- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Изкуствени Мигли
Вярно ли е ,че когато носиш изкуствени мигли и после когато ги махаш и твоите мигли оредяват![]()
Защото мислех да си купя изкуствени мигли![]()
Greennight![]()
![]()
nirvana13 бебси
SuckIt мъжо ми
![]()
CR0W другия ми мъж
![]()
хайде дееее![]()
Greennight![]()
![]()
nirvana13 бебси
SuckIt мъжо ми
![]()
CR0W другия ми мъж
![]()
Първоначално написано от Rebirthing
![]()
ами какви спирали да използвам за по - големи мигли ??
Greennight![]()
![]()
nirvana13 бебси
SuckIt мъжо ми
![]()
CR0W другия ми мъж
![]()
Аз съм слагала няколко пъти... лично аз в своите мигли не забелязвам промяна![]()
марка нещо... ????Първоначално написано от dream1707
Greennight![]()
![]()
nirvana13 бебси
SuckIt мъжо ми
![]()
CR0W другия ми мъж
![]()
Не е вярно. Купих си едни наистина много хубави мигли, слагала съм ги 2 пъти, но стояха перфектно, нито са се отлепяли, нито са ми създавали проблеми с махането им. И една мигла не ми е паднала.
Първоначално написано от Goddess
Марка цена... плссссс
Greennight![]()
![]()
nirvana13 бебси
SuckIt мъжо ми
![]()
CR0W другия ми мъж
![]()
Защо държите толкова на изкуственото?
По-добре си купи по-качествена спирала,вместо да си слагаш това по очите,ако питаш мен.
Казвам го,защото аз лично не подражавам на изкуствените неща,а и защо трябва да рискуваш естествените си мигли за някакви изкуствени ,които ще сложиш за кратък период от време. И все пак решението е твое.![]()
Envy пише на кутийката, 9 лева, от малкия ЦУМ ако си от София.Първоначално написано от novasum
Не съм сигурна, но мисля ,че оредяват, ако си сложиш такива за повече време (1-2 сед.)
Колкото и качествена спирала да си купува момичето ако има къси и редки мигли по рождение по - обемни и гъсти няма да станат..Първоначално написано от ThisIsMe
а по темата,съжалявам не мога да помогна :с
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Не бих ти препоръчвала да си слагаш изкуствени мигли , по-добре дай повечко пари за хубава качествена спирала , с която ще постигнеш ефекта , който искашбез да си слагаш тея боклуци.. :P
... Живей с мечти, а не със спомени ...
Ей направо ще ме убиете бе хора. Има хора с по-къси мигли, на които колкото и спирала да слагаш , пак изглеждат все едно ги няма.И спирала от 200 лева да си купиш ,едва ли късите и незабележими мигли ще станат дълги и обемни. Мислете малко.
По темата наскоро си бях купувала изкуствени мигли, но от бързане не успях да си ги залепя както трябва. Те бяха и от евтините. Препоръчвам ти ако си купуваш изкуствени мигли, да си вземеш нещо по -скъпо от порядъка на 10-15 лева. Не си взимай от тези по 5 лева,защото няма никакъв смисъл.
Защо не си купиш качествена спирала, макар и да е скъпа, отколкото да си лепиш изкуствени мигли. Ако ги сложиш 1-2 пъти, няма да оредеят, но носи ги 1-2 седмици и ще видим.![]()
Big or small, lies are lies !
Значи не мен ми трябват само за една вечер
благодаря ви ,че ми помогнахте![]()
Greennight![]()
![]()
nirvana13 бебси
SuckIt мъжо ми
![]()
CR0W другия ми мъж
![]()
Не искам да се заяждам ама не прочете ли поста над твоя ? Напълно верен е. Колкото и скъпа спирала да си купува, ако миглите ѝ са редки по-гъсти и плътни няма да станат, сещаш ли се.. Най-много да стоят сплъстени.. и на първата страница го писах, ама кой ли чете..Първоначално написано от FATALITY
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Моите Мигли са си Ок ,но иска само за една вечер да съм с изкуствени мигли![]()
Greennight![]()
![]()
nirvana13 бебси
SuckIt мъжо ми
![]()
CR0W другия ми мъж
![]()
Момичета, колко пъти могат да се слагат изкуствените мигли?
И след свалянето, ако остава лепило по тях, с какво се чисти?
Първоначално написано от novasum
М те бяха различни марки, но не ги помня, не беше много скоро... Иначе цената беше около 10тина лева и наистина бяха много хубави
Иначе и аз не си падам по изкуствените неща, но просто реших да пробвам и всъщност се получи мнгоо добре. Имам много хубава спирала, даже няколко, които обикновено ползвам, но все пак ефекта не е същия, с изкуствените мигли седи много по-яко...
Слагала съм си два пъти изкуствени мигли и нищо не ми е станало. Хубаво е, но така за поводи не е за всеки ден. Иначе моите бяха от тези по 2 лв., но лепилото им нищо не струваше и си купих отделно някакво за 2.50 лв. Не са ми изпопадали миглите, нищо че изкуствените бяха евтиниА иначе миглите може няколко пъти да ги ползваш, но трябва да ги почистиш от лепилото и спиралата. Аз си ги чистя с лосион за почистване на грим.
мс![]()
Greennight![]()
![]()
nirvana13 бебси
SuckIt мъжо ми
![]()
CR0W другия ми мъж
![]()
Mиличка,от тея по евтиничките (4-5лв) съм ги слагала максимум 2 пъти щото после не приличат на нищо.След първото махане моите имаха лепило аз само леко го дръпнах и се махна много лесно от целия ред мигли,но предполагам че има по-безопасен начин!Първоначално написано от PinkPan7her
![]()
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.