- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Обяснимо или Лъжа
Здравейте! Това е личната ми тема за всякакви неща които са трудно обясними за повечето от вас. От създаването на земята до модерни технологии и полтъргайсти. Ще я обновявам когато намеря време, само за хора които се интересуват. Нещо като личен електронен споделен дневник..
П.С. Можете да разказвате свои случки и знания, които след малка проверка може да ги сложа тук в първият коментар.
Случки:
Аз: Когато бях малък, мноооого малък, почти заспивах. Всичко беше много тъмно, защото бях си затворил вратата а и луната беше от другата страна. Сега тук, се заклевам, че видях как нещо отвори врата ли не знам какво и влязоха някакви същества в стаята ми. Формата им не можах да я установя, но съм сигурен, че тази която виждах, не беше реалната. Бях на Двуетажно легло, 1-вият се качи и тръгна да ме отвива (бяха 3-4), докато един друг разглеждайки бутна една икона на земята. Викнах майка ми, странното е, че успяха да избягат точно докато дойде майка ми. Не изчезнаха аз си тръгнаха от там където са дошли. Казвам отново, ЗАКЛЕВАМ СЕ, че това е истина. На сутринта ми дадоха диагноза Халюцинации поради стрес, но като се върнахме ми се наложи да я вдигна иконата от земята..
Преди 2-3 години ходих преди един Професор, много мъдър човек. Научи ме на много неща. Един път отидох с майка ми. Той взе един косъм от косата й, върза златния й пръстен на косъма. Каза на мама да вкара златния пръстен в чашата пред нея и да го държи във въздуха без той да докосва чашата. След това той си постави ръцете на масата, затвори очи и каза "Чукни с пръстена 2 пъти". Пръстена чукна.. (Майка ми не е правила нищо). "Чукни 4 пъти" Пръстена чукна 2 пъти, майка ми трепна и се стресна, след което пръстена чукна още 2 пъти. Това е нещо което никога няма да забравя. ПОТВЪРДИ ГО един друг човек, също професор, приятел на баба ми. Той ми разказа и нещо друго.. но няма да го споделям все още.
ВНИМАНИЕ! ТАКИВА ОПИТИ НЕ БИВА ДА СЕ ПРАВЯТ! ДОБРЕ Е ЧЕ БОГ ПРОЩАВА, ИНАЧЕ ДА СМЕ МНОГО ЗАГАЗИЛИ..
Преди 5-10 години, баба ми и съседите й (от които един е професора споменат в миналите данни) са видели летяща чиния, гонена от 2-3 самолета. Но защо няма кадри се запитах аз.. дори и да имаше, никой нямаше и да повярва де. Както с изчезналите кадри за Йетито в Родопите, което много народ е виждал.
НЛО, Полтъргайстите и повечето неща от тоя род са демони. Не дяволи, дяволът е само един. Те не могат да бъдат убити! Един ден ми казаха, че ще видим същества които и ядрената бомба не може да убие!
Сведения и Твърдения:
1. Познат математик, изчисли точно боря на населението на Земята чрез формула от 19-ти до 20-ти като има всичко в предвид (смъртност, раждаемост, бедствия и тн.). Хрумна му да обърне формулата и за наша изненада, годината в която се оказа, че човечеството е започнало, е еднаква с тази, в която Ной и останалите в кораба му стъпили на земя отново (след потопа).
Вярата е от Бог, а религията е от Дявола.
Няма такова нещо като формула за растежа на населението на Земята![]()
За случката ти като малък - може би си сънувал нещо. Или си си въобразил. Аз си въобразявах, че има духове и потоянно ми се причуваха разни неща (които всъщност се предполага, че са идвали от съседите).
Това с пръстена ми прозвуча малко като измерването на кръвно с игла и линия.![]()
НЛО не е невъзможно да се види. Дори аз си мисля, че съм виждал 1-2 пъти над Витоша.
Няма формула за населението на земята. Този математик знае ли преди 3000 години колко силни земетресения е имало, примерно?
Както и не може да се предположи дали в бъдеще ще има някакво бедствие. И за това формулата би следвало да се променя постоянно, просто защото броят на загиналите всяка година е променливо (както и на родилите се).
Има духове, но те не са лоши.. ;р
Аз пък имам една "дарба" от майка ми... мога да намирам къде има вода от далечни разтояния. Ако сте гледали по филмите се прави с 2 дървени пръчки, аз не съм пробвала с такива, правя го по друг начин.
/off (не се сдържах ,съжалявам)
@djipsito ,а желязо ?![]()
ХахАХах кво желязо бре... ако не ми вярваш ми начертай нещо в Paint, примерно разположението на стаите у вас, без да пишеш кое кво е и ми го прати ;р да видим дали ще позная![]()
познай ми трите имена, егн-то, пощенския номер, телефонния номер, в кой град се намирам в момента или просто колко стаи ми има апартамента и те признавам.
“It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”
The Bird of Hermes
Джипси...
http://i56.tinypic.com/hwxtvp.jpg
Айде кажи къде има вода.
http://prikachi.com/images/630/3054630h.jpg
Лилавото показва най-много...
В ляво където е само на ъгъла и като цяло надолу по цялата стена ми се мърда...
Долу също показва ама е по-слабо от лилавата част.
Ся кажи дали е правилно..
Така. Там, където има лилаво, няма абсолютно никаква течаща вода. Най-много радиатора, който не е пускан от години, но радиатори има и в някои от другите стаи, тях не си ги споменал => е невалидно.Първоначално написано от djipsito
Онова в ляво... там има прозорец.
В лявата от двете най-долни стаи действително има течаща вода. Във втората няма и капчица.
Накратко: нацелил си точно едно от тях.![]()
Питай за тръби или нещо тогава... защото там показва, че има... може и да е подземно...
По принцип са ни питали когато някой иска да бие сонда... и винаги е точно..
Аха, подземно. В апартамент. Сигурно.Първоначално написано от djipsito
ХахАХАХ виж, не те карам да ми вярваш.... дърви се колкото искаш... Блоковете се строят върху земята.. реално не можеш да знаеш кво има под блока...
И намираш водата 10 блока под апартамента на схемата?Първоначално написано от djipsito
Не ти се дървя. Не казвам и че е невъзможно. Човек трябва да подбира на какво да вярва и след като не можеш да го докажеш, не виждам причина да ти вярвам. Но няма значение в крайна сметка.Ако си прав, добре.
Я кажи кое точно ти се мърда? Прозвуча мръсно, не беше нарочно XD
бе я спри да се правиш на клоун!Първоначално написано от djipsito
схемата направена с mspaint за 2 минути няма никаква реална, кармична, метафизична, паранормална, вселенска, вибиррраща, енергийна, колоноскопична, акватична, сексуална или хортикултурическа връзка със водата която уж усещаш.
ако имаше някакви странни рецептори които реагират на наличието на вода те ще бъдат активирани от jpg-то точно толкова колкото ще разбереш вкуса на това по снимката
ако знаеш какво е на вкус просто понеже имаш език и виждаш снимка кажи НО ние нормалните хора не виждаме композитора като слушаме музика, не усещаме температура като гледаме кибрит, не подушваме нищо като чуем пръдня (поне не и веднагически) и не чуваме шумът на вълните когато си натопим краката в леген с морска сол.
баси циркаджйиските истории бе![]()
първо си вириш уя до небесата и искаш снимки да познаваш, а после когато се проваляш гръмоловно почваш да се оправдаваш като циганска гадателка която ти е сбъркала зодията.
ако беше познал обаче щеше да си навириш носа до тавана нали?
хем циркаджия, хем лицемер пуууу
“It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”
The Bird of Hermes
Има хора които могат да локализират водата и това е факт(ония африканци), но да можеш да го направиш по някаква снимка - това е пълна глупост.
01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101
^ онези които са сключили пакт със сатаната, който им е дал магически сили в замяна на душите им ли?
или има нещо доста интересно което съм пропуснал?
The Bird of Hermes
Хъх..![]()
![]()
![]()
Значи първо, момиче съм.
Второ... тва което се мърда е игла (или кламер) на конец... т.е върти се в кръг и се прави върху лист над чертежа...
И не се оправдавах, а уточнявах...
Четете повече книги и гледайте повече филми преди да се правите на интересни във форума...
Ако не сте гледали във някои филми с две кръстосани дървени пръчки се намира вода (свиват се). В първия ми пост казах, майка ми го може тва, разбрах преди няколко години когато трябваше да бият сонда в двора на едни познати... Позна къде има вода... пробвала съм се и аз, при мен не е толкова силно колкото при нея, но пак се върти. Брат ми също го е "наследил".
и какво става моля? иглата какво аджиба открива?
сигурно идеята която е имала в главата си момата докато е правила jpg-то е резонирала с вселенската матрица на конкретното място и е оставила кармичен отпечатък върху виртуалната информация, която ти си използвала като котва във видимия свят като си използвала игла като медиум между твоите акватични сензори и духовния свят?
или просто един мармот завива шоколада в станиол а?
сериозно, кажи. адски ми е интересно как работи цялото нещо.
аз не съм чел книжки и не съм гледал филми, обясни ми като на невежа в цялата тази работа как аджиба става този номер...
и евентуално защо се провали когато каза че ще успееш
The Bird of Hermes
Не мисля, че ти е интересно понеже само се заяждаш.. не си ми интересен.
Иглата се вдява с конеца и се държи над чертежа. По принцип там където има вода иглата почва да се върти в кръг, зависи къде колко вода има кръга е по-голям или по-малък. След това ако преместиш на друго място изведнъж се заковава и не мърда...
Казах кво ми е показало на чертежа, явно съм познала едно от местата, на другите не знам защо показва, че има вода...
Разбирам защо се отваряте толкова... аз като видях майка ми да го прави също не вярвах...
Казах само какво ми показва, не твърдя на 100% че там има или няма вода...