.
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34
    Супер фен Аватара на againstyou
    Град
    Несебър ;]
    Пфф а пък вие ако бяхте такива големи фенове,нямаше да ви пука от мнението на другите,ама както виждам големи паляци сте.

Супер фен Аватара на BladeDancer
    Цитирай Първоначално написано от ex7azy
    BladeDancer Жал ми е за теб, защото си изпълнен с толкова злоба към човек, който нито познаваш, нито пък превъзхождаш.
    Това каква му е ориентацията (или каквато ти мослиш че му е) не е твой проблем.
    Не спиш ти с него.
    За талант няма да говорим, защото за разлика от него ти сигурно нямаш такъв!
    Повече не ми се занимава с глупости.. казала съм си мнението!
    Спрете да спамите по темата!!
    Аз пак призовавам да прочетеш мнението ми и да не четеш думичката мразя само и да ми кажеш за всеки един абзац какво греша. Понеже ти наричаш моите думи глупости айде сега си обоснови твойте толкова умни думи към мен и кажи къде намери лъжа в поста ми или грешка. Кое не е вярно.
    Според мен тази злоба трябва да я има, защото ние които слушаме истинска музика не можем да я видим по телевизията или трудно намираме информация за любимите си изпълнители, защото разбираш ли съобщават за някакъв пикльо с кой се целувал или с кой ще ходи на свети валентин вместо да кажат например дали слуховете че любимия ми изпълнител например ще издава албум (което всъщност е свързано с музика.. ). Не трябва да мразим нали защото вместо новини за музиката ние получаваме че ония си е обърсал гъза например .. Ало чакай има и хора дето слушат музиката всъщност .. нали се сещтате ?

Какво те засяга теб че мен ме засяга неговата ориентация? Аз например презирам гейове по мои си причини които сега няма да казвам, но факт е че не са ми приятни и не ми се ще да ги виждам всеки ден в интернет или по телевизията. А виж другото е как учим по-малките деца да се обличат, защото като си на 10-12-13 много лесно си повлиян от нещо. И кво утре ще гледаме как малките деца се обличат и държат като педали така ли? Глупост..

Всеки човек си има талант какъвто и да е. Един може да пее друг да свири трети да бяга а някой друг не са го открили. Не познавам господин бобъра и не смея да твърдя че не е талантлив, но по същата логика ти не смей да твърдиш, че той е талантлив. От къде знаеш, че гласа му не е преправен през какви или не програми. И да той ли си прави песните сам и си пише текстовете, че да знаеш колко е талантлив.. (например любимите ми изпълнители си стоят в студиото по година а в началото на кариерата са си обзавели даже собствена стаичка за писането на песни за по-добра акустика и са си давали всичките пари за турнета и са спали в по 1 легло 4-ма човека за да зарадват феновете си ...)

И ако мислиш, че това е спам нека се допитаме до модератора - воденето на дискусия във форума забранено ли е ???
    ваУ рокс
    Grell

Голям фен Аватара на ex7azy
    Can't get you outta my mind

Супер фен Аватара на BladeDancer
    То е така като не можеш да си подкрепиш думите .. карай малка си още простено е.
    ваУ рокс
    Grell

Не, просто няма смисъл да си губя времето с някой, който толкова се е вманячил в своето си, че не се озъзнава че има хора които харесват песните на Джъстин! (;
    Не знам какво имаш предвид истинска музика.. всеки ,човек харесва разична музика! Това че ти например харесваш Рок не значи че всички трябва да мислят като теб и да смятат това за истинска музика!

Цитирай Първоначално написано от BladeDancer
    Мразя когато на певеца гласа влезне и излезне през 10000 програми за да стане як а всъщност да не е толкова добър...
    извинявай, обаче тук изобщо не съм съгласна, Джъстин си пее с неговия глас, без програми, има ПРЕКАЛЕНО много клипчета с гласа му /в звукозаписно студио, когато той примерно свири на китара и пее/ и много други. ПРЕКАЛЕНО много са, за да кажеш, че 10000 програми му обработват гласа и го правят хубав (: ами не, той си му е хубав.

^ +1

Повече от фен
    Добре бе, какво толкова го мразите тоя Бийбър ?
    Може да не го харесвате, но чак да го 'мразите', при положение, че дори не сте разговаряли с него - това вече е прекалено. И е супер тъпо да казвате за всеки, когото не харесвате, че е гей. Ами новина - Бийбър не е гей ! Щом постоянно попадате на статии за него, значи трябва да сте забелязали, че пишат и за момичета, с които излиза. Сега ще ми се нахвърлите, че съм някоя 12 - 13 годишна 'пикла' и сам луднала по Джъстин. Не, не съм. И аз не го харесвам, музиката му не ме кефи. Точка. Просто, като не харесвате някой, не му обръщайте внимание, преминете към следващата статия в списанието, сменете станцията на радиото. Това е, не допускайте някoй, който дори не познавате лично да ви впечатли дo толкова много, че да го намразите.
    И не, не се заяждам. Изказвам мнение. (:
    ....coz you're beautiful, no matter what they say, words can't bring you down....

BladeDancer Жал ми е за теб, защото си изпълнен с толкова злоба към човек, който нито познаваш, нито пък превъзхождаш.
    Това каква му е ориентацията (или каквато ти мослиш че му е) не е твой проблем.
    Не спиш ти с него.
    За талант няма да говорим, защото за разлика от него ти сигурно нямаш такъв!
    Спрете да спамите по темата!!
    Напълно съм съгласна! Иии BladeDancer твърдиш,че не се вълнуваш от него но изглежда точно обратното ако не се вълнуваше нямаше да оделяш време тул да плюеш без някой да ти е искал мнението и + това знам много добре какво значи хейтър ии колкото и да отричаш,че не си спрямо Джъстин-точно обратното показваш! )

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си