- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Мързи ли да си миете зъбите?
Леле, добре ли сте???? Как може да ви мързи да си отделяте 3-4 минути сутрин и вечер да си измиете зъбите??? Аз си ги мия и след всяко хранене и преди излизане, а вас ви мързи 2 пъти да го направите? Въпрос на лична хигиена, да се чувстваш свеж и чист, а не да миришеш като клошар. А като каза, че не си сменя бельото всеки ден.. ОМГ. Нямам думи, не знам какви деца ще възпитат тези хора. Горко му на идващото поколение, сериозно. Грижете се за тялото си, хора, защото освен, че ще погнусите всички около вас, скоро вие ще си патите, защото ви е мързяло да намерите малко време за елементарни процедури.
ОМГ,не знаех,че има хора които не си сменят бельото всеки ден и не си взимат душ поне веднъж на ден. Бъзикате ли се тука,или какво... о.О И.. ама че оправдание.. това за гащите-отидаш на пазарчето и можеш да намериш по 1 лв. гащи.Не можеш да кажеш,че е скъпо и не можеш да си осигуриш бельо ;д То мързелът верно е голямо нещо,но чак пък толкова.. Първо ставаш противен на другите около себе си,второ-има вероятност да имаш инфекции и възпалителни процеси,ако редовно си седиш мръсничка.В банята може за 15 мин. да вземеш душ,а зъбите-не повече от 3 мин.Не виждам какво му е трудното.Хората които нямат вода си топлят и се къпят..
Още малко ще попитате - Мързи ли ви да си пуснете водата след като ходите до тоалетна и да се избършете и да си измиете ръцете... (извинявам се за примера).![]()
![]()
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
Ми що пък да ги мием,нали пак ще ги изцапамеПървоначално написано от ImmortalSportFreak
![]()
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
Хората са доказали, че докато едни гащи не започнат самички да си се разхождат са все още чисти![]()
![]()
![]()
![]()
Обаче тая все още си мисли,че е нормално от оная и работа да лъхва на кисело зеле
![]()
![]()
![]()
щом я мързи да си измие зъбите, да не говориме за конци за зъби или почистване на езика :Д:Д:Д![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ама да праи теми не я мързи
never never let you go you are the one i'm surching for....
Айде не ми пиши така..ааа ?!?!Първоначално написано от britzy
като гледам подчовека тук си ти! смешница
``кАзФЪъТ кУчкА съМ бИла...тЪъпАа съМ бИлАа...нАглА сЪм билА...поВърхНОстнА съМ билА...кАзВат КФоО лИ нЕ...амА истИнатА е еднАаа...КойТу УбИждЪъ..зЪВиждАа``
Каква риба беПървоначално написано от Rebirthing
![]()
отказвам да коментирам
Не искам да се заяждам но ме нападате за неща без да знаете. Къпя се редовно! Ако ти миришеш втория ден на риба, съжалявам но аз не . Не съм очаквала да намеря толкова злобни хора мислех че сте по милиОспамихте ми темата
``кАзФЪъТ кУчкА съМ бИла...тЪъпАа съМ бИлАа...нАглА сЪм билА...поВърхНОстнА съМ билА...кАзВат КФоО лИ нЕ...амА истИнатА е еднАаа...КойТу УбИждЪъ..зЪВиждАа``
дори да имах лош дъх..тебе какво те засяга?!Първоначално написано от Rebirthing
МОЛЯ ВИ,ПИШЕТЕ ПО ТЕМАТА без да коментирате останалите
кАзФЪъТ кУчкА съМ бИла...тЪъпАа съМ бИлАа...нАглА сЪм билА...поВърхНОстнА съМ билА...кАзВат КФоО лИ нЕ...амА истИнатА е еднАаа...КойТу УбИждЪъ..зЪВиждАа``
![]()
![]()
![]()
![]()
оу, почеркаПървоначално написано от britzy
![]()
Първоначално написано от britzy
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
хахахахахаххахахахахаххах ахахахахаххахахаахахахахх а
Мила за кой път ще кажеш да пишем по темата? имаш 8 страници с мнения..няма ли да се сетиш,че никой не е занемарен колкото теб?
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
какво ви пречи почерка ми? Наистина сте били зле в форума
britzy, писах лично до модератор относно теб и мненията ти в темата
продължавай
ИсКаШ нЕ иСкАш аЗ СъМ тАкАвА тЕбЕ тЕ ДрАзНи МоЯтА сЛаВа !!!![]()
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
Лелее това с колко гащи трябва да разполагаш за да ги сменяш всеки ден направо ме уби!!!!![]()
![]()
![]()
^ Ми че защо да ги сменя всеки ден?! Има ли смисъл.. Евентуално може да ги подмени когато я лъхне 'приятната' миризма и вижда че всички ходят на дистанция от поне 2 метра от нея..
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Случвало се е да си легна много изморена и да се сетя,че не съм си измила зъбите...но ми е гадно така и все пак отивам до банята.
Иначе,това за интимната хигиена е абсурдноЕдин чифт гащи да имаш,пак ще се оправиш,ако искаш.
Интересно ми е,гаджето ти /бивше,настоящо или бъдещо/ как приема/би приело хигиенните ти навици?
Според мен е супер кофти,момиче да смърди![]()
Недейте да й спамите в безценната тема,защото и от вас ще се оплачи на модераторите![]()
![]()
Снеки, не разбирам от какво се оплакваш и защо се сопваш. Никой не го засяга на какво вониш, (освен хората в радиус 2-3 метра от тебПървоначално написано от snekity94
) но, тъй като си пуснала тема във форума, коментираме.
А това беше изключително уместен коментар! Съвсем културно ти обясниха защо не усещаш смрадта, носеща се от устата и задника ти. Какво повече искаш?
Темата ти е луда, не усещаш ли? Що за ТРОЛ (както казаха по-горе) не би спазвал елементарна хигиена, но пък би се гримирал сутрин? Всеки нормален човек си мие зъбите, по дяволите. За интимните подмивания да не говорим.
Пък иначе очакваш "сериозни" отговори...
all day... all night... what the fuck?!
трябва да има тема "колко често си сменяте бельото"![]()
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
ОМГ, нарекох я/го трол, защото това означава човек в интернет, който нарочно пуска провокиращи неща някъде, само и само да се забавлява на това как му се връзват другите и се възмущават.Демек... ебава се.
Първоначално написано от snekity94
Е,не![]()
![]()
![]()