- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Мързи ли да си миете зъбите?
Че това малко ли е?Първоначално написано от Rebirthing
![]()
И на всичкото отгоре има ебаси самочувствието ..
п0знах..НалиПървоначално написано от neeDaBosS
![]()
``кАзФЪъТ кУчкА съМ бИла...тЪъпАа съМ бИлАа...нАглА сЪм билА...поВърхНОстнА съМ билА...кАзВат КФоО лИ нЕ...амА истИнатА е еднАаа...КойТу УбИждЪъ..зЪВиждАа``
оххх разбрахме ти колко си красива, за тва си откраднала снимките на некво момиче ареее престани
само се излагаш, сички тука ти се подиграваме и смееме в лицето а ти продължаваш да пишеш и да си мислиш че затапваш някои
РАЗБЕРИ НИКОИ НЕ ТИ ЗАВИЖДА, НИКОИ НЕ ИСКА ДА ПРИЛИЧА НА ТЕБ НИКОИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ТИ СИ ПРИМЕР КАКВО НЕ ТРЯБВА ДА БЪДЕ ЕДНО МОМИЧЕ .
срам ме е че си жена.
отиди и прочети една книга, нещо направи и се образовай малко
never never let you go you are the one i'm surching for....
НеПървоначално написано от snekity94
![]()
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
Първоначално написано от neeDaBosS
![]()
![]()
![]()
![]()
Не мога да изразя емоцията си с една емот. затова ето-->![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Напълно вярно.Първоначално написано от annamari
Мислиш си, че си много красива и всички ти завиждаме, е не се заблуждавай толкова.
Humans need fantasy to be human.
ДАНО да си фейк и това да го пишеш само, за да се направиш на интересна. Защото това ако е истина, ти си за психиатър бе момиче ..![]()
Ужас..Първоначално написано от Rebirthing
тва май се гордее с това че е нечистоплътно дори..
Смята че е чисто без да се къпе...
Бе нз ама ми намирисва на фейк.. Нечистоплътните не си признават че са такива...
![]()
![]()
![]()
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
тя си е фейк![]()
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
Най-често сутрин ме мързи най-много, ама пак си ги мия![]()
you can't make people love you.
you can make them fear you.
Ясноооо..Първоначално написано от neeDaBosS
Сп0койно Няма да тръгна да ти се подигравам![]()
![]()
``кАзФЪъТ кУчкА съМ бИла...тЪъпАа съМ бИлАа...нАглА сЪм билА...поВърхНОстнА съМ билА...кАзВат КФоО лИ нЕ...амА истИнатА е еднАаа...КойТу УбИждЪъ..зЪВиждАа``
мама каза да не говоря с непознати![]()
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
по темата : мия ги .. дори и да не искам !
боже , щом такава тема пускаш .. защо ли те упрекваме че не си имала вкус за прически и подаръци![]()
ТОВА Е БЪДЕЩЕТО : миризливи и чорлави![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
^ НЕ съм миризлима и чорлава![]()
Всички неща в Тая тема писани протиф Мен Са Ваши Измислици!
Миризлива не знам дали си, за чорлава - със сигурност, ако съдим по аватара, пък и не можеш да пишеш
какво още?![]()
Абее да ти кажа тя краде снимкитеПървоначално написано от asdfjkfkklsdlslf
![]()
Колко пъти да казвъм че не си крада снимкитеПървоначално написано от Vikito0o
![]()
т0ва че изглеждам добре и не г0 признавате не значи че трябва Да Съм Крала снимките
![]()
![]()
Изглеждаш добре?Първоначално написано от snekity94
Ами по изказванията ти не си личи.Нещата които казваш за хигиената ти ми говори,че определено не си добре!!!
А може ли да те попитам какво ти е красивото? Ти си с чорлава коса и ти се виждат само устата и носа, ако наистина си ти на снимката, пък и да не си, поне да беше откраднала снимка на КРАСИВО момиче.
В десеткатаПървоначално написано от asdfjkfkklsdlslf
![]()
![]()
Първоначално написано от asdfjkfkklsdlslf
Аз съм красива.. :P
И НЕ съм с чорлава коса ма тЪпооо![]()
комплексираш метолкова си божествено хубава, не можеш да се мериш със холивудските знаменитости просто ти си топ на всички времена, всички сме -------------> под теб.. Абе осъзнай се, порасни, не си принцеса на света, да беше поне хубава..
http://twifanzone.files.wordpress.co...-dobrev-08.jpg ето това е красиво момиче (и да, бъгарка е), много си далеч от тази моя и на повечето момичета представа.. Никоя не иска да е нечистоплътна, сори .. Казали са "поне съм грозна, ама съм себе си" признай си че не са твои снимките, няма нищо лошо, не усещаш ли че никой не ти вярва, а и да бяха твои още по-зле за теб - изглеждаш покъртително ГРОЗНО![]()
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."