.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 54
    Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Един модел може да снима фотосесии и да дефилира, за това ангенциите търсят момичета над 173 см. (стандартна височина за модел) въпреки, че съм срещата и такива които взимат и момичета по 170 см. Така, че повечето модели правят и двете неща...
    Фотомоделите са си отделно вече, те си правят само фотосесии въпреки, че някои имат ангажименти за музикални видео клипове, реклами и други.

Повече от фен Аватара на GunSnSteelflowers
    Град
    София/Русе
    Цитирай Първоначално написано от Infinity
    PinkPan7her Ужас !
    Какъв е тоя " модел " 165 см. !!

Ше спреш ли да го повтаряш, разбрахме, че са ти дълги краката.

Продавайте си тялото, ваша работа, ако ви прави хепи.
    Sometimes I feel
    Like I don't have a partner
    Sometimes I feel
    Like my only friend
    Is the city I live in
    The city of angels
    Lonely as I am
    Together we cry ..

Мега фен Аватара на Infinity
    ^ Ако ме правеше "хепи" да си продавам тялото, да съм го направила отдавна. Нямам такива " амбиции " , да пробивам в България с продажбата на собственото си тяло.
    И , да мисля , че вече всички много добре разбрахме разликата мужду модел и фотомодел , но все пак в заглавието на темата е споменета думата " модел " .
    Това , че имам дълги крака к'во общо има с темата ?
    Не аз съм измислила световните стандарти за моделите , а за късичките си крака се сърдете на гените.. никой не ви е виновен !
    To infinity and beyond.

Повече от фен Аватара на GunSnSteelflowers
    Град
    София/Русе
    ^ Второто изречение даже не се отнасяше за теб, а за авторката. Ако се познаваш това е друг въпрос. В България има прекалено много малки наивни момичета, които си мислят, че това е лесният начин. Дали е 157 или 177 акълът за жалост не зависи от това (; Просто във всеки втори пост в темата изтъкваш смешния ръст 165, ми не може всички да са дългокраки, бе девойче. Какво си мислиш, че ако забележат едно супер красиво момиче, което обаче е 167, ще я върнат? В България да, но на друго място не. И не съм 150, 177 съм и пак мисля така
    Sometimes I feel
    Like I don't have a partner
    Sometimes I feel
    Like my only friend
    Is the city I live in
    The city of angels
    Lonely as I am
    Together we cry ..

Град
    София
    GunSnSteelflowers няма да я върнат, ама няма и да я пуснат да дефилира по ревютата където другите момичета са по над 173 см. + токчета още поне 10 см. На ревю хората гледат дрехите на модела, а не лицето му, а то понякога в лицето по-добре да не гледаш... .
    А иначе и аз мисля като теб и е супер жалко, че височината често пречи на адски красивите момичета да се пробват в този бранш.

Кейт Мос е 1.65 ! ! Така че няма да я върнат , но единствено ако има хубави черти . То не трябва само височина .

Супер фен Аватара на Shia
    Само аз ли си мисля,че модел може да бъде всеки,ако има съответно хубаво lice,гърди,крака и да рекламира козметика,а манекена рекламира дрехи и за манекен ти трябва ръст.........

Град
    София
    Уикипедия казва, че Кейт Мос е 1.73, въпреки, че аз съм чела, че е 1.70 см. При всички положения е най-ниския супер модел в света...

Повече от фен Аватара на lamoon
    егати и грозните за всички, според мен тва е някакъв вид избиване на комплекси..

Мега фен Аватара на Infinity
    Нито съм казала, че височината гарантира красота , нито пък, че ниските момичета не могат да пробият по някакъв начин.
    Навсякъде има изключения , да.
    Както всеки човек , аз също познавам супер красиви момичета , които са под 1.70 , но просто такъв е живота.
    Който е тръгнал да " дефилира " за големите имена трябва да си ги знае тези неща - ръст + излъчване.
    To infinity and beyond.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от bybit0o0
    Кофти !

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Цитирай Първоначално написано от Infinity
    Който е тръгнал да " дефилира " за големите имена трябва да си ги знае тези неща - ръст + излъчване.
    В една друга тема пак се 'врязах' с мнението ти, не мисли че има нещо общо, ако все пак това си мислиш де

Според мен точно за да дефилираш тези които те взимат имат предвид тялото и ръста ти, дори и в лицето да мязаш на травестит няма да те върнат, все пак ще рекламираш дрехите на даден дизайнер и ще ги обличаш върху тялото ти, не върху лицето ти. И наистина май само 1 на 10 манекенки наистина можеш да наречеш красива.. А за фотомодела е друго, там вече се търси излъчването и красотата без значение колко си висока..
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

anonymous708973
    Guest
    Баси травестита, човек... Единственото, дето става в нея, са устните.

Супер фен Аватара на Sintya
    Град
    Is 'ur choise
    Цитирай Първоначално написано от bbabyy
    Аз бях чула, че за иззвестните модни линии се търсят момичета, които имат нестандартни лица, макар и като 'скелети'.
    + 1, това е така.
    Единствените работещи агенций в момента са Ивет Фешън и Визаж.

Супер фен Аватара на WaterLilly
    Разгледах сайта и положението е плачевно. Егати крокодилите. -__-

Както писах и в предния си пост и аз преди много исках да се занимавам с нещо подобно.Бях адски запалена и се бях навила да дам някви 700 лв за фотосесия?! WTF?! Добре ,че се усетих на време,че рабоата не бива. Имах голям мерак за снимки и т.н. Ето че попаднах на начинаещи фотографи и в момента имам супер много снимки. Правех си снимки за забавление и заради мерака, но ето че и той отмина Има и други момичета от форума ,с които даже съм се запознавала и виждала на снимките.

http://prikachi.com/images/24/2956024p.jpg

http://prikachi.com/images/473/2522473x.jpg

http://prikachi.com/images/901/2469901o.jpg

http://prikachi.com/images/900/2469900P.jpg

http://prikachi.com/images/274/2448274V.jpg - много любима..

И така изживях си донякъде този мерак.

Супер фен Аватара на Shia
    Аиди ve,онея жени не са крокодили,просто не се вписват в моделската красота.Аз не виждам нищо ошо да отидеш да си направиш някакви снимки за агенция,ако не за друго ,то поне ще са професионални,а има разлика да се снимаш с твоя фотоапарат и с pro камера.

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Съжалявам за спама, но anonimchetou, сигурно си го чувала безброй много пъти но - адски красива си.. чак не приличаш на българка, честно
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Супер фен Аватара на WaterLilly
    Цитирай Първоначално написано от FuckingFreak
    Съжалявам за спама, но anonimchetou, сигурно си го чувала безброй много пъти но - адски красива си.. чак не приличаш на българка, честно
    Ми тя не е съвсем българка. Доколкото помня. Но да, много е хубава. Прилича ми на Кристин Крьойк, и тя има азиатски корени.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от WaterLilly

Баси, тая дори елементарен ретуш не са й направили! И тя е дала пари за тая шитня.

Анинимчето (как се казваш, впрочем?), случааайно да познаваш пловдивски фотографи *уозънтми*

модел в България-никакъв шанс

I remember your name crying in a rain
    When you left and close my door
    I remember myself in my emptiness
    Waiting for a special call…

Eric <3 Pam <3 Jessica <3 True Blood <3

PinkPan7her,

Десислава. И не , не познавам фотографи от Пловдив.

Град
    София
    anonimchetou, имаш адското излъчване, особено на последните 3 снимки. Има нещо чак екзотично в теб и определено ставаш за модел.
    Впрочем 700 лв. за "фотосесия" си е пладнешки обир...добре, че не си ги дала.

ам тези грозновати момичета ,Хм знам ли аз повече го възприемам ,че ги плащаш тези пари не за да станеш модел , а да си направиш фотосесия!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си