- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Мързи ли да си миете зъбите?
Мързи ме вечер често, но гледам да не пропускам. Сутрин задължително и понякога преди да изляза.
темата не може да не е ебавка :X
![]()
FuckingFreak обичам я Нина. Тя е просто супер![]()
![]()
shokoladd защо да е едбавка? Не всички теми са ебавка, но просто се превръщат в такива.
Извинявам се за спама![]()
Мъдростта на живота се състои в отстраняването на маловажните неща.
Първоначално написано от FuckingFreak
![]()
![]()
![]()
ЛЕЛЕЛЕЛЕЛЕЕ КАКЪФ БЕШЕ ТОЯ ЖИРАФ НА СНИМКАТА ДЕТО НАРЧАШ..КРАСИВО???
![]()
![]()
![]()
![]()
НаиСтИна НеМъш вкус![]()
Ужас
``кАзФЪъТ кУчкА съМ бИла...тЪъпАа съМ бИлАа...нАглА сЪм билА...поВърхНОстнА съМ билА...кАзВат КФоО лИ нЕ...амА истИнатА е еднАаа...КойТу УбИждЪъ..зЪВиждАа``
Моля от Сега Нататък всички да пишете ПО ТЕМАТА ...или Не пишете нищо в нея!!
``кАзФЪъТ кУчкА съМ бИла...тЪъпАа съМ бИлАа...нАглА сЪм билА...поВърхНОстнА съМ билА...кАзВат КФоО лИ нЕ...амА истИнатА е еднАаа...КойТу УбИждЪъ..зЪВиждАа``
Оф, аре улесни си живота и спри да пишеш, принцесо сплъстена косаПървоначално написано от snekity94
![]()
НЕ МЕ СПАМИ В ТЕМАТА МА ГРОЗНИЦО..КАТО ГЛЕДАМ ТВОЯТА КОСА Е СПЛЪСТЕНА ...НЕ СЕ ЛИ ВЕЖДАШ ЧЕ СИ БОКЛУК НАКАЗАНО ДА СИ ГРОЗНОПървоначално написано от smiirnoff
![]()
НЯМА ДА СТАНЕШ ХУБАВА КАТО СЕ ЗАЯЖДАШ ...
![]()
![]()
Първоначално написано от snekity94
![]()
СМЕЯ ТИ СЕ!
Сега какъв хубав бан ще получиш![]()
ИМАМ ОЩЕ ПРОФИЛИ....ЖИВОТНО ГРОЗНО ТАКОВА!!!!!!!!
ЗАГРОЗЯВАШ МИ ТЕМАТА ИЗЧЕЗВАЙ !
аааа значи искаш да ти пишем по скапаната тема обаче ти можеш да и спамиш на воля в темата за 8 март? или в темата за прическата...
и ако Нина Добрев е жирав... погледни се в огледалото ма ...и тогава коментирай останалите...писна ми от малоумните коментари -.-
* по тъпата тема за 8 път сигурно: вечер ме мързи .. просто ми се спи.. НО СИ ГИ МИЯ!а сутрин даже ме събужда...след ядене пък чувствам свежест в устата! а когато излизам си ги мия за да не ме е срам да говоря с някой в лицето...................................... ..............
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
смея се-и по-лошото-тая си вярва
![]()
отново по темата пха-да с всяко влизане в банята си ги измивам,най-малко с вода за уста.Ай да не ме упрекваш или нещо от сорта-СМЕГМИ![]()
![]()
ЗНАЕХ СИ ЧЕ СИ ТИ КИФЛОООПървоначално написано от snekity94
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
ЛАЙНО ЩЕ ВИКАШ НА МАЙКА ТИ ГРОЗНА КОЯТО ТЕ Е РОДИЛА!!!!!!!!Първоначално написано от SunshineGirl317
ГЛЕДАЙ СИ ТАМ ЖИРАФА И НЕ СПАМИ В ТЕМАТА МИ !!!
Ае заключвайте,всички я разбрахме тая,че не си мие зъбите,ходи с 1 и същи гащи и не ходи на заболекарСигурно зъбите и приличат на решетка,и въпреки това продължава да се гордее и да пише
Ама е така като ви пускат интернет по циганските махали
![]()
Днес от 19:00 в Календар по Нова ТВ ще дават репортаж "2/3 от българите не си мият зъбите".Интересно ми е дали snekity94 им е дала интервю![]()
Ако беше :X:X:X:X:X
НЕ! Тва е най-приятното нещо, което правя вечер преди да си легна... просто не мога да стана сутрин или да си легна или да съм яла нещо по-тежко и да НЕ си измия зъбите ...![]()
някой Има Ли линк Към репортажаПървоначално написано от Schtefito
![]()