е въэможно
    Сутринта - на фитнес ; а вечерта на лостовете
    Тачев не помпа ли? Как става това - помпане ?

Имам поэнати дето от фитнеса са иэградили много хубави тела и пак са супер добри на лостовете
    А тачев и (трапеца) - от СТРАНИ все едно не спортуват

ей го адаша ти и един друг
    i'
    http://www.youtube.com/watch?feature...&v=QHMJfdNlo0o

http://www.vbox7.com/play:62b2442f&start=11

Град
    Тоя първия е от EFC :] Не знам дали тялото мy е само от лостове. Все пак не забравяй и че телата са различни... гените са различни. Затова и не може да се даде една и съща "диагноза" за всички тела - така да се каже. Аз нищо не съм казал... при фитнеса правиш тяло много по-бързо и хубаво и вече ако си мега зарибен - масивно... при стрийт фитнеса също правиш много хубаво тяло + задължително релефно, но не толкова масивно освен ако не взимаш добавки ест... а тоя адаша дали е чисто лостове... много хубаво тяло си е направил... на мен и това би ми било достатъчно като имаш предвид, че мускулите са камък, а не балончици
    хЪх...

Banned Мега фен
    Какво е това EFC

Эа да станеш като авера ти rosko само от лостове ти трябват мноого мн време и години
    Да той 90% е от лостовете _ нищо че той каэа че ходенето на фитнес не пречи въоще эа лостажийте - а напротив дори эабърэва ефекта и ти помага

Докато се научиш на такива силови трябва да правиш много обикновенни
    OT street fitness - красиви големи гърди не стават

Град
    Най-добрият отбор в БГ
    Много години, това са 3-4 години... вече ти дали ще имаш желанието да го правиш толкова време всичко и дали ще имаш търпението си е твой проблем, макар че лостовете са си чист наркотик

Еми не знам... оня пич с голата глава има добри гърди. Той тоз авер даже ми е от града
    А за силовите и аз мислех така... но един пич прави по макс 6-7 за гръб и пак прави 2-3 силови. Техниката също е мн важна :>
    хЪх...

Banned Мега фен
    пИЧа с голата глава има гъди като мойте
    Има една реклама - za jilet gel pasta Имам предвид эа големи гърди с цепка ,,,,,,
    Эа силовите - с ИЭЧИСТЕНа техника - трява да се правят много - много ,, обикновенни с техника

tvoq friend te budalka znachi. ,,макс 6-7 за гръб и пак прави 2-3 силови,, da be da
    Aэ правя 10000 набираниа , а силово - едно
    Ето по коя техника се уча
    http://www.youtube.com/watch?v=5MTf1...yer_detailpage

Супер фен
    Аэ лично ходя в един фитнес эа 2 лв - много е малък - нещо като маэа
    Чудя се дали по-скъпите фитнеси =4-5 лв Там по добре и лесно ли е эа начинещи ?
    Това е неприятно,когато е много малък фитнеса.Все едно дали е луксозен или обикновен.Няма място и всички си пречат.Ако търсиш нов
    гледай да има всички необходими уреди и екстри,пълен набор дъмбели,дискове по 1,25 кг,достатъчно лежанки и стойки.А за лятото и добре работещ климатик.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от slicky
    Мен в началото ме беше страх да дигам лоста от лежанката и постоянно ми пукаше кой ме гледа,ама сега вече ми е все едно.
    Много точно е написано.Ама виждате,че няма нищо страшно.Зяпайте през цялото време уреда,стената пред вас,тавана.И въобще не се оглеждайте гледа ли ви някой или не.Ако ще и да се хили,чудо голямо.Когато минат няколко месеца и станете по-нацепени никой няма да се занимава с вас.
    И дори ще свикнете,някой отпочиващ да стои или седи срещу вас и ви наблюдава как избутвате щангата от лег примерно.Просто се концентрирате,стягате и виждате само лоста.Силата идва и от добрата концентрация преди началото на серията,когато почти не забелязваш какво става около теб.Само размишляваш как по най-добрия начин да изпълниш упражнението.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си