- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Страхотен секс..
 Отговор в тема
 Отговор в тема

Момичета, това колко пъти свършвате с даден човек от какво мислите, че зависи ? Аз лично последния път успях да свърша четири пъти.. беше страхотно. Също така имам въпросче относно поза ''ездачката''-как ви е по-лесно да свършите с нея-когато вие се движите върху пениса на приятеля си или когато той ви чука(смисъл вие си стоите неподвижна,а той ви го вкарва..) Е ?
Зависи от партньора, от уменията му и от собствената нагласа. Също от това колко си "пасвате", така да се каже. Дали сте на една вълна в сексуално отношение, дали желанията ви се припокриват.
За "ездачката" - на мен лично ми допада най-много когато и двамата се движим.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
обиииичам да правя секс с приятеля ми.познава ме достатъчно добре че да уцелва точтия момент за всичко било то ласка,целувка,забързване,з бавяне на движенията и т.н.

Аз не харесвам тази поза
Мися, че е до човека. Зависи от партниора ми, но много различно. Понякога само от орален, най-често от по-хард и груб секс.
Личният ми рекорд е около 13-14 пъти от орален секс, в рамките на час и половина... А иначе не свършвам особено често, трябва ми някаква определена нагласа, която не винаги мога да постигна. А иначе за ездачката предпочитам да се редуваме, когато се изморя да почне той и после пак аз... А има баланс

Според мен е получавала някакво изтръпване и изобщо не е свършвала. И идея си няма какво е оргазъм.Първоначално написано от dimitar_ak
От физиологична гледна точка това е невъзможно.
mecho888Първоначално написано от mecho8888
Не си прав.
Аз получавам оргазъм и от собствените си пръсти.

Ми... След клиторен оргазъм допирът по клитора е неприятен... Не знам на теб за колко време ти е минавало това състояние, мен не ме пуска около половин час, че и отгоре - някъде там.
След съвсем кратко време неприятното усещане отминава. При положение, че той не спира... И да наистина имаше 4-5 минути между оргазмите. И да, възможно е, за това се нарича множествен оргазъм.
искам и азПървоначално написано от GreenFairy
Понякога съдбата ни събира, само за да ни раздели.
Смятам, че след като откриеш кое те подлудява за отрицателно време, ще можеш да го постигнеш
До партньор е цялата работа. И поне при мен няма никаква връзка между броя на оргазмите и емоционалното ми състояние/чувствата ми към партньора ми, макар приятелки да твърдят друго. С човек, към когото имах чувства свършвах много по - трудно и рядко, ако въобще, отколкото със сегашния ми приятел.