.

Виж резултатите на анкетата: ??

Гласували
339. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • да

95 28,02%
  • не

244 71,98%
Отговор в тема
Страница 6 от 15 ПървиПърви ... 2345678910 ... ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 364
    Супер фен Аватара на ScarletBite
    Цитирай Първоначално написано от WaterLilly
    ОМГ, нарекох я/го трол, защото това означава човек в интернет, който нарочно пуска провокиращи неща някъде, само и само да се забавлява на това как му се връзват другите и се възмущават. Демек... ебава се.
    А, така ли било. Не съм запозната чак толкова с интернет-жаргона.
    Ама за сметка на това аз я наричам класически, смърдящ трол.
    all day... all night... what the fuck?!

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Цитирай Първоначално написано от WaterLilly
    ОМГ, нарекох я/го трол, защото това означава човек в интернет, който нарочно пуска провокиращи неща някъде, само и само да се забавлява на това как му се връзват другите и се възмущават. Демек... ебава се.
    +++ дано затова ги пише ,че ....;д
    Даже и да приемем сериозно,че не си миеш зъбите и оставим дъха (все пак не сме около теб ;д ) знаеш ли какви проблеми ще си създадеш и колко болезнено е лечението им...

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    не мия ги докъто не почнат да скърцат :P
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Цитирай Първоначално написано от Biskfitka
    Даже и да приемем сериозно,че не си миеш зъбите и оставим дъха (все пак не сме около теб ;д ) знаеш ли какви проблеми ще си създадеш и колко болезнено е лечението им...
    За твое съжаление,нямам здравословни проблеми със зъбите :P
    хайде ядосвай се
    ``кАзФЪъТ кУчкА съМ бИла...тЪъпАа съМ бИлАа...нАглА сЪм билА...поВърхНОстнА съМ билА...кАзВат КФоО лИ нЕ...амА истИнатА е еднАаа...КойТу УбИждЪъ..зЪВиждАа``

Цитирай Първоначално написано от ScarletBite
    Цитирай Първоначално написано от snekity94
    Цитирай Първоначално написано от Rebirthing
    snekity94, хората са устроени така, че да не могат да усещат напълно собствената си миризма. Ако имаш лош дъх, едва ли го усещаш както и повечето хора с лош дъх не го усещат .[/b]
    дори да имах лош дъх..тебе какво те засяга?!
    МОЛЯ ВИ,ПИШЕТЕ ПО ТЕМАТА без да коментирате останалите
    Снеки, не разбирам от какво се оплакваш и защо се сопваш. Никой не го засяга на какво вониш, (освен хората в радиус 2-3 метра от теб ) но, тъй като си пуснала тема във форума, коментираме.
    А това беше изключително уместен коментар! Съвсем културно ти обясниха защо не усещаш смрадта, носеща се от устата и задника ти. Какво повече искаш?
    Зя ПОРЕДЕН път ще кажа..че дори да имам лош дъх най малко ще ме интересува какво мислят другите! А и някой по нагоре написа че сутрин е нормално , не виждам проблем. Пък и не съм единствената в моя клас има момичета които въобще не си ги мият. А аз си ги мия но само вечер ...сутрин пропускам.
    Излизам за училище
    ``кАзФЪъТ кУчкА съМ бИла...тЪъпАа съМ бИлАа...нАглА сЪм билА...поВърхНОстнА съМ билА...кАзВат КФоО лИ нЕ...амА истИнатА е еднАаа...КойТу УбИждЪъ..зЪВиждАа``

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Коментирах съвсем уместно. Бельо не може да не се сменя ежедневно. Представям си като си в цикъл какво става .

Не,аз се къпя по минимум 3 пъти на ден,та зъбите ли ще ме мързи да си измия...
    Bring your love,baby, I can bring my shame
    Bring the drugs,baby I can bring my pain

Коментирах съвсем уместно. Бельо не може да не се сменя ежедневно. Представям си като си в цикъл какво става .
    Ами нормално е като съм в цикъл го сменям по често..
    и на къде е темата вече от зъбите до цикъла ли стигна
    Пишете по темата

Супер фен Аватара на IWannaBeSedated
    Цитирай Първоначално написано от foreverr
    Че то сутрин ме мързи и да се преоблека, но се преобличам, тъй като няма да е нормално да отида на даскало по пижама Също и зъбите ме мързи да си ги мия, защото ми се спи, но винаги си ги мия, тъй като после ще ме е срам да говоря с някой, защото ще си мисля, че имам лош дъх... А и все пак ако си мия редовно зъбите поне се успокоявам, че е по-малък риска от кариеси.

When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (

Град
    София
    Не,дори да имам 10 минути да се оправя намирам време...Тва е най-елементарното нещо,което можеш да направиш от хигиенна гледна точка...Щом те мързи да си миеш зъбите сигурно те мързи да си чистиш ушите,а може би и да си отстраняваш космите...

само като няма време и закъснявам, набързо ги претупвам

Голям фен Аватара на LaChupacabra
    Пишете по темата
    сменям по често..

какво ще рече това? о.о през 2-3 дена.... what the f...
    two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]

сутринн си ги мия винаги,но вечер не винаги,но трябва после сумати проблеми зъболекарии....

Повече от фен Аватара на Vikito0o
    Цитирай Първоначално написано от LaChupacabra
    Пишете по темата
    сменям по често..

какво ще рече това? о.о през 2-3 дена.... what the f...
    Взе ми думите

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Егати въпроса (аз все още съм на темата за зъбите )
    Как ще те мързи да си миеш зъбите Това трябва да ти е ставало навик, мързи не мързи.. да ги миеш.
    Аз лично имам проблеми със стомаха и ако предната вечер съм яла нещо не като хората или съм яла късно, на сутринта ми се случва дъха ми да не е приятен ;д .. Просто ако не ги измия ще потъна в земята ако някой ме заговори. Станало ми е навик, а и от както пропуших започнах да държа на устната си хигиена двойно повече, защото искам да запазя зъбите си възможно най-бели.

Град
    Volleywood
    Да обобщим ..
    Мързи те да си миеш зъбите.
    Мързи те да си сменяш бельото, което означава и, че вониш на ...
    Тези неща стават за 10 минути ..
    Обаче да висиш цял ден по форумите и във Фейсбук не те мързи.

Цитирай Първоначално написано от dream1707

Аз лично имам проблеми със стомаха и ако предната вечер съм яла нещо не като хората или съм яла късно, на сутринта ми се случва дъха ми да не е приятен ;д .. Просто ако не ги измия ще потъна в земята ако някой ме заговори..
    Това не означава че имаш проблеми нормално е Не е нужно да си миеш 5 пъти зъбите на ден за да са ти бели
    веднъж след вечеря е достатъчно.
    И моля всички пишете по темата..не за мен

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Е кво да пишеме по темата, не разбра ли че всички си имат навици да си мият зъбите ПОНЕ 2 пъти дневно и да си сменят бельото ежедневно, за къпането няма да споменавам.. Всички ние сме възпитани така, възмущаваме се на някой човек с елементарна хигиена. Ако имаше желание щеше да си лягаш по-рано и да ставаш сутрин по-рано за да може да си измиеш зъбите и лицето, напротив нужно е да си миеш зъбите, за да са ти бели, гнусно е да видя момиче с плака/храна по предните зъби, и сега ще кажете че навън няма къде да се измият зъбите, но има дъвки за тази работа.. Ако имаше желание и 2 чифта гащи да имаш щеше докато носиш единия, другия да е изпран .. Проблемът ти е че просто не си свикнала така, но ще видиш след години като заживееш по квартири какви прякори ще се измислят по твой адрес - мръсница, нечистоплътна, да не мислиш че тука във форума зло ти мислим ?!
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Супер фен Аватара на awesomesheepy
    и да ме мързи,трябва

за мое добро си е;

Mия си ги сутрин, вечер, след основнте хранения / между храненията когато огладнея ям ябълка или някакъв плод и тогава не ги мия/ и преди да изляза. През другото време гледам да имам дъвки под ръка
    Мъдростта на живота се състои в отстраняването на маловажните неща.

Мега фен Аватара на ValLoveYa
    Град
    Far, far away*
    Авторке тебе те мързи да пишеш - Мързи ли ? да си миете зъбите WTF!?

Понякога ме домързява, но го правя така или иначе.
    Humans need fantasy to be human.

Цитирай Първоначално написано от FuckingFreak
    какви прякори ще се измислят по твой адрес - мръсница, нечистоплътна, да не мислиш че тука във форума зло ти мислим ?!
    Хмм.. покрай моментара ти се сетих за още един прякор- СКУНКС
    Нищо лично към авторката..

ПТ: Лелее, хахх как може да има такива хора, които да не си мият зъбите поне по 2 пъти на ден.. бях чувала някъде, че зъбите ЗАДЪЛЖИТЕЛНО се мият по 2 пъти на ден т.е сутрин- за свеж дъх, вечер- за да са ти здрави зъбите.. мм нещо такова бешее не си спомням много добре..
    Авторкее, добре де като не си миеш зъбите другите, с които говориш не усещат ли лошия ти дъх, хубаво като не спазваш лична хигиена ОК,ама не дъвчеш ли поне дъвка преди да отидеш на училище или да излезеш някъде..за по-свеж дъх..?! УЖАСС..

Цитирай Първоначално написано от bibss
    здрави зъбите.. мм нещо такова бешее не си спомням много добре..
    Авторкее, добре де като не си миеш зъбите другите, с които говориш не усещат ли лошия ти дъх, хубаво като не спазваш лична хигиена ОК,ама не дъвчеш ли поне дъвка преди да отидеш на училище или да излезеш някъде..за по-свеж дъх..?! УЖАСС..
    А ти от къде си сигурна че имам лош дъх. Като се замисля само едно м0миче ми го беше казала...но като се има предвид че тя ме мрази..... ммм сигурно е за тфа И не..не дъвча дъфки в училище

Хора, тая тема е ебавка. Много е зле момичето, жадно за внимание. Поне се надявам да е така, защото съм по- склонна да приема това пред факта, че е възможно да съществува човек в свободния свят, който да не си мие зъбите редовно и да не си сменя бельото всеки ден. Просто е абсурдно.

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    Ф МоМеннТъъЪ нЕ вИжДаШшш, чЕ и Т! сЪма с! sП@мИшШ (:

И между другото наистина изглеждаш смешна...вярно не съм по-голяма от теб, но мога да го забележа и да преценя, че не ти подхожда (даже и да се харесваш нямам нищо против)...

Второ за хигиената ти да не говорим, останах отвратена!

И трето спри да се праиш на ЯкЪъ КакЪъ, щот не си, само дето самочувствието ти е до небето!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си