- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Мързи ли да си миете зъбите?
оо не ме мързи даже си ги мия с удоволствие ..мразя лютивите пасти за зъби ...![]()
![]()
![]()
I remember your name crying in a rain
When you left and close my door
I remember myself in my emptiness
Waiting for a special call…
Eric <3 Pam <3 Jessica <3 True Blood <3
+++++++Първоначално написано от MegiBoOm
Досега не бях виждала смес от кифла + позичка (емо) ама ето че и такива ги има, хигиената никаква я няма, ама грима е важен, черния молив който си слага да е по-дебел от самите очи .. Направо в предишните страници се каза, и пак ще го повторя - форумната кифла направо е цвете за мирисане пред тая..
И имаше една фраза :
НаДуУуУТЪъЪ СЪъЪмМ ИиИ кФоОо?!
Ми тъпа си, и кфо ? яж активия
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Първоначално написано от cherrygloss
Вярвай, че ще успееш, и наистина ще го направиш!!! ;xx
и аз така. Задължително сутрин зъбите.. не знам как някои могат без да си мият зъбите.. , хора това са хигиенни навици.Първоначално написано от qsiii
ами мързи ме признавам синоо ги мия ,нищо че ме мързи поне 3 пъти на ден си ги мия ... просто не мога да разбера толкова ли е трудно да отделиш 2 минути за да си измиеш зъбите за бога
![]()
писах вече по темата..
но може ли един въпрос защото ми е адски любопитно...
колко често си сменяш бельото като си в цикъл?![]()
защото този израз 'сменям по често' направо ме...
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
ами цикъла ми е около 5 дена и около три -пъти за тея 5 дена го сменям зависиПървоначално написано от LaChupacabra
доволна ли си ?
``кАзФЪъТ кУчкА съМ бИла...тЪъпАа съМ бИлАа...нАглА сЪм билА...поВърхНОстнА съМ билА...кАзВат КФоО лИ нЕ...амА истИнатА е еднАаа...КойТу УбИждЪъ..зЪВиждАа``
Интересно ми станаПървоначално написано от FuckingFreak
Мога ли да знам кфа е тая ф0румна кифла за която всички пишете??
И не съм никфа позичка.. от скоро пиша в фoрума и забелязвам че сте мн0го злобни..и съжалявам да го кажа н0 на вьншен вид на нищо не приличате повечето, даже някои сте доста гр0зничкиСамочувствието ви е без п0критие..завистта към мен ми е позната,наложи се да го напиша нищо лично към никой
![]()
``кАзФЪъТ кУчкА съМ бИла...тЪъпАа съМ бИлАа...нАглА сЪм билА...поВърхНОстнА съМ билА...кАзВат КФоО лИ нЕ...амА истИнатА е еднАаа...КойТу УбИждЪъ..зЪВиждАа``
^може и да е банната...не намирам мненията и в теми в които съм сигурна,че е писала.Важното е,че и тя е с подобни на твоите...ъм,разсъждение "Космите не трябва да се махат...блаблабла"
Казваш,че повечето момичета тук са грозни,но не смяташ ли,че е по-добре зле изглеждаща,отколкото зле миришеща??Хората се раждат с крив нос или имат акне и т.н. , но е много по-лесно да си измиеш зъбите/да си смениш гащите :д ,вместо да излекуваш акнето или да промениш носа/структурата на тялото.
Ти избираш каква миризма да излъчваш,но е доста по-приятно да разговаряш/целуваш човек със свеж дъх.Дори да си мислиш,че не се усеща - не е така.По-добре промени навиците си,преди да е станало късно и да го разбереш по лошия начин3 мин. сутрин и вечер,за няколко седмици ще ти стане навик...
Мисля точно обратнотоПървоначално написано от vampire_girl_
Ами гаджето ми не се е оплаквало 0т дъха ми..Първоначално написано от vampire_girl_
обича ме мн0го и даже да не съм си измила зъбите пак си ме целува. срам ме е п0някога![]()
![]()
Сигурно си сменя само превръзката.Първоначално написано от Rebirthing
![]()
![]()
Отвратена съм!
Ей спамаджии за една потребителка изпепелихте цяла тема... Нямам коментар
Не ме мързи да си мия зъбите,ако дотолкова съм изморена и безсилна използвам вода за уста.
Сутрин няма как да пропусна,преди да изляза също ги мия.Вечер също задължително. Не мога да си представя как някой ще стане без да си измие зъбитеСтарая се винаги когато знам, че няма да спя в нас да си нося четката.Случвало се е и почерпана преди лягане да ходя и да си ги мия
ужасна картинка
Та мийте си зъбите, носете си новите дрехи и айде със здраве !
![]()
Аз си мия зъбите сутрин и вечер, но мн мразя да ги мия , защото настръхвам от този звук![]()
[♪] L!f3 !s mus!c, play !t l0ud3r [♪] [sun]
темата почти на 100% е ебавка..
момичето е жадно за внимание. няма да се учудя ако е фейк.
по "темата" - не, разбира се. o.O
Be yourself... there are enough other people. : )
- Weezy ♥ -
Навик
Дори не обръщам внимание, правя го по инерция![]()
Your life's an open book,
don't close it before it's done!
Да откриеш нови методи за нечистоплътност?Първоначално написано от snekity94
Сутринта имам даже огромно желание,защото ми действа освежаващо и се събуждам.![]()
Друго си е вечерта.Тогава наистина ме мързи,ама искам,не искам-преди да легна в банята!
Колко сте тъпи оная групичка, не е истина. И с полирани зъби, и с бельо на "Викториа'с сикрет" ще си останете същите чорлави квачки. Бих ви теглила такава псувня на живо...
Мързи ме да си махам грима и да си мия зъбите вечер. Но го правя. Сутрин първо пия кафе, после си измивам зъбите- така не ме мързи.
Абе ти за ква се мислиш?
От къф зор ще ме наричаш квачка..я бегай
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
Първоначално написано от neeDaBosS
![]()
![]()
![]()
![]()