- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Погледнете моля ви !! Възможно ли е ?
само докато стигна до тоалетната половината сперма беше не само покапала по гащите ми...
Този абзац най ми хареса :d![]()
![]()
Love! And may God bless you all !!
Вижте сега не съм пуснала темата за да чета тука разни ебавки и прочие,а за да ми се даде отговор на това което питам ;]] поне да бяхте писали нещо за въпроса ми по темата,а не коментари от сорта че съм нямала сексуална култура и незнам си какво.. както се вижда още в това което съм написала и аз чувам за първи път това след секс да пикаеш и няма да забременееш ЗАТОВА И ПИТАХ защото ми изглежда банално ! А днес като питах приятеля ми каква е тази глупост,той ми каза,че ме е метнал,понеже знае че пия противозачатъчни,но не бях сигурна до колко помагат.
Ще се самоубия само докато я чета тая тема...за к'во ли цъкнах изобщо.
Яко тъпи сте и двамата. Без извинение.
Там долу имаш три дупки. Тези през която пикаеш и тази в която гаджето ти се празни нямат нищо общо. Освен ако не пикаеш през матката което ще е доста феноменално.
Боже мой.
Лека нощ.
Ужас.
И ти явно си прекалено тъп/а без извинение ако не си прочел/а,че написах че приятеля ми се е базикал с мен,а аз попитах защото въобще не мислех че това е вярно! ;]] xaxa
![]()
Първоначално написано от JustAdream
+1.. как може да сте толкова зле и двамата кажи ми
Обичам !
А познай от три пътиПървоначално написано от MarkKnight
.....
Баща - Иванчо я преброй до 10.
Иванчо - 0,1,3,4,5,6,7,8,9,10.
Майката - А къде е 2?
Иванчо - В бележника!
Ахааааа...Първоначално написано от fenkaaa
И защото мислеше (но не беше съвсем сигурна) дали това е вярно, все пак реши да попиташ?!!
Не сме толкова тъпи.![]()
твоя приятел е меко казано т*п!!!как може да ти каже че ако пикаеш няма как да забременееш...!
Иначе не си бременна щом пиеш противозачатъчни!!!
Ти ако беше умна нямаше да му се вържеш, че после и по форуми да питаш. Не стига, че сте необразовани ами сте и нагли.Първоначално написано от fenkaaa
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Може да се каже че прочиства, но доколо ще помогне не се знае пък щом на противозачатачните дават 90-93 да не се забременее, какво остава за тези древни методи за предпазване от нежелана бременност![]()
само смях брат ;дПървоначално написано от MarkKnight
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Баща - Иванчо я преброй до 10.
Иванчо - 0,1,3,4,5,6,7,8,9,10.
Майката - А къде е 2?
Иванчо - В бележника!
Много ясно че съм нагла аз съм си по рождение бе братПървоначално написано от RLD3COOLman
![]()
Стоп на тая пародия.
Ще повърна вече.![]()
точки, които си харесате от правилника.