.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 34

Джъстин Бийбър:Фенове :)

Здравейте фенове на Джъстин! Предлагам ви тук всички негови фенове да влизат..хейтарите далеч.

Мисля, че тази тема трябва да е в Болести/Здравеопазване
    -=Ботев 1912=-

+1

ПС:Няма ли раздел Хомосексуализъм/Би

Не ми допада тоя изобщо

Супер фен Аватара на BladeDancer
    ооо с радост ще оспамя тая тема
    ваУ рокс
    Grell

.. незнам,но повечето фен теми свързани с Джъстин Бийбър за завършвали с ключ
    .. You show me nothing but hate
    You ran me into the ground
    But what comes around goes around
    I don’t need you.. // Stefan Salvatore

Супер фен Аватара на psych0
    ех на това нещо не му ли мина модата
    Paint me a picture of eyes that never see
    With flashes of lightning
    that burn for only me

Цитирай Първоначално написано от psych0
    ех на това нещо не му ли мина модата
    Мина мина .. Предлагам на модераторите да не ни изкушават, а да заключат темата преди да стане 200 страници псувни обиди и подигравки
    ваУ рокс
    Grell

Голям фен Аватара на ex7azy
    А аз предлагам ако не го харесвате вобще да не влизате в тая тема!!
    Много ме дразнят хора, които обиждат без причина (или има причина, която в повечето случаи е ЗАВИСТ)!
    На вас не ви е приятно когато обиждат някой, който харесвате или още по - малко вас!!
    Не съм кой знае колко голяма фенка на Джъстин, но не мога да отрека че е хубав и има талант!
    Can't get you outta my mind

Супер фен Аватара на UNITED2
    Град
    Памплона
    "Oooooooo aз съм му най големия фен,уникални песни,уникален глас,уникална визия тоя човек е велик няма втори такъв "

Шегувам се разбира се,този е егати смотания гей,не знам,как може да има толкова фенове

Цитирай Първоначално написано от ex7azy
    Много ме дразнят хора, които обиждат без причина (или има причина, която в повечето случаи е ЗАВИСТ)!
    На вас не ви е приятно когато обиждат някой, който харесвате или още по - малко вас!!
    Не съм кой знае колко голяма фенка на Джъстин, но не мога да отрека че е хубав и има талант!
    Да ти разясня ли защо аз го обиждам и защо другите го обиждат и защо така яко хейтваме ... съвсем сериозно

Мразя когато някой прави музика само за пари. Възможно най-комерсиална дори и да не му харесва на него. Мразя когато някой включи думите love baby и подобни с които да имитира че пее за чувства за любов и т.н. а всъщност да пее безмислени текстове за деца или умствено изостанали индивиди ( най-вече на възраст 12 -13 години) които чуят ли за любов се насират от кеф. Ама никой от тях не чете текстовете и не си ги превежда и не ги разбира за да види какви глупости са.
    Мразя когато на певеца гласа влезне и излезне през 10000 програми за да стане як а всъщност да не е толкова добър...
    Мразя когато медиите използват всякаква възможност да рекламират даден певец за най-малките жълти стотинки като накрая на безмислената статия написана за тях сложат - " той днес е един от най-големите в тоя бизнес и песента му " шити шити" е най-якото на пазара" пример:
    Тоя дебил ( тук трябваше да е има ама предпочитам така) ще празнува празника с родителите си. Също така си купи нови дънки..
    Нека ви напомним че " тоя дебил" е направил тая тая тая и тая песен може да ги слушате тук и тук.

някой идиот дето получава пари

Мразя като повтарят песните на само един изпълнител по 10000 пъти дневно по дадена телевизия или радио само и само да стане по-известен и звукузаписната му компания да стане по-богата.

Мразя когато някой се прави на гейче и носи дрехите по последната мода на момиченцата само и само за да се хареса на тея безмозъчни пикли и не заради музиката си да стане известен и да получи пари от продажбите си.

Мразя когато приказват за някой като все едно е някакъв феномен а той всъщност е едно мамино синче.
    Мразя когато някой прави пози постоянно за повече известност.

ВСЪЩНОСТ МРАЗЯ КОГАТО НЯКОЙ МУЗИКАНТ/ПЕВЕЦ СТАНЕ ИЗВЕСТЕН НЕ СЪС МУЗИКАТА СИ А СЪС ВСИЧКО ОСТАНАЛО.

Помисли сега дали му завиждам или не ..
    ваУ рокс
    Grell

Супер фен Аватара на againstyou
    Град
    Несебър ;]
    Цитирай Първоначално написано от BladeDancer
    ооо с радост ще оспамя тая тема
    и аз,и аз !

+1 бладеданцер

PFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF

TOQ NEMOJE DA BYDE PO GOLQM PEDAL OT TVA KOETO E NIKOI NEMU ZAVIJDA PROSTO NIKOI NEGO HARESVA SHOTO OT NEGO PO GOLQM PEDAL NQMA DA NAMERISH NIKADE PA NEZNAM TI KFA SI CHE GO HARESVASH NQKOI ZLE SIG hahahahahahahahahahaah ZLE

Мега фен Аватара на hotxxmess
    Град
    София
    Бобчо е най-добрия ве... 2-ри кат него нема брат..

Мега фен Аватара на BlackEyedPeas
    Град
    Somewhere On East =]]
    Боже, всяка седмица има по една "фен" тема и все завършва с ключ
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

Важното е че ние правим мнения !
    Благодаря ти бобърчо !!
    ваУ рокс
    Grell

Мега фен Аватара на BlackEyedPeas
    Град
    Somewhere On East =]]

Да спамим тука колкото се може!
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

Значи изрично написах хейтърите да не влизат тук незнам какво си мислите.че постигате като го обиждате тук..по велики няма да станете най-много да запростеете още повече

Цитирай Първоначално написано от BladeDancer
    Да ти разясня ли защо аз го обиждам и защо другите го обиждат и защо така яко хейтваме ... съвсем сериозно

Мразя когато някой прави музика само за пари. Възможно най-комерсиална дори и да не му харесва на него. Мразя когато някой включи думите love baby и подобни с които да имитира че пее за чувства за любов и т.н. а всъщност да пее безмислени текстове за деца или умствено изостанали индивиди ( най-вече на възраст 12 -13 години) които чуят ли за любов се насират от кеф. Ама никой от тях не чете текстовете и не си ги превежда и не ги разбира за да види какви глупости са.
    Мразя когато на певеца гласа влезне и излезне през 10000 програми за да стане як а всъщност да не е толкова добър...
    Мразя когато медиите използват всякаква възможност да рекламират даден певец за най-малките жълти стотинки като накрая на безмислената статия написана за тях сложат - " той днес е един от най-големите в тоя бизнес и песента му " шити шити" е най-якото на пазара" пример:
    Тоя дебил ( тук трябваше да е има ама предпочитам така) ще празнува празника с родителите си. Също така си купи нови дънки..
    Нека ви напомним че " тоя дебил" е направил тая тая тая и тая песен може да ги слушате тук и тук.

някой идиот дето получава пари

Мразя като повтарят песните на само един изпълнител по 10000 пъти дневно по дадена телевизия или радио само и само да стане по-известен и звукузаписната му компания да стане по-богата.

Мразя когато някой се прави на гейче и носи дрехите по последната мода на момиченцата само и само за да се хареса на тея безмозъчни пикли и не заради музиката си да стане известен и да получи пари от продажбите си.

Мразя когато приказват за някой като все едно е някакъв феномен а той всъщност е едно мамино синче.
    Мразя когато някой прави пози постоянно за повече известност.

ВСЪЩНОСТ МРАЗЯ КОГАТО НЯКОЙ МУЗИКАНТ/ПЕВЕЦ СТАНЕ ИЗВЕСТЕН НЕ СЪС МУЗИКАТА СИ А СЪС ВСИЧКО ОСТАНАЛО.

Помисли сега дали му завиждам или не ..
    Еми като не му завиждаш какво толкова се впечатляваш та чак ти и другите хейтъри се каните да оспамите темата..Като се биеш в гърдите,че не го мразиш тогава защо се вълнуваш така силно от него?

^^^ Евала!

Какво всички сте луднали по тоя ' красавец '..

Нито е толкова красив, нито има кой знае какъв глас..
    The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow

Цитирай Първоначално написано от glamorousss

Еми като не му завиждаш какво толкова се впечатляваш та чак ти и другите хейтъри се каните да оспамите темата..Като се биеш в гърдите,че не го мразиш тогава защо се вълнуваш така силно от него?
    Първо си изясни думата хейтър и след това я използвай.
    Айде аз ще ти я кажа за да не се излагаш пак по някой форум или по-лошо в истинския живот ( сякаш не го правиш.. ).
    Хейтър е човек който хейтва нещо или някой без никаква причина..

И не се вълнувам толкова силно от него .. ако не си забелязала тоя е навсякъде. Отворя новина къде ще е на турне любимата ми група и най-отдолу пише за бобара. Отворя новина за любимия ми актьор и отдолу е бобара .. На тея хора сериозно има плащат да го рекламират оО.

От къде в моя пост разбра че му завиждам. По какво пролича. Искам да съм като него или кво ?
    И коя от всичките ми думи написани в моя пост в предишния и в тоя е лъжа ?
    ваУ рокс
    Grell

BladeDancer Жал ми е за теб, защото си изпълнен с толкова злоба към човек, който нито познаваш, нито пък превъзхождаш.
    Това каква му е ориентацията (или каквато ти мослиш че му е) не е твой проблем.
    Не спиш ти с него.
    За талант няма да говорим, защото за разлика от него ти сигурно нямаш такъв!
    Повече не ми се занимава с глупости.. казала съм си мнението!
    Спрете да спамите по темата!!

Banned Супер фен
    Град
    Varna
    Просто едно успяло в живота тийнче

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си