.

Виж резултатите на анкетата: ??

Гласували
339. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • да

95 28,02%
  • не

244 71,98%
Отговор в тема
Страница 12 от 15 ПървиПърви ... 289101112131415 ПоследнаПърви
Резултати от 276 до 300 от общо 364
    Мега фен Аватара на NomNomNom
    Случвало ми се е след трета голяма да не ми е до миене на зъби , ама няма да забравя как се събудих с изчистен грим, и зъбите си бях измила, даже и се бях съблякла.
    Определено ако можех да си ги мия в леглото щеше да ми е по-приятно, ама няма как

Иначе, по моите наблюдения, много малки/млади момчета не прибягват до четката на време и после им вадят зъбите като млечни.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Цитирай Първоначално написано от Sunshin3
    как са видя снимките на snekity
    Как...като питаш мен
    за кф0 Питаш Другите
    ``кАзФЪъТ кУчкА съМ бИла...тЪъпАа съМ бИлАа...нАглА сЪм билА...поВърхНОстнА съМ билА...кАзВат КФоО лИ нЕ...амА истИнатА е еднАаа...КойТу УбИждЪъ..зЪВиждАа``

Резултатите в анкетата д0 момента

да --> 30% [ 60 ]
    не --> 70% [ 140 ]
    Общо гласове : 200

Все 0ще неразбирам защо 30% 0т вас Не си Признават?
    Според Мненията ви в темата, 99% от вас НЕ ви мързи да си миете и си ги миете..н0оо според анкетата е различно
    ``кАзФЪъТ кУчкА съМ бИла...тЪъпАа съМ бИлАа...нАглА сЪм билА...поВърхНОстнА съМ билА...кАзВат КФоО лИ нЕ...амА истИнатА е еднАаа...КойТу УбИждЪъ..зЪВиждАа``

Резултатите в анкетата д0 момента:

да --> 30% [ 60 ]
    не --> 70% [ 140 ]
    Общо гласове : 200

Все 0ще неразбирам защо 30% 0т вас Не си Признават?
    Според Мненията ви в темата, 99% от вас НЕ ви мързи да си миете и си ги миете..н0оо според анкетата е различно

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Виж, има разлика между това да те мързи да направиш нещо и да го правиш, защото знаеш че трябва.. Анкетата не пита "Миете ли си зъбите", а просто дали ни мързи. И доста от отговорите, които написаха момичетата бяха нещо от сорта на "Да мия си ги,въпреки че ме мързи,просто трябва" .. И мен ме мързи, но обичам ментов вкус в устата А иначе, що не пуснеш и тема за колко често си сменяме бельото, колко често се къпем.. и такива, като се имаш за интересна
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Цитирай Първоначално написано от FuckingFreak
    Виж, има разлика между това да те мързи да направиш нещо и да го правиш, защото знаеш че трябва.. Анкетата не пита "Миете ли си зъбите", а просто дали ни мързи. И доста от отговорите, които написаха момичетата бяха нещо от сорта на "Да мия си ги,въпреки че ме мързи,просто трябва" .. И мен ме мързи, но обичам ментов вкус в устата А иначе, що не пуснеш и тема за колко често си сменяме бельото, колко често се къпем.. и такива, като се имаш за интересна
    Ами ако се наложи ще пусна и Такава Тема ..и какв0то и да пишеш..бельото не се сменя всеки Ден. И Знам Че никой няма Да Признае н0 трябва да имаш 100 п0не за да го сменяш а Ак0 ще ми казваш нещ0 Да Ти Кажа че съм забелязвала съученички с едн0 и също 2-3 дена ..ама иначе и те Не биха признали

Супер фен Аватара на Lian4ety
    Дори и понякога късно вечер или рано сутрин ме мързи,но не пропускам да си ги мия, просто ми е навик пък и ми е приятно.
    До колкото до всички мнения, прочетох цялата тема и останах потресена,но все пак това си е личен избор тя решава как да ходи. Не взимам страна,защото не подкрепям това да не си миеш зъбите и всичко изредено в коментарите,което видях,но все пак всеки преценява как да изглежда в очите на другите.
    Най-скъпото е онова,за което плащаме със сълзите си!

Трудно е да очакваш нещо,което знаеш,че няма да се случи.. но още по-трудно е да се откажеш,когато знаеш,че това е всичко,което искаш!

Едва когато се докоснеш до истинското,разбираш колко фалшиво и незначително е било всичко останало!

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    Цитирай Първоначално написано от snekity94
    Цитирай Първоначално написано от FuckingFreak
    Ами ако се наложи ще пусна и Такава Тема ..и какв0то и да пишеш..бельото не се сменя всеки Ден. И Знам Че никой няма Да Признае н0 трябва да имаш 100 п0не за да го сменяш а Ак0 ще ми казваш нещ0 Да Ти Кажа че съм забелязвала съученички с едн0 и също 2-3 дена ..ама иначе и те Не биха признали
    Пере се.

сутрин, преди излизане(обед, вечер..нвм) и вечер.

Повече от фен Аватара на Greshka
    Разбира се, че понякога ме мързи, но някак не мога да си позволя да изляза навън без да съм се измила. Няма как да се кара само на дъвки.

Цитирай Първоначално написано от Greshka
    Разбира се, че понякога ме мързи, но някак не мога да си позволя да изляза навън без да съм се измила. Няма как да се кара само на дъвки.
    Що да няма как
    дъфките п0магат повече отколкото да си Измиеш зъбите..и после след един час все едно Не Си Ги мила..
    за съжаление не 0бичам дъфки
    [/b]

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Що да няма как
    дъфките п0магат повече отколкото да си Измиеш зъбите..и после след един час все едно Не Си Ги мила..
    [/b]
    Дъвките не почистват от микроби и не премахват плаката и мръсотията. От хигиенна и здравословна гледна точка ти липсва доста информация.

Малко не по темата: струваш ми се позната (ако си ти на аватара). От къде си?
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Цитирай Първоначално написано от TheBeliever
    Що да няма как
    [/b]
    Дъвките не почистват от микроби и не премахват плаката и мръсотията. От хигиенна и здравословна гледна точка ти липсва доста информация.

Малко не по темата: струваш ми се позната (ако си ти на аватара). От къде си?

дъфките Oпавят дъха pа Разлика от Миенето На зъби действа Само За кратко
    от Ямбол съм

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    ^Дам, и ти съсипват зъбките със захарта, която съдържат!

Цитирай Първоначално написано от MegiBoOm
    ^Дам, и ти съсипват зъбките със захарта, която съдържат!
    Аз Не Обичам дъфки защ0то не ям сладко
    иначе Мисля че има без захар..но аз и тях не ям

anonymous708973
    Guest
    Четката за зъби маха плаката - онова жълтеникавото, което ти е по-зъбите, усеща се като минеш с нокътя си върху тях.
    А за навън си взимаш дъвки/ментови бонбони.

Това е. Само с едното не може да се мине.

знаете ли колко е гнусно като седнеш сутринта срещу някакъв ' мързеливец ' и той неволно да те накара да пометнеш с дъха си .. отвратително е ..

За мене сутрин си е закон да си измия зъбите. Не мога да излеза без да съм ги измила.. не пропускам това.
    Всяка вечер също ги мия, но и на мен ми се е случвало ако съм УЖАСНО изморена да пропусна, но гледам да не се случва..
    Иначе моля ви тези, които ви мързи да си миете зъбите, поне СУТРИН ги мийте, моля ви. За другите е по-голямо наказание, отколкото за вас, когато сте с лош дъх. :Д

Мега фен Аватара на Infinity
    To infinity and beyond.

Цитирай Първоначално написано от nomatterwho
    Иначе моля ви тези, които ви мързи да си миете зъбите, поне СУТРИН ги мийте, моля ви. За другите е по-голямо наказание, отколкото за вас, когато сте с лош дъх. :Д
    Не е Чак т0лкова неприятно пък и е по важн0 Вечер след ядене да се мият Отколкото сутрин. За мен сутрин е Излишно след като не съм яла нищо

Цитирай Първоначално написано от nomatterwho
    Не е Чак т0лкова неприятно пък и е по важн0 Вечер след ядене да се мият Отколкото сутрин. За мен сутрин е Излишно след като не съм яла нищо
    Сутрин е по-за дъх, по-важното наистина е вечер..
    Но се говори за сутрешен дъх, не за такъв след ядене. Ти случайно сутрин с дъх на мента ли се събуждаш?
    И честно да ти кажа за мен е ужасно отблъскващо. Веднъж се наложи едно момиче, което явно сутрин го е домързяло, да седне до мен и в момента, в който си отвори устата, ми се повръщаше. : )

Темата е глупава както и повечето тук.
    Не мога да разбера какво толкова се обяснявате.
    Въпрос на лична хигиена е дали някой ще си измие зъбите.
    Определено не е приятно да стоиш до някой, който лъха на нещо
    неопределено. -.-
    Не мога да повярвам, че има хора, които се опитват да кажат, че няма
    нищо лошо в това да не си ги измиеш.
    Сигурна съм, че миенето на зъбите не е убило никой.
    @snekity94, вместо да се опитваш да оспориш мнението на всеки се замисли за това какви проблеми може да имаш след време. Не е само до това дали имаш лош дъх.
    Не се опитвам да се правя на интересна. Споделям мнението си.
    И айде да се изкажа и по темата, че да не е спам:
    - Понякога ме мързи, да. Но ги мия.

Ще съжалявам, че съм го пуснала това мнение като ми се нахвърлите, ама айййде ;D
    • I am me. I am not willing to change for you, or anyone else.
      Take me as I am, or watch me as I go.

Цитирай Първоначално написано от andyru
    Темата е глупава както и повечето тук.
    Не мога да разбера какво толкова се обяснявате.
    Въпрос на лична хигиена е дали някой ще си измие зъбите.
    Определено не е приятно да стоиш до някой, който лъха на нещо
    неопределено. -.-
    Не мога да повярвам, че има хора, които се опитват да кажат, че няма
    нищо лошо в това да не си ги измиеш.
    Сигурна съм, че миенето на зъбите не е убило никой.
    @snekity94, вместо да се опитваш да оспориш мнението на всеки се замисли за това какви проблеми може да имаш след време. Не е само до това дали имаш лош дъх.
    Не се опитвам да се правя на интересна. Споделям мнението си.
    И айде да се изкажа и по темата, че да не е спам:
    - Понякога ме мързи, да. Но ги мия.

Ще съжалявам, че съм го пуснала това мнение като ми се нахвърлите, ама айййде ;D

И аз съм на същото мнение.
    Честно казано и мен ме домързява понякога, но ги мия.

Мега фен Аватара на FuckedUp
    Темата е наистина жалка, сериозно.
    http://vbox7.com/play:719f9ba8

Добре, бе. Само си представете какво ще е, ако лъхнете на някой, при положение, че не сте си или зъбите след като сте станали..не сте нормални тая нация.
    Roses are brown,
    Violets are brown,
    SOMEONE SHIT IN MY GARDEN

Сутрин след като се назакусвам ги измивам, на обяд понякога, преди всяко излизане и вечер. И когато нещо ме стане гадно в устата също. А когато съм в училище или някъде навън с приятели гледам да имам дъвка у себе си.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си