.
Отговор в тема
Страница 5 от 5 ПървиПърви 12345
Резултати от 101 до 120 от общо 120
    Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от loveca777
    Стига си говорил простотии ! Дай ми докаэателства . че тоя никога не е ходил на фитнес ! Ако пък ли не той е тренирал най-малко 8 -10 и повече години на макс!
    Каэвам ти пак; че ако тренираш беэ добавки във фитнеса не се става никак бърэо ;; слон;;
    А тоэи с големия трапец - специално на клипа не е бил ходил още на фитнес !
    Ти си много тъпо парче обаче.. В коментарите познатите му пишат, че всеки ден бил на тия лостове и то в продължение на 4 години, без фитнес. И химия не е използвал никога, масата я е направил със строг хранителен режим, тва също го пише там, но ти бързаш да говориш без да си подготвен..
    МОМЧЕ

Град
    Варна, моретоо :)
    @dunce и аз се опитвам да го обясня това.
    @loveca777777, не вярвам да имаш гърди като тоя пич... виж къде му е пресата, а къде гърдите... това за мен е страхотно тяло и един ден, ако имам такова бих бил много горд.... ама стига сте говорили за този фитнес....
    хЪх...

Banned Мега фен
    Много работи може да говорят......
    Нямам чяк като него гърди - ама и той няма такива гърди каквито се правят с тежести ( nali za tachev govorim)
    Роско - ходи си на лостовете ; прави си плочките и не яж свинско - не ходи и на фитнес

Аэ ще си ходя и на двете
    И айде повече няма да си пускам тъпите и малоумни коментари

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от dunce
    - !
    Ти си много тъпо парче обаче.. В коментарите познатите му пишат, че всеки ден бил на тия лостове и то в продължение на 4 години, без фитнес. И химия не е използвал никога, масата я е направил със строг хранителен режим, тва също го пише там, но ти бързаш да говориш без да си подготвен..
    ;;Pi4a bluska samo lostove i usporedki vs den e tam i spazva mn strog hranitelen rejim a otnosno himiqta ne zobi poznavam go trenira ot dosta vt i tva tqlo go postigna 4isto za 4 godini seriozni trenirovki (predi tova pak si tren ama ne tolkova) ;;
    predi tova pak si tren ama ne tolkova)
    Търсиш да се эаядеш ли ? По-добре кажи нещо смислинно освен да се тикаш

Град
    Варна, моретоо :)
    Не говорим за Тачев... А за онзи големия...
    За Тачев трябва да се говори с респект, защото е постигнал много. Спирам да пиша тук, защото 1 стрийт фитнес маняк не е достатъчен за дискусия.
    хЪх...

Banned Мега фен
    И roshko не е по-эле от Тачев!

Повече от фен
    "Pi4a bluska samo lostove i usporedki vs den e tam i spazva mn strog hranitelen rejim a otnosno himiqta ne zobi poznavam go trenira ot dosta vt i tva tqlo go postigna 4isto za 4 godini seriozni trenirovki (predi tova pak si tren ama ne tolkova) ;;
    predi tova pak si tren ama ne tolkova)"
    Търсиш да се эаядеш ли ? По-добре кажи нещо смислинно освен да се тикаш
    Да, точно това е коментарът, за който ти говорих, ти сам си го намерил и вече знаеш със сигурност. Пък аз като нямам какво смислено да казвам си мълча. Не ми се обиждай, като ти казах, че си тъп, но спри да пишеш излишни коментари и като толкова си фен на фитнеса, си направи тема да го обсъждате там. Тука става дума САМО за ЛОСТОВЕ и нищо друго не трябва да се коментира, но не, вие му осрахте темата на човека.
    МОМЧЕ

Banned Мега фен
    Аэ съм фен на street fitnesa
    И клипчето, което качих е полезно за начинаещите!
    http://www.youtube.com/watch?v=5MTf1...yer_detailpage
    А эа фитнеса - просто го обеждавах да ходи и той
    А ти като нямаш кво да кажеш ,эащото не знаеш- нямаш право и да обиждаш

Повече от фен
    Да не мислиш, че точно ти дето само знаеш да лалаш и нищо важно и съществено не казваш, ще ме обидиш, че нищо не знам? От коментарите ти до сега мога само да заключа, че си с огромно самочувствие и си супер неграмотен и некадърен. Тоя път имах ли право?
    МОМЧЕ

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от dunce
    Да не мислиш, че точно ти дето само знаеш да лалаш и нищо важно и съществено не казваш, ще ме обидиш, че нищо не знам? От коментарите ти до сега мога само да заключа, че си с огромно самочувствие и си супер неграмотен и некадърен. Тоя път имах ли право?
    Наистина си много тъп.

Повече от фен
    Наистина си много тъп.
    Спирам да се занимавам с теб, че няма да се оправиш така или иначе.
    МОМЧЕ

Супер фен Аватара на slicky
    Aм нещо оспамихте темата май

Така, пичУе...

За свинското - когато ядях по половин кило свинско ВСЕКИ божи ден, бях най-релефен. Свинското е много по-добро месо от пилешкото и то точно заради мазнините и холестерола.
    За масата и лостовете. Болна тема. Имал съм честта за тези години да съм от двете страни - в залата, на лоста и на двете. Горната ми част е 90% лостове. Ръката ми е около 39 в момента и бих казал че съм много изчистен. Дали можеш да качиш много маса само с лостове? Да. Дали е добра идея? Не. Упражненията като клек и тяга не са за изпускане.

За Тачев и компания. С Тачев сме приятели, макар и да сме от различни градове. Голям пич, има хубаво тяло и е доста силен. Хубавото му тяло обаче идва от добро телосложение и стойка. И дума не може да става за масивност. Защо? Защото не се храни. Яде каквото му падне и колкото му се яде. А маса без манджа не става.

С масивния пич на лоста съм си писал. Яде всеки ден по кило месо. И тренира всеки ден. Това определено не е моят начин, но при него е дало резултати явно. На 30тина години е, тренира от няколко години.

За тялото на Roshko, както и на Тачев - добрата им визия идва от ниският процент мазнини, не толкова от развита мускулна маса. Въпрос на тренировки, хранене и метаболизъм.

Който не иска да ходи на зала, да не ходи! Няма незаменими упражнения, но ако си мислите, че нещо може да наподоби дори ефекта на тежки клекове с щанга, греши тотално.
    http://vbox7.com/play:392c45b4
    My street fitness trailer^

loveca777 сега виждам, че имаме едни и същи ръкавици и тренираме на едно и също място... как не сме се засичали не знам :Д
    http://vbox7.com/play:392c45b4
    My street fitness trailer^

Banned Мега фен
    Nee това не съм аз ... свалих го от you tube ;d
    Эа техниката
    Greshno sum se izrazil.

Wuts happenin forum на скоро се срещнах с едни стари приятели които ме зарибиха по стрийт фитнеса и гледах малко клипчета на тачев и компания във вбокс и нещо много ми се прииска и аз да имам не чак такова телце не но поне да имам малко релеф... започнах преди няколко месеца да правя 3х25 коремни и 4 до 7х25 лицеви на ден. не съм спирал до сега. от скоро започнах с опитите за баланс на ръце на клони*нещо като челна стойка*. проблема е че съм на село и няма нито лостове нито нищо. и само се мяткам на клоновете на дърветата малко за набирания и баланс и това е... молбата ми е ще може ли да ми дадете някакъв съвет какво друго мога да правя или нищо не може да се направи без лостове... *ефекта от лицевите и коремните е почти незабележим*
    If a person is silent, it doesnt mean he is unknown of fun, enjoyment and thrills. But it means, life has tought him some lessons which has made him silent

Супер фен Аватара на ccdesigns
    За набиранията можеш да си намериш някой по-здрав и в същото време не много широк клон, за да можеш да се хванеш. Иначе кофички можеш да правиш между 2 стола, или нещо подобно. Ако имате футболно игрище може на някоя футболна врата да правиш набиранията и т.н. За друго не се сещам в момента.
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

еееи виж за кофи не бях се сетил между столове... мерси, а нещо по специално за ядене или квото ми падне?
    If a person is silent, it doesnt mean he is unknown of fun, enjoyment and thrills. But it means, life has tought him some lessons which has made him silent

Мега фен Аватара на Ashenvale
    ДАМН, счупих си кокалчето на кутрето и зарасна на криво ... Дали ще ми пречи по нататък? Някой има ли някаква идея ?

П.С. Ходих на лекар и каза, че нищо неможе да направи (да го намести) освен с операция. Също каза, че нямало смисъл и от операция защото съм щял още да раста. Не го питах дали ще ми пречи, защото ходя на Муай Тай ама мисля, че всичко ще е наред като спре да ме боли ...

Супер фен Аватара на ccdesigns
    Аз лично ям каквото ми падне, но съм сигурен, че не е много добро решение. Чувал съм само, че трябва да се яде повечко, иначе нека някой друг да ти каже кой е правилния режим, защото както може би си се сетил от по-горе - не съм търсил мнения по този въпрос
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си