- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- търся съвет от музикантите
здравейте занимавам се с пеене и до сега съм нямал проблем с спазване на ритъма но наскоро ми стана нещо не знам какво но не мога да спазвам такта като тренирам на определен инструментал известно време и отново го спазвам и на следващия ден опитва същия текст на сащия инструментал и пак така дали това е нещо временно и ще отмине или нещо аз сам расеян ли не знам ако може някои савет как да го оправя ще сам ви много благодарен
Спокойно, аз също го имах тоя проблем, според мен е временно. Както каза, може да си разсеян, да си мислиш за нещо друго докато пееш, и изобщо да не внимаваш за ритъма. Ако песента ти е нова, значи просто още не ти се е набила в главата и не я знаеш добре, затова ритъма ти куца. Може да не чуваш плейбека добре, ако трябва увеличи го на макс и го слушай с часове, запиши си песента на mp3 и си я слушай през деня, например аз като си бях харесала една песен, слушах я всеки ден по 10 - 15 пъти и накрая като си я пуснах на караоке, я изпях от първия път. Идеята mи е, че за да научиш една песен добре, трябва да я слушаш много. Така си я научил половината, още преди да си я започнал. Дано съм ти помогнала. Успех (:
....coz you're beautiful, no matter what they say, words can't bring you down....