- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Мързи ли да си миете зъбите?
Първоначално написано от cherrygloss
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
Не ме мързи,но понякога забравям(смисъл нали трябва след всяко ядене... а аз като съм постоянно навънка малко трудно става това).Иначе вечер преди лягане е най-важно да се мият и винаги го правя.Искам ,не искам,трябва.. все пак не искам на 20 да остана без зъби.
![]()
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
Ако пушиш или си пила мн лекарства,може това да е причината за пожълтели зъби.Първоначално написано от BubbleZzzeeettta
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
Мия си ги сутрин и вечер и преди всяко излизане. Честно казано понякога ме мързи вечер, но се налага, защото храната гние един вид до сутринта което е доста кофти а и pH баланса в устата се понижава което води до проблеми със зъбите.
Мога да пропусна само ако съм яла цитрусови плодове или ябълки...
Бтв, прави ми ми впечатление, че в интернет всички пишат, че спазват идеална хигиена, къпят се по 3 пъти на ден и си мият зъбките по 5 пъти, ама аз лично като влезна в градския транспорт ме лъхва миризмата на пот и русенско варено.
Грима е нещо което се забелязва. А Това че се случва да пропусна да си мия зъбите не мисля че ще забележи някойПървоначално написано от nymphadora
![]()
Никой няма да забележи,защото може би всички странят от теб.Първоначално написано от snekity94
![]()
Ужасно е да говориж с него и той да има лош дъх![]()
Тая е по-гнусна и от кифлата ве деа
Тц Тц всичките умници бе....Дай сега някой като е пропуснал да си измие зъбите сутрин и има лош дъх ?! Каква е тая идиотщина.Ако пропуснеш да си измиеш зъбите сутринта,купуваш една дъвка орбит и няма проблем...Сега с какво ще нареждате,пак ли някой има лош дъх ?
И преди да сте нападнали и мен,не говоря за себе си,защото както казах по - горе мия си зъбите сутрин,но найстина случва се да пропусна !
Дай сега някой като не си е измил зъбите да не говорите с него....
Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !
SAME :]Първоначално написано от TheBeliever
Running is my drug and I am overdosed ..
Бе, ти добре ли си ? Да ме мързи за нещо такова.. и да ходя вмирисана ?! Не, благодаря.. : )
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
сега ако кажеш, че и преди да се гримираш не си миеш и лицето ..Първоначално написано от snekity94
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Не, даже ми е супер неестествено, като чуя, че някой го мързи или нещо накова. Моите зъбки ги мия сутрин, вечер, преди излизане, или просто ао имам някакъв гаден вкус в устата.![]()
Big or small, lies are lies !
Поне веднъж дневно ги мия- задължително сутрин. От едно известно време не жаля пари за пасти. Като се видя с финикийци, ще инвестирам и в четки. Отделно съм се запасила с води за уста, гелове за чувствителни зъби и такива с хиалуронова киселина. Появят ли се оплаквания, арсеналът влиза в действие.![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Никога не ме мързи. Мия ги задължително сутрин и вечер, преди излизане също!![]()
Първоначално написано от britzy
me too![]()
Can we pretend that airplanes
In the night sky
Are like shooting stars
I could really use a wish right now {wish right now, wish right now} [h]
Скъпа моя ,а мързи ли те да си сменяш превръзката ??
аре бе чистофайниците... много ясно че ме мързи, особено след обяд или като ям нещо. сутрин и вечер ги мия, но на обяд 99% дъвки
Ако много ми се спи ме мързи, обаче ми се е случвало 1-2 пъти да забравя да си ги измия. Това ми е просто като задължение и не мога да не ги измия. Спи ми се, не ми се спи...ги мия. Не мога да легна без да ги измия или да стана и да не ги измия.
Лелее, погнусена съм от днешната младежМия си ги задължително сутрин и вечер и преди да изляза. Дори когато съм заспала примерно на някой филм и се събудя към 3-4 през нощта, ставам и си ги мия. Дори и да ме мързи никога не пропускам. Имаше един случай в който бяхме на една хижа и аз исках да си ходя, защото си бях забравила четката за зъби
.
Хубавите неща искат време,прекрасните стават веднага!!!
Нямам думи! Да признавам си сутрин ме мързи да ги мия, но първата ми работа когато си дигна задника от леглото е да отида в банята, да си измия ръцете, лицето и зъбите, а след това ако имам време ще се гримирам. Предпочитам до отида на училище негримирана отколкото некъпана и неизмита!!!![]()
Мия ги редовно сутрин и вечер,а даже в последно време съм свикнала и преди излизане някъде да ги мия,навик ми стана и през деня да си ги мия.
е то некой ги мързи да си махат и грима преди ляганеПървоначално написано от SUNinTHEsunset
![]()
Ами аз не усещам да имам такъв дъх..така че не съм сигурна но май нямам.Първоначално написано от nymphadora
``кАзФЪъТ кУчкА съМ бИла...тЪъпАа съМ бИлАа...нАглА сЪм билА...поВърхНОстнА съМ билА...кАзВат КФоО лИ нЕ...амА истИнатА е еднАаа...КойТу УбИждЪъ..зЪВиждАа``