.

Виж резултатите на анкетата: ??

Гласували
339. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • да

95 28,02%
  • не

244 71,98%
Отговор в тема
Страница 5 от 15 ПървиПърви 123456789 ... ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 364
    Леле, добре ли сте???? Как може да ви мързи да си отделяте 3-4 минути сутрин и вечер да си измиете зъбите??? Аз си ги мия и след всяко хранене и преди излизане, а вас ви мързи 2 пъти да го направите? Въпрос на лична хигиена, да се чувстваш свеж и чист, а не да миришеш като клошар. А като каза, че не си сменя бельото всеки ден.. ОМГ. Нямам думи, не знам какви деца ще възпитат тези хора. Горко му на идващото поколение, сериозно. Грижете се за тялото си, хора, защото освен, че ще погнусите всички около вас, скоро вие ще си патите, защото ви е мързяло да намерите малко време за елементарни процедури.

Супер фен Аватара на ImmortalSportFreak
    Град
    София
    ОМГ,не знаех,че има хора които не си сменят бельото всеки ден и не си взимат душ поне веднъж на ден. Бъзикате ли се тука,или какво... о.О И.. ама че оправдание.. това за гащите-отидаш на пазарчето и можеш да намериш по 1 лв. гащи.Не можеш да кажеш,че е скъпо и не можеш да си осигуриш бельо ;д То мързелът верно е голямо нещо,но чак пък толкова.. Първо ставаш противен на другите около себе си,второ-има вероятност да имаш инфекции и възпалителни процеси,ако редовно си седиш мръсничка.В банята може за 15 мин. да вземеш душ,а зъбите-не повече от 3 мин.Не виждам какво му е трудното. Хората които нямат вода си топлят и се къпят..

Още малко ще попитате - Мързи ли ви да си пуснете водата след като ходите до тоалетна и да се избършете и да си измиете ръцете... (извинявам се за примера).

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
    Audrey Hepburn

I ♥ machoka Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от ImmortalSportFreak
    да си измиете ръцете... (извинявам се за примера).
    Ми що пък да ги мием,нали пак ще ги изцапаме
    Buzzzz { } { } { }
    FuckIt <3 <3 <3 <3
    Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
    Обичам.

Хората са доказали, че докато едни гащи не започнат самички да си се разхождат са все още чисти

Обаче тая все още си мисли,че е нормално от оная и работа да лъхва на кисело зеле

Повече от фен Аватара на annamari
    Град
    in your heart
    щом я мързи да си измие зъбите, да не говориме за конци за зъби или почистване на езика :Д:Д:Д
    ама да праи теми не я мързи
    never never let you go you are the one i'm surching for....

Супер фен Аватара на WaterLilly
    Не се ли усещате, че е трол?

Цитирай Първоначално написано от britzy
    Цитирай Първоначално написано от snekity94
    britzy ако няма какво да напишеш в темата МИ спри да ми я спамиш
    Не направих темата за да коментирате мен, a всеки да пише за себе си
    Из-Чез ,подчовеко
    Айде не ми пиши така..ааа ?!?!
    като гледам подчовека тук си ти! смешница
    ``кАзФЪъТ кУчкА съМ бИла...тЪъпАа съМ бИлАа...нАглА сЪм билА...поВърхНОстнА съМ билА...кАзВат КФоО лИ нЕ...амА истИнатА е еднАаа...КойТу УбИждЪъ..зЪВиждАа``

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Цитирай Първоначално написано от Rebirthing
    . Не само, че трябва да се сменя всекидневно, но трябва и да се подмиваш, за да не замирише на риба, там отдолу .[/b]
    Каква риба бе отказвам да коментирам
    Не искам да се заяждам но ме нападате за неща без да знаете. Къпя се редовно! Ако ти миришеш втория ден на риба, съжалявам но аз не . Не съм очаквала да намеря толкова злобни хора мислех че сте по мили Оспамихте ми темата
    ``кАзФЪъТ кУчкА съМ бИла...тЪъпАа съМ бИлАа...нАглА сЪм билА...поВърхНОстнА съМ билА...кАзВат КФоО лИ нЕ...амА истИнатА е еднАаа...КойТу УбИждЪъ..зЪВиждАа``

snekity94, хората са устроени така, че да не могат да усещат напълно собствената си миризма. Ако имаш лош дъх, едва ли го усещаш както и повечето хора с лош дъх не го усещат .[/b]
    дори да имах лош дъх..тебе какво те засяга?!
    МОЛЯ ВИ,ПИШЕТЕ ПО ТЕМАТА без да коментирате останалите

Град
    кАзФЪъТ кУчкА съМ бИла...тЪъпАа съМ бИлАа...нАглА сЪм билА...поВърхНОстнА съМ билА...кАзВат КФоО лИ нЕ...амА истИнатА е еднАаа...КойТу УбИждЪъ..зЪВиждАа``

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    кАзФЪъТ кУчкА съМ бИла...тЪъпАа съМ бИлАа...нАглА сЪм билА...поВърхНОстнА съМ билА...кАзВат КФоО лИ нЕ...амА истИнатА е еднАаа...КойТу УбИждЪъ..зЪВиждАа``

оу, почерка

Град

I ♥ machoka Супер фен

хахахахахаххахахахахаххах ахахахахаххахахаахахахахх а
    Мила за кой път ще кажеш да пишем по темата? имаш 8 страници с мнения..няма ли да се сетиш,че никой не е занемарен колкото теб?
    Buzzzz { } { } { }
    FuckIt <3 <3 <3 <3
    Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
    Обичам.

какво ви пречи почерка ми? Наистина сте били зле в форума

britzy, писах лично до модератор относно теб и мненията ти в темата
    продължавай

I ♥ machoka Супер фен
    ИсКаШ нЕ иСкАш аЗ СъМ тАкАвА тЕбЕ тЕ ДрАзНи МоЯтА сЛаВа !!!
    Buzzzz { } { } { }
    FuckIt <3 <3 <3 <3
    Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
    Обичам.

Повече от фен Аватара на Vikito0o
    Лелее това с колко гащи трябва да разполагаш за да ги сменяш всеки ден направо ме уби!!!!

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    ^ Ми че защо да ги сменя всеки ден?! Има ли смисъл.. Евентуално може да ги подмени когато я лъхне 'приятната' миризма и вижда че всички ходят на дистанция от поне 2 метра от нея..
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Случвало се е да си легна много изморена и да се сетя,че не съм си измила зъбите...но ми е гадно така и все пак отивам до банята.

Иначе,това за интимната хигиена е абсурдно Един чифт гащи да имаш,пак ще се оправиш,ако искаш.
    Интересно ми е,гаджето ти /бивше,настоящо или бъдещо/ как приема/би приело хигиенните ти навици?
    Според мен е супер кофти,момиче да смърди

Град
    Недейте да й спамите в безценната тема,защото и от вас ще се оплачи на модераторите

Супер фен Аватара на ScarletBite
    snekity94, хората са устроени така, че да не могат да усещат напълно собствената си миризма. Ако имаш лош дъх, едва ли го усещаш както и повечето хора с лош дъх не го усещат .[/b]
    дори да имах лош дъх..тебе какво те засяга?!
    МОЛЯ ВИ,ПИШЕТЕ ПО ТЕМАТА без да коментирате останалите
    Снеки, не разбирам от какво се оплакваш и защо се сопваш. Никой не го засяга на какво вониш, (освен хората в радиус 2-3 метра от теб ) но, тъй като си пуснала тема във форума, коментираме.
    А това беше изключително уместен коментар! Съвсем културно ти обясниха защо не усещаш смрадта, носеща се от устата и задника ти. Какво повече искаш?

Темата ти е луда, не усещаш ли? Що за ТРОЛ (както казаха по-горе) не би спазвал елементарна хигиена, но пък би се гримирал сутрин? Всеки нормален човек си мие зъбите, по дяволите. За интимните подмивания да не говорим.
    Пък иначе очакваш "сериозни" отговори...
    all day... all night... what the fuck?!

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    трябва да има тема "колко често си сменяте бельото"
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Супер фен Аватара на WaterLilly
    ОМГ, нарекох я/го трол, защото това означава човек в интернет, който нарочно пуска провокиращи неща някъде, само и само да се забавлява на това как му се връзват другите и се възмущават. Демек... ебава се.

Град
    britzy, писах лично до модератор относно теб и мненията ти в темата
    продължавай

Е,не

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми