- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Мързи ли да си миете зъбите?
Извинявай, но това е твоята лична хигиена![]()
Дори никой да не те целуне, кво от тва?! Трябва да ходиш с неомити зъби ли? Като дъхнеш на някой, да умре от дъха ти ли..![]()
Дори да ме мързи, пак ще ги измия, защото е важно да си поддържаш личната хигиена.
Ако теб те мързи и го правиш системно(пропускането), аз няма кво да направя по тоя въпрос..
*сън*
Шматки,ще ви станат кариеси на зъбките и ще си викате - абе аз що не си мих зъбите редовно като бях тийн... Като ви опадат зъбките на 25,тогава ще се замислите и досетите как с много малко труд(2 пъти миене зъби на ден) сте щяли за избегнете тези мъки.![]()
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
Мързи ме,НО си мия зъбите 2 пъти на ден задължително..като знам,какви болки са при зъболекар..
Дори и да ме домързи, ставам и ги мия.
'Тва е егати и гадното да не си ги измиеш, представи си примерно вечерта преди да си легнеш (един от случаите в които трябва да си вкараш четката в устата), ако не си почистиш зъбите и да ти гние останалата храна между тях... Отврат бих казала!![]()
![]()
И къв пък ще е толкова тоя мързел, отнема не повече от 10 минути бе хора!!![]()
![]()
![]()
![]()
Мързи ме, но т'ва не значи, че не си ги мия О.о
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
Как 10 минути ще отнема миенето на зъбите бе хора ?
Аз онзи ден засякох колко отнема, около 2 минуткив които включвам слагането на пастата и изплакването на устата след това. По принцип казват, че зъбите трябвало да се четкат по 3 минути, но моите венци са чувствителни и дори да ги мия с най-меката четка ще се разкървавят при по-продължително търкане.
А сега някой да изчисли колко отнема сменянето на бельото!
Добре .. не си ли миеш зъбите поне, когато (ако) ходиш на зъболекар .. ???
А за сменянето на бельото, какво да засичам, 1 минута дали има![]()
НЕ ходя Изпитвам Ужасен Страх само като ПомисляПървоначално написано от SunshineGirl317
![]()
![]()
``кАзФЪъТ кУчкА съМ бИла...тЪъпАа съМ бИлАа...нАглА сЪм билА...поВърхНОстнА съМ билА...кАзВат КФоО лИ нЕ...амА истИнатА е еднАаа...КойТу УбИждЪъ..зЪВиждАа``
Кажи ми че не говориш сериозноПървоначално написано от snekity94
![]()
Е, не ... аз ви казвам не мога повечеСлед това вече нищо не може да ме учуди ..
![]()
![]()
Хахахахах... малеле ти си нещо УниКално, не си миеш зъбите, не ходиш на зъболекар....![]()
Humans need fantasy to be human.
и не си сменя гащитеПървоначално написано от ValLoveYa
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
и не се къпе май мн честоПървоначално написано от neeDaBosS
адскиии мноооого ама като трябва![]()
cant tell my nothing now
baby i know how to fly
nothing hold me down
im going tuch the sky
![]()
![]()
dydzzz <3
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...530&highlight=
Зависи колко ще четкаш. Аз лично го правя за около 2 минути (четкането) но после се мотам във банята, та затова 10 минути.Първоначално написано от Rebirthing
И дъха и сигурно мирише на разплути катерички
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
Аз лично много се забавлявам![]()
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
злобаааПървоначално написано от neeDaBosS
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Иначе, айде да не е спам, както казах - понякога може да ме мързи, но го правя!
Кфи сте злоби само...каквото и да Измисляте за мен няма да станете п0 красиви нито по харесваниПървоначално написано от Rebirthing
Продължавайте
![]()
``кАзФЪъТ кУчкА съМ бИла...тЪъпАа съМ бИлАа...нАглА сЪм билА...поВърхНОстнА съМ билА...кАзВат КФоО лИ нЕ...амА истИнатА е еднАаа...КойТу УбИждЪъ..зЪВиждАа``
АмА Смешноо Я първо пр0вери тфоя дъх преди да пишеш за мен..щото и аз мога да кажа че товя е ужасеееен ..нали такаПървоначално написано от neeDaBosS
![]()
![]()
Тука го обърнахте на яко спам.Май се забавлявате.
![]()
![]()
И аз точно това се чудя.Що се занимавате с тва измислено профилче?
Фейк.Не може нормален човек да не си мие зъбите,да не ходи на зъболекар и да не се къпе и сменя бельото си.То това би било клошар,а щом има пари за нет,явно не е...![]()
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
Първоначално написано от snekity94
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Buzzzz {} {
} {