- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Мързи ли да си миете зъбите?
мързи не мързи мия ги..![]()
Това,което не ме убива,ме прави по-силна!
МАЛЕ, КАКЪВ НЕГРАМОТЕН НАРОД!
Аз не мога сутрин след като стана,да не си измия зъбите.. :O
Не знам при някой от вас как е,аз съм научена като стана сутрин да си измия зъбите..
А навика и вечер да си ги мия,си е изграден лично от мене..
Най-мразя някой с лош дъх да ми приказва..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не бързай като караш!
2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!
http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM
http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!
Снеки , миличка .. сутрин зъбите се мият за красота , а вечер за здраве.![]()
Ужасно ми се повдига някой като ми лъхне на лош дъх. Или някоя намацана красавица , а като си отвори устата , нямам думи.
Еми случвало се е някой път да си легна без да ги измия, ако съм мнооого изморена и ЗАСПАЛАА![]()
но сутрин просто ми е задължително , даже и вода за уста и т.н
прочетох цялата тема .. и някои казват , че сутрин се миели за красота.. хаха не е така ..докато спим се полепват всички боклуци и бактерии по езика ни и е много важно както миенето вечер, така и сутрин..
СНЕКИИ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
зъбите не трябва да се мият само сутрин и вечер, при всеки удобен случаи след като сте яли ги мийте
never never let you go you are the one i'm surching for....
Намацаните красавици нямат лош дъх..съжалявамПървоначално написано от iiordanova
п0 Точно тфа са обикн0венни момичета отколк0то хубаво момиче с грим.![]()
``кАзФЪъТ кУчкА съМ бИла...тЪъпАа съМ бИлАа...нАглА сЪм билА...поВърхНОстнА съМ билА...кАзВат КФоО лИ нЕ...амА истИнатА е еднАаа...КойТу УбИждЪъ..зЪВиждАа``
мм не ме мързи аз ги мия сутрин (винаги ) през деня като излизам и вечерта (винаги) зъбите се мият сутрин за красота а вечер за здравеа през деня незнам за какво е
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
На къде отива света.. Познавам едно момиче, което вечер не си маха фон дьо тена.Прави го сутрин и после пак се маца.За зъбките-мързи ме, но си ги измивам.Старателна съм в това отношение, защото усмивката е първото нещо, което забелязваш у един човек!А аз обичам да се усмихвам!
![]()
![]()
![]()
Don't worry, be happy!
Първоначално написано от iiordanova
+1И такива ги има даже бих казала, че повечето от " добре нагримиранките какички " не са и чували за паста и четка за зъби
.. Аз най-мразя когато някаква " красавица " ми се ухили с някакви супер-мега жълти зъби.. Просто подивявам..
С една дума : Навици ! Не всеки ги има
![]()
Много гадно и се нахвърляте ... човек да не каже нещо ..
Мен ме мързи понякога вечер ако е късно (или рано сутринта, когато е вече време за ставане хД) и съм изморена, но ги мия. Иначе сутрин задължително и после през деня ако преценя, че трябва пак ги мия.
Иначе - да, много е гадно на някой да му лъха гадно устата и познавам много такива .. просто гледам да стоя надалечот тях![]()
She was broken ..
тв'а ,че съученичките ти са мърляви не значи ,че всички сме като тяхПървоначално написано от snekity94
Hostis Honori Invidia
Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!
Не,ужас,това е ужасно да не си измиеш зъбите...Сутрин и вечер задължително си ги мия,понякога и на обяд.![]()
сутрин, вечер и понякога на обяд![]()
Живота е рисуване без гума за триене... : )
Първоначално написано от TheBeliever
Първоначално написано от snekity94
Аз съм потресена. Ако трябва ще имаш 100 чифта. Грим и боклуци имаш, но гащи нямаш? Аз имам достатъчно чифта, къпа се всеки ден, понякога по 2 пъти, и си следователно си сменям бельото всеки ден.![]()
![]()
![]()
Първо по темата: Понякога ме мързи , но зъбите редовно си ги мия. Не мога да си представя как просто ще се усмихвам , когато зъбите ми са неизмити. А да не ви приказвам ако случайно от бързане съм забравила да си ги мия , какво ли не правя. Даже веднъж си купих паста и четка за зъби , и си ги измих на училище.
Второ: Бельото е препоръчително да се сменя всеки ден , от хигиенична гледна точка. И две да имаш - едното си го переш , носиш другото. Близо е до акъла.
Трето: Точно пък въпросните "нагримирани" момичета правят всичко възможно за външния си вид , забравят за усмивката си. Ужасно е , но няма какво да се прави. Визирам така наречените "кифли".
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Аз съм маниак ... обожавам си зъбите и усмивката... тва е единственото нещо в себе си, което НЕ искам да променя и си харесвам страшно много ... И си се грижа за тях ... Не мога да си представя да излизам някъде или сутрин и вечер да не си мия зъбите... навик ми е просто, а и искам да са перфектни ;д
Мързи ме само вечер... но пак си го правя. Задължително сутринта, просто не мога да стана и да изляза някъде без да си измия зъбите. Цялата тая мръсотия, която и на всичкото отгоре вони... бла. Бтв, зъболекаря какво общо има? Аз последно ходих преди 3-4 месеца и ми каза, че зъбите са ми добре.
Мия си зъбите като излизам някъде.
И полудявам ако ям нещо със силен мирис и след това сама си усещам всичко. Мен ме погнусява, а пък ако е от друг човек... просто гледам да се измъкна бързо и да се надявам да не ме заговори.
Отврат.![]()
А авторката е пълен фейк. Може да си направи прическа и да си оправи грима, ама едно просто рутинно действие като миенето на зъби и подмиването не може. Не искам да знам как вониш, честно.На умрели катерички, мърша и застояло, нали? Дъвките тая гадост не могат да ти я опраят.
То простотията както се казва, върви по хората.
![]()
![]()
![]()
Въобще не искам да те познавам, още по-малко да говоря с теб.![]()
Аз ги мия всяки път когато излизам и се къпя през ден бельото лятото по 2 пъти зимата по 1 (щото много бавно съхнат)
БХ ми е
Не, естествено. Даже ми е супер приятно![]()
Можеш да имаш всичко в живота, ако жертваш всичко останало за него.