.

Виж резултатите на анкетата: ??

Гласували
339. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • да

95 28,02%
  • не

244 71,98%
Отговор в тема
Страница 7 от 15 ПървиПърви ... 34567891011 ... ПоследнаПърви
Резултати от 151 до 175 от общо 364
    оо не ме мързи даже си ги мия с удоволствие ..мразя лютивите пасти за зъби ...

I remember your name crying in a rain
    When you left and close my door
    I remember myself in my emptiness
    Waiting for a special call…

Eric <3 Pam <3 Jessica <3 True Blood <3

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Цитирай Първоначално написано от MegiBoOm
    Ф МоМеннТъъЪ нЕ вИжДаШшш, чЕ и Т! сЪма с! sП@мИшШ (:

И между другото наистина изглеждаш смешна...вярно не съм по-голяма от теб, но мога да го забележа и да преценя, че не ти подхожда (даже и да се харесваш нямам нищо против)...

Второ за хигиената ти да не говорим, останах отвратена!

И трето спри да се праиш на ЯкЪъ КакЪъ, щот не си, само дето самочувствието ти е до небето!
    +++++++

Досега не бях виждала смес от кифла + позичка (емо) ама ето че и такива ги има, хигиената никаква я няма, ама грима е важен, черния молив който си слага да е по-дебел от самите очи .. Направо в предишните страници се каза, и пак ще го повторя - форумната кифла направо е цвете за мирисане пред тая..

И имаше една фраза :
    НаДуУуУТЪъЪ СЪъЪмМ ИиИ кФоОо?!
    Ми тъпа си, и кфо ? яж активия
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Повече от фен Аватара на qsiii
    Цитирай Първоначално написано от cherrygloss
    Сутринта ако стана и не ги измия, няма да мога да изляза навън.. неприятно е. Вечер също- но ако много ми се спи се случва да пропусна, но се старая да е рядко.
    Вярвай, че ще успееш, и наистина ще го направиш!!! ;xx

Мега фен Аватара на iiordanova
    Цитирай Първоначално написано от qsiii
    Цитирай Първоначално написано от cherrygloss
    Сутринта ако стана и не ги измия, няма да мога да изляза навън.. неприятно е. Вечер също- но ако много ми се спи се случва да пропусна, но се старая да е рядко.
    и аз така. Задължително сутрин зъбите.. не знам как някои могат без да си мият зъбите.. , хора това са хигиенни навици.

Повече от фен Аватара на ZaicheNaXeroin
    ами мързи ме признавам си ноо ги мия ,нищо че ме мързи поне 3 пъти на ден си ги мия ... просто не мога да разбера толкова ли е трудно да отделиш 2 минути за да си измиеш зъбите за бога

Голям фен Аватара на LaChupacabra
    писах вече по темата..
    но може ли един въпрос защото ми е адски любопитно...
    колко често си сменяш бельото като си в цикъл?
    защото този израз 'сменям по често' направо ме...
    two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]

Цитирай Първоначално написано от LaChupacabra
    писах вече по темата..
    но може ли един въпрос защото ми е адски любопитно...
    колко често си сменяш бельото като си в цикъл?
    защото този израз 'сменям по често' направо ме...
    ами цикъла ми е около 5 дена и около три -пъти за тея 5 дена го сменям зависи
    доволна ли си ?
    ``кАзФЪъТ кУчкА съМ бИла...тЪъпАа съМ бИлАа...нАглА сЪм билА...поВърхНОстнА съМ билА...кАзВат КФоО лИ нЕ...амА истИнатА е еднАаа...КойТу УбИждЪъ..зЪВиждАа``

Цитирай Първоначално написано от FuckingFreak
    Досега не бях виждала смес от кифла + позичка (емо) ама ето че и такива ги има, хигиената никаква я няма, ама грима е важен, черния молив който си слага да е по-дебел от самите очи .. Направо в предишните страници се каза, и пак ще го повторя - форумната кифла направо е цвете за мирисане пред тая..
    Интересно ми стана
    Мога ли да знам кфа е тая ф0румна кифла за която всички пишете??
    И не съм никфа позичка.. от скоро пиша в фoрума и забелязвам че сте мн0го злобни..и съжалявам да го кажа н0 на вьншен вид на нищо не приличате повечето, даже някои сте доста гр0знички Самочувствието ви е без п0критие..завистта към мен ми е позната,наложи се да го напиша нищо лично към никой
    ``кАзФЪъТ кУчкА съМ бИла...тЪъпАа съМ бИлАа...нАглА сЪм билА...поВърхНОстнА съМ билА...кАзВат КФоО лИ нЕ...амА истИнатА е еднАаа...КойТу УбИждЪъ..зЪВиждАа``

^може и да е банната...не намирам мненията и в теми в които съм сигурна,че е писала.Важното е,че и тя е с подобни на твоите...ъм,разсъждение "Космите не трябва да се махат...блаблабла"

Казваш,че повечето момичета тук са грозни,но не смяташ ли,че е по-добре зле изглеждаща,отколкото зле миришеща??Хората се раждат с крив нос или имат акне и т.н. , но е много по-лесно да си измиеш зъбите/да си смениш гащите :д ,вместо да излекуваш акнето или да промениш носа/структурата на тялото.

Ти избираш каква миризма да излъчваш,но е доста по-приятно да разговаряш/целуваш човек със свеж дъх.Дори да си мислиш,че не се усеща - не е така.По-добре промени навиците си,преди да е станало късно и да го разбереш по лошия начин 3 мин. сутрин и вечер,за няколко седмици ще ти стане навик...

Цитирай Първоначално написано от vampire_girl_
    не смяташ ли,че е по-добре зле изглеждаща,отколкото зле миришеща??.
    Мисля точно обратното

Цитирай Първоначално написано от vampire_girl_
    Ти избираш каква миризма да излъчваш,но е доста по-приятно да разговаряш/целуваш човек със свеж дъх.Дори да си мислиш,че не се усеща - не е така.
    Ами гаджето ми не се е оплаквало 0т дъха ми..
    обича ме мн0го и даже да не съм си измила зъбите пак си ме целува. срам ме е п0някога

Супер фен Аватара на KoRnFlAkE
    Град
    candy mountain :>
    сутрин не ме мързи, не мога да излезна без мити зъби. вечер рядко се случва, но ги има тея мързеливи моменти, НО пак си ги мия.

Повече от фен Аватара на Hristova
    Цитирай Първоначално написано от Rebirthing
    Коментирах съвсем уместно. Бельо не може да не се сменя ежедневно. Представям си като си в цикъл какво става .
    Сигурно си сменя само превръзката.
    Отвратена съм!

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Hristova
    Цитирай Първоначално написано от Rebirthing
    Коментирах съвсем уместно. Бельо не може да не се сменя ежедневно. Представям си като си в цикъл какво става .
    Сигурно си сменя само превръзката.
    Отвратена съм!
    Стига бе ! Ти да не мислиш, че има толкова превръзки . Сменя ги като гащите, на 2-3 дни .

Супер фен Аватара на Shia
    Ей спамаджии за една потребителка изпепелихте цяла тема... Нямам коментар

Не ме мързи да си мия зъбите,ако дотолкова съм изморена и безсилна използвам вода за уста.

Сутрин няма как да пропусна,преди да изляза също ги мия.Вечер също задължително. Не мога да си представя как някой ще стане без да си измие зъбите Старая се винаги когато знам, че няма да спя в нас да си нося четката.Случвало се е и почерпана преди лягане да ходя и да си ги мия ужасна картинка Та мийте си зъбите, носете си новите дрехи и айде със здраве !

Повече от фен Аватара на Daisy11
    Град
    Wien
    Аз си мия зъбите сутрин и вечер, но мн мразя да ги мия , защото настръхвам от този звук
    [♪] L!f3 !s mus!c, play !t l0ud3r [♪] [sun]

Не ме мързи, даже ми е кеф. Обожавам лютите пасти.

темата почти на 100% е ебавка..
    момичето е жадно за внимание. няма да се учудя ако е фейк.
    по "темата" - не, разбира се. o.O
    Be yourself... there are enough other people. : )
    - Weezy ♥ -

Навик
    Дори не обръщам внимание, правя го по инерция
    Your life's an open book,
    don't close it before it's done!

Фен Аватара на shupishup
    Град
    sofia
    Цитирай Първоначално написано от snekity94
    Мисля че има по -важни неща..от това кой къф дъх има
    Да откриеш нови методи за нечистоплътност?

Мега фен Аватара на Colouring
    Сутринта имам даже огромно желание,защото ми действа освежаващо и се събуждам.
    Друго си е вечерта.Тогава наистина ме мързи,ама искам,не искам-преди да легна в банята!

Колко сте тъпи оная групичка, не е истина. И с полирани зъби, и с бельо на "Викториа'с сикрет" ще си останете същите чорлави квачки. Бих ви теглила такава псувня на живо...

Мързи ме да си махам грима и да си мия зъбите вечер. Но го правя. Сутрин първо пия кафе, после си измивам зъбите- така не ме мързи.

I ♥ machoka Супер фен
    Абе ти за ква се мислиш?
    От къф зор ще ме наричаш квачка..я бегай
    Buzzzz { } { } { }
    FuckIt <3 <3 <3 <3
    Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
    Обичам.

Цитирай Първоначално написано от neeDaBosS
    Абе ти за ква се мислиш?
    От къф зор ще ме наричаш квачка..я бегай

Как ще ме мързи да си мия зъбите бее.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си