.

Виж резултатите на анкетата: ??

Гласували
339. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • да

95 28,02%
  • не

244 71,98%
Отговор в тема
Страница 8 от 15 ПървиПърви ... 456789101112 ... ПоследнаПърви
Резултати от 176 до 200 от общо 364
    Град
    Пловдив
    Как ще ме мързи да си измия зъбите? То това трябва да ти е навик още от малка .. аз си ги мия сутрин ,като ям ако имам възможност ,защото не винаги съм си в нас , като излизам и преди лягане.
    През ада минах, но не спрях, а вървях и вървях. Над мен летеше моят страх като гарван чер. И чакаше да се предам, себе си да му дам, защото бях един и сам.
    И беше мрак пред мен, и в мен, но вървях и вървях, и тихи мъртви гласове викаха ме при тях,
    и аз за миг си пожелах да се спра и да заспя и уморен да ида в нищото.
    И по ръба на простта аз върях и вървях.
    Стоях от тъмната страна и обратно броях години, дни, и часове. Но не помнех кога във себе си съм пуснал болката...

Естествено, че не.
    Е, не си ги мия след всяко нещо, което изям, примерно, но сутрин и вечер - задължително.
    Живей според твоята фома.

Фен Аватара на nerwna
    Град
    xxx
    Навик ми е ..
    Дори не обръщам внимание,
    Нямаше логика..Беше любов! <3

Един съвет от мене скъпи: "стани Клоун"- виж колко добре играеш ролята на смешник ... ;]

От злобата се погрознява , не се ли притесняваш ? ;s

Повече от фен Аватара на flower757
    Град
    Страната на мечтите...
    и на мен,както и на повечето други,си ми е навик особено сутрин-страшно ми е кофти,ако не си измия зъбите ,а и то си става като задължение,както напр.,когато се сресваш,когато станеш..

Мързи ли ви да си миете зъбите?

да ----> 25% [ 39 ]
    не ----->74% [ 112]

Това е анкетата до момента!!

Интересно Къде са мненята на тези 38 момичета , който ги мързи сутрин да си мият зъбите също кат0 мен? ..Само аз ли имах смелост за си призная?? Защо не си признаха? ;Мисля че е яснo
    И станах аз За п0диграфка Злоби такива
    ``кАзФЪъТ кУчкА съМ бИла...тЪъпАа съМ бИлАа...нАглА сЪм билА...поВърхНОстнА съМ билА...кАзВат КФоО лИ нЕ...амА истИнатА е еднАаа...КойТу УбИждЪъ..зЪВиждАа``

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Пука ли ти за мнението на някого от некъв форум?
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Не са си признали, защото ги е срам. Мързелът, особено що се отнася до лична хигиена, не е нещо, с което да се хвалиш по форуми или където и да било.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Повече от фен Аватара на Vikito0o
    Цитирай Първоначално написано от snekity94

да ----> 25% [ 39 ]
    не ----->74% [ 112]

Интересно Къде са мненята на тези 38 момичета , който ги мързи сутрин да си мият зъбите също кат0 мен? ..Само аз ли имах смелост за си призная?? Защо не си признаха? ;Мисля че е яснo
    Аз гласувах че ме мързи,но не и че не го правя!!!Всеки ден минимум по 2 пъти си ги мия.Въпроса е "Мързи ли ви да си миете зъбите",а не "Миете ли си зъбите".

I ♥ machoka Супер фен
    Сега ли разбра че всички се подиграват с теб?
    Buzzzz { } { } { }
    FuckIt <3 <3 <3 <3
    Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
    Обичам.

Супер фен Аватара на Shia

да ----> 25% [ 39 ]
    не ----->74% [ 112]

Сам0 ти имаш смелост да им го кажеш в очите...

Цитирай Първоначално написано от TheBeliever
    Не са си признали, защото ги е срам.

Това е форум..и е Анонимно Не Виждам Защо Трябва Да Ги Е срам
    ``кАзФЪъТ кУчкА съМ бИла...тЪъпАа съМ бИлАа...нАглА сЪм билА...поВърхНОстнА съМ билА...кАзВат КФоО лИ нЕ...амА истИнатА е еднАаа...КойТу УбИждЪъ..зЪВиждАа``

Голям фен
    Град
    В сърчицето на моето дяволче (sun)
    Цитирай Първоначално написано от miminko
    Мързи ме, не ме мързи-сутрин и вечер.Понякога след нещо шоколадово или по-лепкаво също ги мия,гадно ми е да имам нещо по зъбите.Елементарни хигиенни навици................
    Същото, но + елемента, че всичко, свързано с личната ми хигиена е страшно приятно и не бих искала да го пропускам.(Прозвуча леко странно, но...)
    МОМИЧЕ СЪМ!!!

Голям фен Аватара на darkness848
    Град
    ТРАНСИЛВАНИЯ
    Да ме мързи да си мия зъбите??
    Разбира се, че НЕ!
    То си ми е навик... Не мога да излезна сутрин без да съм си измила зъбите... Дори и да закъснявам за училище - пак... После да ме е срам да си отворя устата...
    Вечер също си ги мия... Иначе ги чувствам... мръсни
    И на обяд, ако съм хапнала риба или някакво друго ядене с по - силен аромат. Или когато трябва да излизам някъде...
    Много държа зъбите ми да са си чисти
    Have The Courage To Live... Anyone Can Die... ;]

^Изхвърлихте Се вече Някои
    Чак пък и преди всяко излизане, да си Миете Зъбите....

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Ми виж сега-ако излизаш с гаджето си например? И си яла неква гадост преди това ?

ПТ-аз вече казах,мия си ги почти всеки път като влезна в банята,не мога просто,обичам да си ги мия
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Повече от фен Аватара на Hristova
    Винаги преди да изляза ги мия. Много ми е некомфортно, ако не съм си измила зъбите.

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    Аз откакто ми сложиха брекети си спазвам ОТЛИЧНА устна хигиена!
    След всяко ядене и преди всяко излизане си мия зъбите, пък не съм умряла!

Цитирай Първоначално написано от Hristova
    Винаги преди да изляза ги мия. Много ми е некомфортно, ако не съм си измила зъбите.
    А м0га Ли Да Знам Защо не Ти е комфортно????????
    няма как да те разбере някой, според Мен ....

Как няма бее ?? Да се наведеш над някой да му кажеш нещо и да смърдиш на застоял дъх или да може да познае какво си ял??? Е гнусна му работа

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    И аз ги мия преди излизане, независимо къде отивам, даже и да е до супермаркета. Представете си да сте яли леща с чесън всички ще усетят.

Цитирай Първоначално написано от cvetinka94
    Как няма бее ?? Да се наведеш над някой да му кажеш нещо и да смърдиш на застоял дъх или да може да познае какво си ял??? Е гнусна му работа

Не мисля, че ако не си измие зъбите Един Път ще Я усетят аз Не Се Усещам пък и може да дьвчи дъфка и така няма Да я Разберат

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    ^ Да, все едно когато стаята ти смърди на мърша/манджи/дим да пръскаш с ароматизатор вместо да отвориш прозореца.. Със сигурност няма да се усетиш че мирише, въпреки че аз сутрин някак си имам странен вкус в устата и когато измия зъбите той изчезва.. Няма да умреш от миене на зъби, също така за 1 минута нищо няма да ти стане.. То да беше един път да не си измиеш зъбите е добре, ама да става системно не разбра ли че не е приятно на тези около теб .. И да, понякога ме мързи да си мия зъбите, особено вечер, но това не значи че не го правя.. И има една вода за уста - Pearl drops - е обожавам я, особено на чисти прясно измити зъбки ...
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Да, мързи ме, ама ги мия, к`во да се прави.

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    Не ме мързи. И аз преди излизане принципно ги мия..

^Айде представете си как ще се почувствате, ако момче/момиче ви целуне(без да подозирате, че нещо такова ще стане) и дъхът ви е ... дори не искам да си го представя.
    *сън*

Цитирай Първоначално написано от fUcKsMiLe
    Не ме мързи. И аз преди излизане принципно ги мия..

^Айде представете си как ще се почувствате, ако момче/момиче ви целуне(без да подозирате, че нещо такова ще стане) и дъхът ви е ... дори не искам да си го представя.

да т0 Така Става Вървиш Си По улицата или Пък качваш се в тролея ии хоп някой те целува

Пък и никой не съм Карала Да Ме Целува ще си е виновен той

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си