- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Мързи ли да си миете зъбите?
Как ще ме мързи да си измия зъбите? То това трябва да ти е навик още от малка .. аз си ги мия сутрин ,като ям ако имам възможност ,защото не винаги съм си в нас , като излизам и преди лягане.![]()
През ада минах, но не спрях, а вървях и вървях. Над мен летеше моят страх като гарван чер. И чакаше да се предам, себе си да му дам, защото бях един и сам.
И беше мрак пред мен, и в мен, но вървях и вървях, и тихи мъртви гласове викаха ме при тях,
и аз за миг си пожелах да се спра и да заспя и уморен да ида в нищото.
И по ръба на простта аз върях и вървях.
Стоях от тъмната страна и обратно броях години, дни, и часове. Но не помнех кога във себе си съм пуснал болката...
Естествено, че не.
Е, не си ги мия след всяко нещо, което изям, примерно, но сутрин и вечер - задължително.
Живей според твоята фома.
Навик ми е ..
Дори не обръщам внимание,![]()
Нямаше логика..Беше любов! <3
Един съвет от мене скъпи: "стани Клоун"- виж колко добре играеш ролята на смешник ... ;]
От злобата се погрознява , не се ли притесняваш ? ;s
Мързи ли ви да си миете зъбите?
да ----> 25% [ 39 ]
не ----->74% [ 112]
Това е анкетата до момента!!
Интересно Къде са мненята на тези 38 момичета , който ги мързи сутрин да си мият зъбите също кат0 мен? ..Само аз ли имах смелост за си призная??Защо не си признаха? ;Мисля че е яснo
И станах аз За п0диграфкаЗлоби такива
``кАзФЪъТ кУчкА съМ бИла...тЪъпАа съМ бИлАа...нАглА сЪм билА...поВърхНОстнА съМ билА...кАзВат КФоО лИ нЕ...амА истИнатА е еднАаа...КойТу УбИждЪъ..зЪВиждАа``
Пука ли ти за мнението на някого от некъв форум?![]()
Не са си признали, защото ги е срам. Мързелът, особено що се отнася до лична хигиена, не е нещо, с което да се хвалиш по форуми или където и да било.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Аз гласувах че ме мързи,но не и че не го правя!!!Всеки ден минимум по 2 пъти си ги мия.Въпроса е "Мързи ли ви да си миете зъбите",а не "Миете ли си зъбите".Първоначално написано от snekity94
Сега ли разбра че всички се подиграват с теб?
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
Сам0 ти имаш смелост да им го кажеш в очите...Първоначално написано от snekity94
Първоначално написано от TheBeliever
Това е форум..и е Анонимно Не Виждам Защо Трябва Да Ги Е срам![]()
``кАзФЪъТ кУчкА съМ бИла...тЪъпАа съМ бИлАа...нАглА сЪм билА...поВърхНОстнА съМ билА...кАзВат КФоО лИ нЕ...амА истИнатА е еднАаа...КойТу УбИждЪъ..зЪВиждАа``
Същото, но + елемента, че всичко, свързано с личната ми хигиена е страшно приятно и не бих искала да го пропускам.(Прозвуча леко странно, но...)Първоначално написано от miminko
![]()
МОМИЧЕ СЪМ!!!
Да ме мързи да си мия зъбите??![]()
Разбира се, че НЕ!
То си ми е навик... Не мога да излезна сутрин без да съм си измила зъбите... Дори и да закъснявам за училище - пак... После да ме е срам да си отворя устата...
Вечер също си ги мия... Иначе ги чувствам... мръсни![]()
И на обяд, ако съм хапнала риба или някакво друго ядене с по - силен аромат. Или когато трябва да излизам някъде...
Много държа зъбите ми да са си чисти![]()
Have The Courage To Live... Anyone Can Die... ;]
^Изхвърлихте Се вече Някои
Чак пък и преди всяко излизане, да си Миете Зъбите....![]()
![]()
![]()
Ми виж сега-ако излизаш с гаджето си например? И си яла неква гадост преди това ?![]()
ПТ-аз вече казах,мия си ги почти всеки път като влезна в банята,не мога просто,обичам да си ги мия![]()
![]()
Винаги преди да изляза ги мия. Много ми е некомфортно, ако не съм си измила зъбите.Първоначално написано от snekity94
Аз откакто ми сложиха брекети си спазвам ОТЛИЧНА устна хигиена!
След всяко ядене и преди всяко излизане си мия зъбите, пък не съм умряла!
А м0га Ли Да Знам Защо не Ти е комфортно????????Първоначално написано от Hristova
няма как да те разбере някой, според Мен ....![]()
Как няма бее ?? Да се наведеш над някой да му кажеш нещо и да смърдиш на застоял дъх или да може да познае какво си ял??? Е гнусна му работа![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от cvetinka94
Не мисля, че ако не си измие зъбите Един Път ще Я усетят аз Не Се Усещам пък и може да дьвчи дъфка и така няма Да я Разберат
^ Да, все едно когато стаята ти смърди на мърша/манджи/дим да пръскаш с ароматизатор вместо да отвориш прозореца.. Със сигурност няма да се усетиш че мирише, въпреки че аз сутрин някак си имам странен вкус в устата и когато измия зъбите той изчезва.. Няма да умреш от миене на зъби, също така за 1 минута нищо няма да ти стане.. То да беше един път да не си измиеш зъбите е добре, ама да става системно не разбра ли че не е приятно на тези около теб .. И да, понякога ме мързи да си мия зъбите, особено вечер, но това не значи че не го правя.. И има една вода за уста - Pearl drops - е обожавам я, особено на чисти прясно измити зъбки ...![]()
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Да, мързи ме, ама ги мия, к`во да се прави.![]()
Не ме мързи. И аз преди излизане принципно ги мия..
^Айде представете си как ще се почувствате, ако момче/момиче ви целуне(без да подозирате, че нещо такова ще стане) и дъхът ви е ... дори не искам да си го представя.![]()
*сън*
Първоначално написано от fUcKsMiLe
да т0 Така Става Вървиш Си По улицата или Пък качваш се в тролея ии хоп някой те целува![]()
Пък и никой не съм Карала Да Ме Целува ще си е виновен той![]()