.

Виж резултатите на анкетата: ??

Гласували
339. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • да

95 28,02%
  • не

244 71,98%
Отговор в тема
Страница 13 от 15 ПървиПърви ... 39101112131415 ПоследнаПърви
Резултати от 301 до 325 от общо 364
    Град
    Бургас
    мързи не мързи мия ги..
    Това,което не ме убива,ме прави по-силна!
    МАЛЕ, КАКЪВ НЕГРАМОТЕН НАРОД!

Мега фен Аватара на Sisito941
    Аз не мога сутрин след като стана,да не си измия зъбите.. :O
    Не знам при някой от вас как е,аз съм научена като стана сутрин да си измия зъбите..
    А навика и вечер да си ги мия,си е изграден лично от мене..

Най-мразя някой с лош дъх да ми приказва..
    Не бързай като караш!
    2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!

http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM

http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!

Мега фен Аватара на iiordanova
    Снеки , миличка .. сутрин зъбите се мият за красота , а вечер за здраве.
    Ужасно ми се повдига някой като ми лъхне на лош дъх. Или някоя намацана красавица , а като си отвори устата , нямам думи.

Колкото и някой път да съм сънена или изморена си ги мия! Понякога ми се е случвало да не ми се прави абсолютно нищо, но си ги мия.

Най-мразя, когато някой ме изнерви умишлено, а след това идва с невинен поглед и ме пита какво ми има.

Еми случвало се е някой път да си легна без да ги измия, ако съм мнооого изморена и ЗАСПАЛАА
    но сутрин просто ми е задължително , даже и вода за уста и т.н

прочетох цялата тема .. и някои казват , че сутрин се миели за красота.. хаха не е така ..докато спим се полепват всички боклуци и бактерии по езика ни и е много важно както миенето вечер, така и сутрин..

СНЕКИИ

Повече от фен Аватара на annamari
    Град
    in your heart
    зъбите не трябва да се мият само сутрин и вечер, при всеки удобен случаи след като сте яли ги мийте
    never never let you go you are the one i'm surching for....

Цитирай Първоначално написано от iiordanova
    Ужасно ми се повдига някой като ми лъхне на лош дъх. Или някоя намацана красавица , а като си отвори устата , нямам думи.
    Намацаните красавици нямат лош дъх..съжалявам
    п0 Точно тфа са обикн0венни момичета отколк0то хубаво момиче с грим.
    ``кАзФЪъТ кУчкА съМ бИла...тЪъпАа съМ бИлАа...нАглА сЪм билА...поВърхНОстнА съМ билА...кАзВат КФоО лИ нЕ...амА истИнатА е еднАаа...КойТу УбИждЪъ..зЪВиждАа``

Град
    ....
    мм не ме мързи аз ги мия сутрин (винаги ) през деня като излизам и вечерта (винаги) зъбите се мият сутрин за красота а вечер за здраве а през деня незнам за какво е

На къде отива света.. Познавам едно момиче, което вечер не си маха фон дьо тена.Прави го сутрин и после пак се маца. За зъбките-мързи ме, но си ги измивам.Старателна съм в това отношение, защото усмивката е първото нещо, което забелязваш у един човек!А аз обичам да се усмихвам!
    Don't worry, be happy!

Цитирай Първоначално написано от iiordanova

+1 И такива ги има даже бих казала, че повечето от " добре нагримиранките какички " не са и чували за паста и четка за зъби .. Аз най-мразя когато някаква " красавица " ми се ухили с някакви супер-мега жълти зъби.. Просто подивявам.. С една дума : Навици ! Не всеки ги има

Супер фен Аватара на pressiana
    Изпитвам удоволствие да си мия зъбите. Приятно ми е

Много гадно и се нахвърляте ... човек да не каже нещо ..
    Мен ме мързи понякога вечер ако е късно (или рано сутринта, когато е вече време за ставане хД) и съм изморена, но ги мия. Иначе сутрин задължително и после през деня ако преценя, че трябва пак ги мия.
    Иначе - да, много е гадно на някой да му лъха гадно устата и познавам много такива .. просто гледам да стоя надалечот тях

She was broken ..

Супер фен Аватара на zoreto
    Цитирай Първоначално написано от snekity94
    и какв0то и да пишеш..бельото не се сменя всеки Ден. И Знам Че никой няма Да Признае н0 трябва да имаш 100 п0не за да го сменяш

Как няма да си сменяш бельото всеки ден. Не се сменяло всеки ден.. и 2 чифта гащи да имаш винаги може да изпереш единия и да обуеш чист...

Супер фен Аватара на Zarity
    Град
    Шумен...
    Бахти ужасните хора
    Брях,брях

Мега фен Аватара на Cucko0
    Град
    там, където свършва небето

Ами ако се наложи ще пусна и Такава Тема ..и какв0то и да пишеш..бельото не се сменя всеки Ден. И Знам Че никой няма Да Признае н0 трябва да имаш 100 п0не за да го сменяш а Ак0 ще ми казваш нещ0 Да Ти Кажа че съм забелязвала съученички с едн0 и също 2-3 дена ..ама иначе и те Не биха признали
    тв'а ,че съученичките ти са мърляви не значи ,че всички сме като тях
    Hostis Honori Invidia

Супер фен Аватара на millmii
    Град
    Sofia
    Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!

Супер фен Аватара на Zaharinka
    Не,ужас,това е ужасно да не си измиеш зъбите...Сутрин и вечер задължително си ги мия,понякога и на обяд.

Супер фен
    сутрин, вечер и понякога на обяд
    Живота е рисуване без гума за триене... : )

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от TheBeliever
    Навик ми е. Част от рутината. Даже не мисля докато го правя, така че не остава време да ме домързи. Мия ги веднага след ставане и преди лягане, ако съм яла нещо, което ми е оставило кофти дъх, и през деня може да ги измия.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от Minerva
    А къпеш ли се ежедневно? Чорапите, гащите сменяш ли? Нищо не може да ме учуди понеже познавам достатъчно хора, които не го правят.
    Колко чифта гащи трябва да имам според теб, за да мога да ги сменям всеки ден Не е възможнжо.
    Бельото си сменям само когато се къпя..

И моля пишете по темата

Аз съм потресена. Ако трябва ще имаш 100 чифта. Грим и боклуци имаш, но гащи нямаш? Аз имам достатъчно чифта, къпа се всеки ден, понякога по 2 пъти, и си следователно си сменям бельото всеки ден.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Първо по темата: Понякога ме мързи , но зъбите редовно си ги мия. Не мога да си представя как просто ще се усмихвам , когато зъбите ми са неизмити. А да не ви приказвам ако случайно от бързане съм забравила да си ги мия , какво ли не правя. Даже веднъж си купих паста и четка за зъби , и си ги измих на училище.
    Второ: Бельото е препоръчително да се сменя всеки ден , от хигиенична гледна точка. И две да имаш - едното си го переш , носиш другото. Близо е до акъла.
    Трето: Точно пък въпросните "нагримирани" момичета правят всичко възможно за външния си вид , забравят за усмивката си. Ужасно е , но няма какво да се прави. Визирам така наречените "кифли".
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Аз съм маниак ... обожавам си зъбите и усмивката... тва е единственото нещо в себе си, което НЕ искам да променя и си харесвам страшно много ... И си се грижа за тях ... Не мога да си представя да излизам някъде или сутрин и вечер да не си мия зъбите... навик ми е просто, а и искам да са перфектни ;д

Град
    W O N D E R L A N D
    Мързи ме само вечер... но пак си го правя. Задължително сутринта, просто не мога да стана и да изляза някъде без да си измия зъбите. Цялата тая мръсотия, която и на всичкото отгоре вони... бла. Бтв, зъболекаря какво общо има? Аз последно ходих преди 3-4 месеца и ми каза, че зъбите са ми добре.
    Мия си зъбите като излизам някъде.
    И полудявам ако ям нещо със силен мирис и след това сама си усещам всичко. Мен ме погнусява, а пък ако е от друг човек... просто гледам да се измъкна бързо и да се надявам да не ме заговори.
    Отврат.
    А авторката е пълен фейк. Може да си направи прическа и да си оправи грима, ама едно просто рутинно действие като миенето на зъби и подмиването не може. Не искам да знам как вониш, честно. На умрели катерички, мърша и застояло, нали? Дъвките тая гадост не могат да ти я опраят.
    То простотията както се казва, върви по хората.

Въобще не искам да те познавам, още по-малко да говоря с теб.

Аз ги мия всяки път когато излизам и се къпя през ден бельото лятото по 2 пъти зимата по 1 (щото много бавно съхнат)
    БХ ми е

Не, естествено. Даже ми е супер приятно
    Можеш да имаш всичко в живота, ако жертваш всичко останало за него.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си