.

Виж резултатите на анкетата: ??

Гласували
339. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • да

95 28,02%
  • не

244 71,98%
Отговор в тема
Страница 3 от 15 ПървиПърви 123456713 ... ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 364
    Голям фен Аватара на LaChupacabra
    Цитирай Първоначално написано от cherrygloss
    Сутринта ако стана и не ги измия, няма да мога да изляза навън.. неприятно е. Вечер също- но ако много ми се спи се случва да пропусна, но се старая да е рядко.
    two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]

Супер фен Аватара на ImmortalSportFreak
    Град
    София
    Не ме мързи,но понякога забравям(смисъл нали трябва след всяко ядене... а аз като съм постоянно навънка малко трудно става това ).Иначе вечер преди лягане е най-важно да се мият и винаги го правя.Искам ,не искам,трябва.. все пак не искам на 20 да остана без зъби.

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
    Audrey Hepburn

Супер фен Аватара на ImmortalSportFreak
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от BubbleZzzeeettta
    Цитирай Първоначално написано от neeDaBosS
    Мия ги сутрин,вечер и преди излизане задължително,отделно ако не забравя след всяко ядене!
    Така съм и аз, но въпреки това пак са жълти Гени ли са кво са, незнам ама ...
    Ако пушиш или си пила мн лекарства,може това да е причината за пожълтели зъби.

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
    Audrey Hepburn

Повече от фен Аватара на PsychoBitchFromHell
    Град
    В ада
    И сутрин и вечер ги мия

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Мия си ги сутрин и вечер и преди всяко излизане. Честно казано понякога ме мързи вечер, но се налага, защото храната гние един вид до сутринта което е доста кофти а и pH баланса в устата се понижава което води до проблеми със зъбите.
    Мога да пропусна само ако съм яла цитрусови плодове или ябълки...

Бтв, прави ми ми впечатление, че в интернет всички пишат, че спазват идеална хигиена, къпят се по 3 пъти на ден и си мият зъбките по 5 пъти, ама аз лично като влезна в градския транспорт ме лъхва миризмата на пот и русенско варено .

Цитирай Първоначално написано от nymphadora
    КАК МОЖЕ СУТРИН ДА ВИ МЪРЗИ ДА СИ ИЗМИЕТЕ ЗЪБИТЕ БЕ?!
    Погнусена съм от вас! Ама иначе имала време да се гримира..а време да се подмиеш намираш ли?!
    Грима е нещо което се забелязва. А Това че се случва да пропусна да си мия зъбите не мисля че ще забележи някой

Супер фен Аватара на nymphadora
    Цитирай Първоначално написано от snekity94

Грима е нещо което се забелязва. А Това че се случва да пропусна да си мия зъбите не мисля че ще забележи някой
    Никой няма да забележи,защото може би всички странят от теб.
    Ужасно е да говориж с него и той да има лош дъх

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Тая е по-гнусна и от кифлата ве деа
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Супер фен Аватара на SlowDownBaby
    Град
    Бургас
    Тц Тц всичките умници бе....Дай сега някой като е пропуснал да си измие зъбите сутрин и има лош дъх ?! Каква е тая идиотщина.Ако пропуснеш да си измиеш зъбите сутринта,купуваш една дъвка орбит и няма проблем...Сега с какво ще нареждате,пак ли някой има лош дъх ?
    И преди да сте нападнали и мен,не говоря за себе си,защото както казах по - горе мия си зъбите сутрин,но найстина случва се да пропусна !
    Дай сега някой като не си е измил зъбите да не говорите с него....
    Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !

Град
    На стадиона за бягане.
    Цитирай Първоначално написано от TheBeliever
    Навик ми е. Част от рутината. Даже не мисля докато го правя, така че не остава време да ме домързи. Мия ги веднага след ставане и преди лягане, ако съм яла нещо, което ми е оставило кофти дъх, и през деня може да ги измия.
    SAME :]
    Running is my drug and I am overdosed ..

Град
    bitchville

Не ме мързи! То си ми е навик... явно тия дето ги мързи, мама и тате не са им обръщали много внимание, но всичко зависи от това, в каква среда си отраснал
    Watch my eyes when i pull the trigger..

Бе, ти добре ли си ? Да ме мързи за нещо такова.. и да ходя вмирисана ?! Не, благодаря.. : )
    The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow

Мега фен Аватара на mynichka
    Цитирай Първоначално написано от SlowDownBaby
    Какво толкова бе хора,защо й се нахвърляте ???
    И мен ме мързи,вечер не ги мия.Сутрин задължително,както и преди всяко излизане.
    +

Само че при мен е обратно.. сутрин не мога защото ме мързи и ми се спии
    Ставам гримирам се обличам се ... и вече съм закъсняла за училище ..
    сега ако кажеш, че и преди да се гримираш не си миеш и лицето ..
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Не, даже ми е супер неестествено, като чуя, че някой го мързи или нещо накова. Моите зъбки ги мия сутрин, вечер, преди излизане, или просто ао имам някакъв гаден вкус в устата.
    Big or small, lies are lies !

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Поне веднъж дневно ги мия- задължително сутрин. От едно известно време не жаля пари за пасти. Като се видя с финикийци, ще инвестирам и в четки. Отделно съм се запасила с води за уста, гелове за чувствителни зъби и такива с хиалуронова киселина. Появят ли се оплаквания, арсеналът влиза в действие.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Никога не ме мързи. Мия ги задължително сутрин и вечер, преди излизане също!

Цитирай Първоначално написано от britzy
    Олееее

Аз ги мия с удоволствие ,че и после с вода за уста и след всяко ядене също.Просто е ужасно някой сутрин да излезне мизерен и дано не ми се налага да говоря с някого като теб,че ми се Евала майката

me too
    Can we pretend that airplanes
    In the night sky
    Are like shooting stars
    I could really use a wish right now {wish right now, wish right now} [h]

Скъпа моя ,а мързи ли те да си сменяш превръзката ??

Супер фен
    аре бе чистофайниците... много ясно че ме мързи, особено след обяд или като ям нещо. сутрин и вечер ги мия, но на обяд 99% дъвки

Супер фен Аватара на LipSy
    Град
    България
    Ако много ми се спи ме мързи, обаче ми се е случвало 1-2 пъти да забравя да си ги измия. Това ми е просто като задължение и не мога да не ги измия. Спи ми се, не ми се спи...ги мия. Не мога да легна без да ги измия или да стана и да не ги измия.

Голям фен Аватара на bebchoOoOoOo
    Лелее, погнусена съм от днешната младеж Мия си ги задължително сутрин и вечер и преди да изляза. Дори когато съм заспала примерно на някой филм и се събудя към 3-4 през нощта, ставам и си ги мия. Дори и да ме мързи никога не пропускам. Имаше един случай в който бяхме на една хижа и аз исках да си ходя, защото си бях забравила четката за зъби .
    Хубавите неща искат време,прекрасните стават веднага!!!

Нямам думи! Да признавам си сутрин ме мързи да ги мия, но първата ми работа когато си дигна задника от леглото е да отида в банята, да си измия ръцете, лицето и зъбите, а след това ако имам време ще се гримирам. Предпочитам до отида на училище негримирана отколкото некъпана и неизмита!!!

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Мия ги редовно сутрин и вечер,а даже в последно време съм свикнала и преди излизане някъде да ги мия,навик ми стана и през деня да си ги мия.

Супер фен Аватара на rakiQ
    Цитирай Първоначално написано от SUNinTHEsunset
    Не мога да си представя как може да ви мързи да си миете зъбите,а да не ви мързи да се плещете с 1 тон грим
    е то некой ги мързи да си махат и грима преди лягане

Цитирай Първоначално написано от nymphadora

Никой няма да забележи,защото може би всички странят от теб.
    Ужасно е да говориж с него и той да има лош дъх
    Ами аз не усещам да имам такъв дъх..така че не съм сигурна но май нямам.
    ``кАзФЪъТ кУчкА съМ бИла...тЪъпАа съМ бИлАа...нАглА сЪм билА...поВърхНОстнА съМ билА...кАзВат КФоО лИ нЕ...амА истИнатА е еднАаа...КойТу УбИждЪъ..зЪВиждАа``

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си