- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Мързи ли да си миете зъбите?
Не,не ме мързи...мия ги редовно,а и съм под наблюдение за товаот баща ми-той е зъболекар и ме кара да ги мия редовнноооо
![]()
![]()
![]()
ужас..добре че моя не е зъболекарПървоначално написано от addriiana18
представям си как ще тича с четката след мен..както ме мързии![]()
![]()
Мия си зъбите минимум два пъти на ден. Дори това лято, когато бях на палатка и нямаше течаща вода около мен в продължение на два дни, си миех зъбите по два пъти на ден.
*
Иначе гледам да си мия зъбите след всяко хранене и преди излизане (+ сутрин и вечер)
"Времето лекува всичко, времето го отнася и накрая има само мрак. Понякога откриваме други в мрака и понякога отново ги губим" - С. Кинг
*
"Когато човек има цел, просто трябва да го прави и лошо, ако го боли" - С. Кинг
*
"...each new stage in life, each new level of maturity attained, also marks a kind of small death, the loss of a little person no less loved."
Какво толкова бе хора,защо й се нахвърляте ???
И мен ме мързи,вечер не ги мия.Сутрин задължително,както и преди всяко излизане.
Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !
Няма как да ме домързи за подобно нешо. Ужасно ми е некомфортно..И полузаспала да съм ще стана да ги измия. Сутрин и вечер абсолютно задължително, през деня когато се сетя. И си мия и лицето тогава. Като нявик ми е станало, не мога иначе :Д
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
+Първоначално написано от SlowDownBaby
![]()
Само че при мен е обратно.. сутрин не мога защото ме мързи и ми се спии
Ставам гримирам се обличам се ... и вече съм закъсняла за училище ..![]()
само вечер ги мия кагто си лягам![]()
Не те мързи да се гримираш, а те мързи да се измиеш? Горко му на гаджето ти.Първоначално написано от snekity94
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Какво гадже с дъх на умрели катерици?Първоначално написано от TheBeliever
Аз съм официално погнусена и отвратена от малките кифли![]()
![]()
и аз!Първоначално написано от britzy
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Само така!Първоначално написано от mlakniwe2
![]()
Понякога се случва да ме домързи сутрин, не си мия зъбите вечер.
Не може да пишеш за това без да знаеш. нали разбираш?Първоначално написано от WaterLilly
гаджето ми никога не ми е казало нищо..
Мия ги сутрин,вечер и преди излизане задължително,отделно ако не забравя след всяко ядене!![]()
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
Да мързи ме,но въпреки това го правяя!!!Мн е гадно някой да ти мирише пред лицето,особено сутрин,направоо...... отврат е
Авторке...не е за хвалба...усещаш ли?
Съвсем сте откачили.![]()
all day... all night... what the fuck?!
Мързи ви зъбите да си измиете, а какво да говорим пък за къпането.. Както казаха преди мен, това е въпрос на лична хигиена и определено не е заради това че ви "мързи" или пък "че много ви се спи" .. Абсолютно сигурна съм че 99 % от всички които го казаха това още от малки си го имат този навик...
Сутрин и вечер задължително, вече зависи след хранене ако съм вкъщи мия, но ако съм навън няма как...
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
КАК МОЖЕ СУТРИН ДА ВИ МЪРЗИ ДА СИ ИЗМИЕТЕ ЗЪБИТЕ БЕ?!
Погнусена съм от вас!Ама иначе имала време да се гримира..а време да се подмиеш намираш ли?!
Абсолютно всяка сутрин ги мияобаче наистина мразя това..просто някак си го свързвам със трудното ставанее и как трябва да си завлека задника до банята и тнт... иначе след тва чувството е много приятно
![]()
Първоначално написано от nymphadora
Взе ми думите.. ПОТРЕСЕНА СЪМ!
+++Първоначално написано от nymphadora
Имам много съученици ,които не го правят.Затова сутрин предпочитам да не говоря с тях![]()