- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Мързи ли да си миете зъбите?
А, значи чакаш да се появи лошият дъх, кариесите и изобщо проблемите в устата за да ги измиеш, така ли ? А чакаш ли да се нацапаш, за да се изкъпеш, чакаш ли да ти засмърди на катерици, за да си обуеш нов чифт гащи? Чакаш ли,а ?Първоначално написано от snekity94
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Само да отбележа,че са 1% най-много тези,които нямат лош дъх сутрин,а именно защото имат обилно слюнкоотделяне И през нощта .Ти едва ли си от тях![]()
А къпеш ли се ежедневно? Чорапите, гащите сменяш ли? Нищо не може да ме учуди понеже познавам достатъчно хора, които не го правят. И тях ако ги питам си казват, че са чисти и не миришат. Шанс...
ииууу мислех,че темата е ебавка![]()
става дума за най-елементарна лична хигиена,ако те мързи да си миеш зъбите какво остава за епилирането и други работи,изискващи повече време???????
Все едно да питаш "мързи ли ви да се къпете"?![]()
Мия си ги задължително сутрин и вечер. Случвало ми се е да си легна с неизмити зъби и като се сетя мързи, немързи ставам и отивам.
Все съм чувала глупости, ама чак такива ...![]()
Не си единствената - майка ми постоянно ми спами, колко било лошо, обаче да ти кажа, цял живот ги мия нередовно и са ми перфектни, никога не съм имала кариес, имам готин дъх и са бели![]()
Колко чифта гащи трябва да имам според теб, за да мога да ги сменям всеки денПървоначално написано от Minerva
Не е възможнжо.
Бельото си сменям само когато се къпя..
И моля пишете по темата![]()
``кАзФЪъТ кУчкА съМ бИла...тЪъпАа съМ бИлАа...нАглА сЪм билА...поВърхНОстнА съМ билА...кАзВат КФоО лИ нЕ...амА истИнатА е еднАаа...КойТу УбИждЪъ..зЪВиждАа``
Ами извинявай но казах че не се усещам, a дори да го имам честно казано не ме интересува многоПървоначално написано от britzy
Не е болест..нито e сeриозно
Мисля че има по -важни неща..от това кой къф дъх има![]()
``кАзФЪъТ кУчкА съМ бИла...тЪъпАа съМ бИлАа...нАглА сЪм билА...поВърхНОстнА съМ билА...кАзВат КФоО лИ нЕ...амА истИнатА е еднАаа...КойТу УбИждЪъ..зЪВиждАа``
Че то сутрин ме мързи и да се преоблека, но се преобличам, тъй като няма да е нормално да отида на даскало по пижамаСъщо и зъбите ме мързи да си ги мия, защото ми се спи, но винаги си ги мия, тъй като после ще ме е срам да говоря с някой, защото ще си мисля, че имам лош дъх... А и все пак ако си мия редовно зъбите поне се успокоявам, че е по-малък риска от кариеси.
Туй нещу заболекъръ мнооо скъпо бъ. Немъ как да мъ мързи.
Първоначално написано от foreverr
Мия ги след всяко хранене и имам 2 зъба без нерви и един с кариес
![]()
А кога се къпеш?Първоначално написано от snekity94
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
Нивга![]()
![]()
britzy ако няма какво да напишеш в темата МИ спри да ми я спамиш
Не направих темата за да коментирате мен, a всеки да пише за себе си
Ха-ха темата май е ебавка..ся като кажеш,че се къпеш през 5 дни ще получа удар,честно.
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
snekity94, хората са устроени така, че да не могат да усещат напълно собствената си миризма. Ако имаш лош дъх, едва ли го усещаш както и повечето хора с лош дъх не го усещат
Впрочем това за зъбите е по-поносимо, но да не си сменяш бельото всеки ден е просто върха на айсберга. Не само, че трябва да се сменя всекидневно, но трябва и да се подмиваш, за да не замирише на риба, там отдолу
.[/b]
хахахахххахахахахахахахах не,не сериозно ще ме убиетеПървоначално написано от Rebirthing
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
![]()
![]()
![]()
и за да не е спам : харесва ми да си мия зъбите, не ме мързи, дори напротив - обожавам чувството на свежест![]()
Из-Чез ,подчовекоПървоначално написано от snekity94
![]()
![]()
Първоначално написано от snekity94
Култово...точно по темата си е. А при добро желание и 2 чифта гащи да имаш можеш да ги переш и сменяш всеки ден.![]()
![]()
![]()
Къпане само в неделя! Иначе е забранено.
Сигурно хората странят от тебе яко .. Колко чифта трябва да имаш, ми отиди на някой пазар по 1-2 лева е 1 чифт, лично аз имам над 15 чифта, за да може да имам за седмица напред, когато мръсните са за пране например... Изобщо майка ти обяснявала ли ти е личната хигиена колко е важна, не те ли вижда .. Изключително съм погнусена...Първоначално написано от snekity94
...но във тебе като рана
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
Изключение може да е Сряда,все пак пожълтелите гащички ще понамирисват..Първоначално написано от Minerva
![]()
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
Е да, май е време вече, пък и на пипане гащите ми са малко корави, леко са жълти и миришат гадно ама, криза е..Първоначално написано от neeDaBosS
![]()
...но във тебе като рана
"Защо?"
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
корави,не корави..такъв е живота
![]()