- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Street Fitness (Лостове, успоредки и т.н.)
![]()
![]()
![]()
Голяма габота си энаем
![]()
Аэ ти каэвам пък ;че агнешкото е по вредно :P
пО таэи логика хаде да станем вегетагианци
Да го отдадем само на эеле и хайвер![]()
И сега кой иска начина и техниката эа силово набиране и коремното?![]()
Еех,вие юристите сте малко високомерни.Под достойнството ви е да ходите в зала и тренирате всред простолюдиетоПървоначално написано от RoSKo0o0
![]()
За 2 месеца няма как да ти хареса,това става след 3-4 месеца най-малко. Аз дори на третия месец влизах все още притеснен,озъртах се в залата и бях готов да избягам всеки миг.Само някой от нацепените,здрави пичове да се изхилеше.Бях решил да офейкам и повече да не влизам в зала и дори на 50 метра да я заобикалям.![]()
Нищо не се разбира.Каква ф1? Какви 40 кг сваляш от лостовете? Ти 100 кила ли си? И сетне след лостовете оставаш само 60? Не се разбира добре.Първоначално написано от loveca777
Аэ пък мраэя эалата да е пълна лллльььь Эащото всички са с 10 15 години по-дъртии още като вляэа и всичи ме эяпът като недонахранени :X :X :X :X A az ne znam znam mn, kvo da pravq и не съм добър много в тежестите ллллллл
Ти от мееетафора не раэбираш ли ;DПървоначално написано от redbul2
loveca777, понякога имам чувството, че си напушен.. Бъди малко по-адекватен щото нищо не ти се разбира. Освен това има една команда "редактирай", вместо да пишеш по 10 коментара един след друг, си редактирай поста и допълни там. Модераторите спят нещо..
МОМЧЕ
Споко,няма те изядат дъртите! Не са канибали.Първоначално написано от loveca777
И мен гледат,когато не правя нещо както трябва.Зяпай клипове на упражнения у вас,а в залата хич да не ти пука.Гледаш само пред себе си и стените. И изобщо не те интерсуват другите и кой какво си мисли за теб. Обаче е лошо с много дърти,щото чакаш на уредите да свършат и ти тогава едва започваш.
![]()
Олелелелелеле, ебахти лепенето на етикетите, ебахти лапешката работа! Какви големи работи, какви високомерия. Точно аз съм пример за умерен, нормален човек и реалист. Всичко, което казахте беше адски смотано и невярно
@redbul2 - street fitnessa ми хареса на 1-вата седмица :>
п.с. loveca7777, почваш да ме разочароваш с коментарите си. До преди 1 месец плюеше фитнесите, сега ме "навиваш".![]()
хЪх...
Мерси Надъха ме повече да ходяПървоначално написано от redbul2
![]()
Аэ лично ходя в един фитнес эа 2 лв - много е малък - нещо като маэа
Чудя се дали по-скъпите фитнеси =4-5 лв Там по добре и лесно ли е эа начинещи ?![]()
Роско - От начало имах чувство; че фитнеса ми пречи эа тренировките на лостовете . но не е така![]()
Наистина от лостове не качвам маса - а отслабвам и втвърдявам![]()
Аз засега качвам... ако се застоя много време ще мислим алтернативи. По принцип за маса упражненията на лостове са адски трудни и не се препоръчват на начинаещи. Лятото абсурд да се качи нещо според мен![]()
хЪх...
От начало наистина ти се струва ; че качваш голяма мускулна маса от лостовете ; в областа на гърдите и ръцете ; но по-късно друго раэбирашПървоначално написано от RoSKo0o0
![]()
Спомняш ли си оня с големия трапецЕ той имаше маса голяма - ама нищо оформено в мускули
![]()
Първоначално написано от redbul2
![]()
![]()
Мен в началото ме беше страх да дигам лоста от лежанката
![]()
и постоянно ми пукаше кой ме гледа,ама сега вече ми е все едно.
Тоя пич http://www.vbox7.com/play:4d7c49cf
е само лостове и с хранителен режим... 3 или 4 години... тъпите ви хейтърски коментари може да спрат...
Едит: Темата е за стрийт фитнес... стига с този фитнес и навиванкия. "Лостаджиите" знаят възможностите и целите си. Щом искате да ставате с по 50 ръка и 150 гръдна ходете на фитнес. Стига с тези офтопици![]()
хЪх...
Тоз с трапеца ходи на фитнес мой :Д Той, ако е чист лостаджия си е направо срамПървоначално написано от loveca777
Иначе по принцип и на фитнес, и на лостове и на крос фит, ако щеш... винаги голяма промяна идва през първите 2-3 месеца. След това вече всичко започва да тече по-бавно. И тук идва огромната разлика... във фитнеса нещата започват с едно по-бавно темпо да текат, но при лостовете това темпо е три пъти по-бавно отколкото при фитнеса. Това е... обясни ми го републиканска шампионка по културизъм, която беше в моя курс.
![]()
хЪх...
Стига си говорил простотии ! Дай ми докаэателства . че тоя никога не е ходил на фитнес ! Ако пък ли не той е тренирал най-малко 8 -10 и повече години на макс!Първоначално написано от RoSKo0o0
Каэвам ти пак; че ако тренираш беэ добавки във фитнеса не се става никак бърэо ;; слон;;![]()
А тоэи с големия трапец - специално на клипа не е бил ходил още на фитнес !
Поэнавам един от на- добрите в България по street fitness
И той каэа - че ходенето на фитнес не пречи въоще эа лостажийте - а на против дори эабърэва ефекта и ти помага!
Раэбира се стига само да не праиш 60 см ръка
Другото са митове
Ето ви идин друг. но чист лостджия - ,,hannibal in bg''![]()
http://www.youtube.com/watch?feature...&v=8iBG9bbbTuM
http://www.youtube.com/watch?v=RcBmK...yer_detailpage
То 50 см е грозна ръка, да не говорим 60Относно оня с голата глава - влез във фейсбук групата street fitness, там пишат негови познати
Никито го знаем, но стилът на Тачев и този пич са съвсем различни... пича само помпи и показва сила, докато при EFC се показват много гимнастически умения.
Е, то ако се комбинират тези работи трябва да имаш някаква програма, но лостове + фитнес в един ден, само бели ще си докараш. Не виждам закъде бързате пак ще кажаАко ми отнеме 3-4 години за хубаво тяло какво оттова... всеки иска на 1-вата година вече да е машина, no way
освен с добавки де
хЪх...
![]()
Не съм каэал в един денно пак е въэможно
Сутринта - на фитнес ; а вечерта на лостовете
Тачев не помпа ли? Как става това - помпане ?![]()
Имам поэнати дето от фитнеса са иэградили много хубави тела и пак са супер добри на лостовете![]()
А тачев и (трапеца) - от СТРАНИ все едно не спортуват
ей го адаша ти и един друг
i'
http://www.youtube.com/watch?feature...&v=QHMJfdNlo0o
http://www.vbox7.com/play:62b2442f&start=11
Тоя първия е от EFC :] Не знам дали тялото мy е само от лостове. Все пак не забравяй и че телата са различни... гените са различни. Затова и не може да се даде една и съща "диагноза" за всички тела - така да се каже. Аз нищо не съм казал... при фитнеса правиш тяло много по-бързо и хубаво и вече ако си мега зарибен - масивно... при стрийт фитнеса също правиш много хубаво тяло + задължително релефно, но не толкова масивно освен ако не взимаш добавки ест... а тоя адашадали е чисто лостове... много хубаво тяло си е направил... на мен и това би ми било достатъчно
като имаш предвид, че мускулите са камък, а не балончици
![]()
хЪх...
Какво е това EFC![]()
![]()
Эа да станеш като авера ти roskoсамо от лостове ти трябват мноого мн време и години
Да той 90% е от лостовете _ нищо че той каэа че ходенето на фитнес не пречи въоще эа лостажийте - а напротив дори эабърэва ефекта и ти помага
Докато се научиш на такива силови трябва да правиш много обикновенни
OT street fitness - красиви големи гърди не стават![]()
Най-добрият отбор в БГ
Много години, това са 3-4 години...вече ти дали ще имаш желанието да го правиш толкова време всичко и дали ще имаш търпението си е твой проблем, макар че лостовете са си чист наркотик
Еми не знам... оня пич с голата глава има добри гърди. Той тоз авер даже ми е от града![]()
А за силовите и аз мислех така... но един пич прави по макс 6-7 за гръб и пак прави 2-3 силови. Техниката също е мн важна :>
хЪх...
пИЧа с голата глава има гъди като мойте
![]()
Има една реклама - za jilet gel pastaИмам предвид эа големи гърди с цепка ,,,,,,
Эа силовите - с ИЭЧИСТЕНа техника - трява да се правят много - много ,, обикновенни с техника
tvoq friend te budalka znachi. ,,макс 6-7 за гръб и пак прави 2-3 силови,, da be da![]()
Aэ правя 10000 набираниа , а силово - едно![]()
Ето по коя техника се уча
http://www.youtube.com/watch?v=5MTf1...yer_detailpage
Това е неприятно,когато е много малък фитнеса.Все едно дали е луксозен или обикновен.Няма място и всички си пречат.Ако търсиш новПървоначално написано от loveca777
гледай да има всички необходими уреди и екстри,пълен набор дъмбели,дискове по 1,25 кг,достатъчно лежанки и стойки.А за лятото и добре работещ климатик.
Много точно е написано.Ама виждате,че няма нищо страшно.Зяпайте през цялото време уреда,стената пред вас,тавана.И въобще не се оглеждайте гледа ли ви някой или не.Ако ще и да се хили,чудо голямо.Когато минат няколко месеца и станете по-нацепени никой няма да се занимава с вас.Първоначално написано от slicky
И дори ще свикнете,някой отпочиващ да стои или седи срещу вас и ви наблюдава как избутвате щангата от лег примерно.Просто се концентрирате,стягате и виждате само лоста.Силата идва и от добрата концентрация преди началото на серията,когато почти не забелязваш какво става около теб.Само размишляваш как по най-добрия начин да изпълниш упражнението.![]()