- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Джъстин Бийбър:Фенове :)
Здравейте фенове на Джъстин!Предлагам ви тук всички негови фенове да влизат..хейтарите далеч.
Мисля, че тази тема трябва да е в Болести/Здравеопазване
-=Ботев 1912=-
Не ми допада тоя изобщо![]()
.. незнам,но повечето фен теми свързани с Джъстин Бийбър за завършвали с ключ![]()
.. You show me nothing but hate
You ran me into the ground
But what comes around goes around
I don’t need you.. // Stefan Salvatore
ех на това нещо не му ли мина модата![]()
Paint me a picture of eyes that never see
With flashes of lightning
that burn for only me
Мина мина .. Предлагам на модераторите да не ни изкушават, а да заключат темата преди да стане 200 страници псувни обиди и подигравкиПървоначално написано от psych0
![]()
ваУ рокс
Grell
А аз предлагам ако не го харесвате вобще да не влизате в тая тема!!
Много ме дразнят хора, които обиждат без причина (или има причина, която в повечето случаи е ЗАВИСТ)!
На вас не ви е приятно когато обиждат някой, който харесвате или още по - малко вас!!
Не съм кой знае колко голяма фенка на Джъстин, но не мога да отрека че е хубав и има талант!
Can't get you outta my mind ♡
"Oooooooo aз съм му най големия фен,уникални песни,уникален глас,уникална визия тоя човек е велик няма втори такъв![]()
![]()
"
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Шегувам се разбира се,този е егати смотания гей,не знам,как може да има толкова фенове![]()
![]()
![]()
![]()
Да ти разясня ли защо аз го обиждам и защо другите го обиждат и защо така яко хейтваме ... съвсем сериозноПървоначално написано от ex7azy
Мразя когато някой прави музика само за пари. Възможно най-комерсиална дори и да не му харесва на него. Мразя когато някой включи думите love baby и подобни с които да имитира че пее за чувства за любов и т.н. а всъщност да пее безмислени текстове за деца или умствено изостанали индивиди ( най-вече на възраст 12 -13 години) които чуят ли за любов се насират от кеф. Ама никой от тях не чете текстовете и не си ги превежда и не ги разбира за да види какви глупости са.
Мразя когато на певеца гласа влезне и излезне през 10000 програми за да стане як а всъщност да не е толкова добър...
Мразя когато медиите използват всякаква възможност да рекламират даден певец за най-малките жълти стотинки като накрая на безмислената статия написана за тях сложат - " той днес е един от най-големите в тоя бизнес и песента му " шити шити" е най-якото на пазара" пример:
Тоя дебил ( тук трябваше да е има ама предпочитам така) ще празнува празника с родителите си. Също така си купи нови дънки..
Нека ви напомним че " тоя дебил" е направил тая тая тая и тая песен може да ги слушате тук и тук.
някой идиот дето получава пари
Мразя като повтарят песните на само един изпълнител по 10000 пъти дневно по дадена телевизия или радио само и само да стане по-известен и звукузаписната му компания да стане по-богата.
Мразя когато някой се прави на гейче и носи дрехите по последната мода на момиченцата само и само за да се хареса на тея безмозъчни пикли и не заради музиката си да стане известен и да получи пари от продажбите си.
Мразя когато приказват за някой като все едно е някакъв феномен а той всъщност е едно мамино синче.
Мразя когато някой прави пози постоянно за повече известност.
ВСЪЩНОСТ МРАЗЯ КОГАТО НЯКОЙ МУЗИКАНТ/ПЕВЕЦ СТАНЕ ИЗВЕСТЕН НЕ СЪС МУЗИКАТА СИ А СЪС ВСИЧКО ОСТАНАЛО.
Помисли сега дали му завиждам или не..
ваУ рокс
Grell
и аз,и аз !Първоначално написано от BladeDancer
![]()
![]()
Първоначално написано от ex7azy
TOQ NEMOJE DA BYDE PO GOLQM PEDAL OT TVA KOETO E NIKOI NEMU ZAVIJDA PROSTO NIKOI NEGO HARESVA SHOTO OT NEGO PO GOLQM PEDAL NQMA DA NAMERISH NIKADE PA NEZNAM TI KFA SI CHE GO HARESVASH NQKOI ZLE SIG hahahahahahahahahahaah ZLE
Бобчо е най-добрия ве... 2-ри кат него нема брат..![]()
Боже, всяка седмица има по една "фен" тема и все завършва с ключ![]()
![]()
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
Важното е че ние правим мнения !
Благодаря ти бобърчо !!
ваУ рокс
Grell
![]()
![]()
Да спамим тука колкото се може!
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
Значи изрично написах хейтърите да не влизат тукнезнам какво си мислите.че постигате като го обиждате тук..по велики няма да станете най-много да запростеете още повече
![]()
Еми като не му завиждаш какво толкова се впечатляваш та чак ти и другите хейтъри се каните да оспамите темата..Като се биеш в гърдите,че не го мразиш тогава защо се вълнуваш така силно от него?Първоначално написано от BladeDancer
Какво всички сте луднали по тоя ' красавец '..
Нито е толкова красив, нито има кой знае какъв глас..
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
Първо си изясни думата хейтър и след това я използвай.Първоначално написано от glamorousss
Айде аз ще ти я кажа за да не се излагаш пак по някой форум или по-лошо в истинския живот ( сякаш не го правиш.. ).
Хейтър е човек който хейтва нещо или някой без никаква причина..
И не се вълнувам толкова силно от него .. ако не си забелязала тоя е навсякъде. Отворя новина къде ще е на турне любимата ми група и най-отдолу пише за бобара. Отворя новина за любимия ми актьор и отдолу е бобара .. На тея хора сериозно има плащат да го рекламират оО.
От къде в моя пост разбра че му завиждам. По какво пролича. Искам да съм като него или кво ?
И коя от всичките ми думи написани в моя пост в предишния и в тоя е лъжа ?
ваУ рокс
Grell
BladeDancer Жал ми е за теб, защото си изпълнен с толкова злоба към човек, който нито познаваш, нито пък превъзхождаш.
Това каква му е ориентацията (или каквато ти мослиш че му е) не е твой проблем.
Не спиш ти с него.
За талант няма да говорим, защото за разлика от него ти сигурно нямаш такъв!
Повече не ми се занимава с глупости.. казала съм си мнението!
Спрете да спамите по темата!!
Can't get you outta my mind ♡
Просто едно успяло в живота тийнче![]()