.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 44

До всички кифли - 12-13-14-и някои 15 г.

1.Що си мислите на тая възраст,че щом си имате гадже,непременно трябва да му пуснете ,понеже така ще изглеждате по-големи?
    2.Що си мислите,че щом ви чукат на 12-13-14 ,то вие сте пораснали??
    3.Що си мислите,че щом правите секс на 12-13-14 сте голяма работа?
    4.Що си мислите,че щом дружките ви са се праскали,вие не трябва да останете по-назад,а непременно трябва да последвате примера им?
    5.Що си мислите,че щом имитирате Андреа от Пайнер,сте красиви и секси?
    6.Що си мислите,че имате добра сексуална култура,щом на следващия ден пускате над 10 теми със заглавие''Бременна ли съм'' или ''Правихме го с кондом,той не се скъса,а гаджето свърши на пода,може ли да съм забременяла?''?
    7.Що си мислите,че ви обичат,когато ви предлагат секс за една нощ?
    8.Що си мислите,че сте готови да правите секс,след като една част от вас ,не умеят даже да си изчислят овулацията,а останалата част не познават значението на тази дума?
    9.Що си мислите,че е умно да преспите с момче,само за да задоволите нуждите му???
    10.Що си мислите,че можете да мислите?
    Не ,не можете!

Супер фен Аватара на Jus7DreamBoy
    Що избиваш комплекси?Някоя кифла ти взе гаджето а ?
    СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
    Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
    Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
    Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Има такава тема, при това на тази страница Т_Т
    Честно, не сте по-добре от малките шаврантии, като почнете с тия теми...
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Цитирай Първоначално написано от Jus7DreamBoy
    Момче съм.
    Това са личните ми наблюдения.

Супер фен Аватара на Shia
    Щот нищо не можеш да ни кажеш затова ;]

Цитирай Първоначално написано от Shia
    Поне една си призна,че е кифла.
    Очаквам и други самопризнания.
    Какъв да бъда?
    Себе си?
    В днешно време ,ако си позволиш да бъдеш себе си,ще те вземат за луд,но тогава нека съм луд!

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Пич, споко, следващата на теб ще пусне, не на най-добрият ти приятел, всичко е наред.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Цитирай Първоначално написано от NomNomNom
    Пич, споко, следващата на теб ще пусне, не на най-добрият ти приятел, всичко е наред.

Както се казва:
    ''Не слушай старило,слушай патило''
    Какъв да бъда?
    Себе си?
    В днешно време ,ако си позволиш да бъдеш себе си,ще те вземат за луд,но тогава нека съм луд!

ps. аз не виждам кво лошо обаче има в тва да си кифлаа ;д^^ .. но съм съгласна със цитата по - горе !

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707

Re: До всички кифли - 12-13-14-и някои 15 г.

Определям и себе си като "кифла", както е модерно да се наричат голяма част от момичетата в момента. Плюс това влизам в границата 14-15 годишна .. и с удоволствие ще ти отогворя на въпросите.

Цитирай Първоначално написано от nestle01
    1.Що си мислите на тая възраст,че щом си имате гадже,непременно трябва да му пуснете ,понеже така ще изглеждате по-големи? - Защото имах приятел (мразя думата гадже) близо две години.. Пробвай и ти да си намериш някой сериозен с който да издържиш толкова, да видим дали няма да му пуснеш все пак.
    2.Що си мислите,че щом ви чукат на 12-13-14 ,то вие сте пораснали?? - Не се смятам за пораснала, няма да се смятам дори и след навършване на пълнолетие.. точно обратното смятам се за един голям дечко.. дори лигла
    3.Що си мислите,че щом правите секс на 12-13-14 сте голяма работа? - Не съм тръгнала по улицата с табелка с надпис "Изгубих девствеността си на 14" нито съм го разгласявала на всички за да им привлека вниманието и да почнат да ме мислят за "голямата работа"
    4.Що си мислите,че щом дружките ви са се праскали,вие не трябва да останете по-назад,а непременно трябва да последвате примера им? - "Дружките ми" всъщност не са се "праскали" .. имам само една която го е правила .. и го направи защото ходеше с приятеля си година и нещо и го обичаше... също като моя случай.
    5.Що си мислите,че щом имитирате Андреа от Пайнер,сте красиви и секси? - М не имитирам Андреа, смятам я за прекалено изкуствена.. Всъщност опитвала съм се веднъж, за да видя какво извънземно аджеба ще излезе от мене.. ама уви, не се получи. Предпочитам да бъда себе си и да не имитирам никой.
    6.Що си мислите,че имате добра сексуална култура,щом на следващия ден пускате над 10 теми със заглавие''Бременна ли съм'' или ''Правихме го с кондом,той не се скъса,а гаджето свърши на пода,може ли да съм забременяла?''? - Защото имам достатъчно добра сексуална култура, да отговарям сравнително правилно на въпросите на някой от уж "бременните" тинейджърки във форума. А и съм прочела достатъчно статии и книги за да си вярвам, че действително я имам
    7.Що си мислите,че ви обичат,когато ви предлагат секс за една нощ? - Приятеля ми е с мен няколко седмици и ми обяснява колко ме обича.. и аз все пак не му вярвам ;дд .. ти ми говориш за секс за една нощ ;д
    8.Що си мислите,че сте готови да правите секс,след като една част от вас ,не умеят даже да си изчислят овулацията,а останалата част не познават значението на тази дума? - Знам какво значи думата, знаех как да си я изчисля от 10 годишна.. когато ми дойде А тогава не смятах, че бях готова.. чувствах го
    9.Що си мислите,че е умно да преспите с момче,само за да задоволите нуждите му??? - Аз мисля, че това е адски тъпо.. и да ти кажа едва ли много момичета биха били на противоположното мнение. Имам предвид от момичетата, които са губили девствеността си, само за да задоволят нечии нужди.
    10.Що си мислите,че можете да мислите? - А ти защо си мислиш, че можеш да мислиш ?!
    Не ,не можете! (So do you)

Град
    Пловдив
    А за кифльовците да кажеш нещо,авторе?!

За съжаление авторът на темата е доста прав за повечето от нещата, които е изброил. Естествено, това не значи, че всички на тая възраст са такива, но определено поколенията от 94 нагоре имат доста изопачени разбирания за живота, секса и т.н.

Foo Fighters | Red Hot Chilli Peppers | Slipknot | 3 Doors Down | Pendulum

Повече от фен Аватара на Kurdokolenko
    Град
    Sofia City
    Всяко поколение, според епохата, в която се развива.
    Ho Ho Ho, I'm using tEh internet

Цитирай Първоначално написано от Jus7DreamBoy
    съгласна съм с теб .. ти какво искаш да ни избиеш комплекси ли ? хахахха не си познала .. каква се прайш тука да не би някоя 12-13-14 годишна да е преспала с гаджето и дай са да им избием комплекси и да пусна такава тема .. няма смисъл .. всеки притежава тялото си и може да прави с него каквото пожела е .. едвали някоя като тебе ще им каже какво да правят .. такаче си трайкай.. щото има такива които пишат безсмилени теми от сорта бременна ли съм или нещо от тоя въпрос ... ама невиждам твоята тема кое и е сисленото спрямо другите ?.. : }

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Цитирай Първоначално написано от Koeni
    За съжаление авторът на темата е доста прав за повечето от нещата, които е изброил. Естествено, това не значи, че всички на тая възраст са такива, но определено поколенията от 94 нагоре имат доста изопачени разбирания за живота, секса и т.н.
    Абе дали са изопачени не знам, ама ако имах пишка, тук всички моралисти щяхте да ми я лапате.

Извинявам се за оффтопика.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

добре що си мислиш,че всички са такива .. това,че сме се е*бали на 14 не значи,че се мислиме за голямата работа .. и не се ебем защото искам да настигна"дружките ми ",а защото съм го искала и защото съм обичала човека с който съм го напрайла ... за овулацията няма да говоря защото има такива жени които са на по 25 и пак не могат да си я изчислят .. така,че кой си има ъкъл у главата не виждам защо да не прави секс .. ? .. но вместо да се спираш на 14-15 годишните погледни че вече момичетата почват да е го правят на по 11години ;х ;х ;х което мисля,че е много по-голям проблем защото на едно 90% от момичетата които се ебат на по 11 им не е дошло да некажа на всички .. : }

що0о0оттт СмиИИиИ яКиИиИ КътТт ПпПииИшИииИмМмм ТъЙЙйй!

Някоя по-малка те е наранила и дай ся на всички да кажем кифли .. глупава тема, друго обяснение нямам..

Фен
    Град
    pernik
    Пича си е на 100% прав и нещата са така. Погледнете го обективно. Дори във форума има пример- на 13 прави орален и анален на 14 вече и вагинален..
    В този форум всички са разгонени, но дотук !

На 21 съм и не се занимавам с неориентирани деца.Педофилите в страната са предостатъчно.Наричате темата глупава,понеже не ви изнася.
    Не можете да приемете истината за себе си и насочвате критиките си към мен,но мили деца,осъзнайте се!
    Аз не съм виновен за вашата морална деградация.
    И не ,не ме привличат такива като вас(12-13-14) годишните,които се чукат наляво -надясно.Всъщност никога не съм си падал по лесни парчета.
    Минеш ги веднъж и вече не ти е интересно.
    Щом още от 12-13-14 годишни сте толкова активни сексуално,не ми се мисли какво ще е положението ,когато станете на 20-30.
    Може би между краката ви ще успее да се гмурне син кит,а около него най-спокойно ще си минават тировете.Каква гордост!

majestic001 браво!
    Жалко,че не могат да видят какви са в мъжките очи.
    Какъв да бъда?
    Себе си?

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Цитирай Първоначално написано от pink123
    добре що си мислиш,че всички са такива .. това,че сме се е*бали на 14 не значи,че се мислиме за голямата работа .. и не се е*** защото искам да настигна"дружките ми ",а защото съм го искала и защото съм обичала човека с който съм го напрайла ... за овулацията няма да говоря защото има такива жени които са на по 25 и пак не могат да си я изчислят .. така,че кой си има ъкъл у главата не виждам защо да не прави секс .. ? .. но вместо да се спираш на 14-15 годишните погледни че вече момичетата почват да е го правят на по 11години ;х ;х ;х което мисля,че е много по-голям проблем защото на едно 90% от момичетата които се ебат на по 11 им не е дошло да некажа на всички .. : }
    Спри малко с чукането и хвани учебник по Български ,защото си доста зле в тази област

ПТ-тук и до утре да разтягаме локуми,кифлите няма да изчезнат,нито да променят мисленето си на база тема във форум .Така че-фул игнор за малките пачи и да не ти пука много много. (момиче съм )
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Повече от фен Аватара на Kurdokolenko
    Град
    Sofia City
    Като си на 21, пък покажи им на тия "неориентирани деца", че си по-зрял от тях и спри да тролиш из форумите. Да, някаква те е заебала, голямата работа - на всеки се случва(с малки изключения ), пиеш една студена вода и толкоз. Друго месо ще намериш за тъпкане(сори, ама от изказванията ти, си личи, че яко ти се тъпче).
    Ho Ho Ho, I'm using tEh internet

Цитирай Първоначално написано от Kurdokolenko
    Като си на 21, пък покажи им на тия "неориентирани деца", че си по-зрял от тях и спри да тролиш из форумите. Да, някаква те е заебала, голямата работа - на всеки се случва(с малки изключения ), пиеш една студена вода и толкоз. Друго месо ще намериш за тъпкане(сори, ама от изказванията ти, си личи, че яко ти се тъпче).
    Не знам защо си направихте извод,че някоя ме е заебала.
    Изрично съм споменал,че споделям моите наблюдения,а не личния си опит.И макар,че не съм длъжен да давам обяснения, нека все пак е ясно,че от 2 години имам сериозна връзка с момиче на ниво,с което се чувствам страхотно във всяко отношение.Не че се хваля,но на фона на всички пропаднали кифли,съм радостен ,че попаднах на свястно парче.
    Това ,че съм решил да споделя мнението си във форум,не мисля че ме прави незрял.И това,че съм изказал негативно мнение относно 12-13-14-15 годишните ,не означава че са ме зарязали,за да имам такова мнение.
    Какъв да бъда?
    Себе си?

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Цитирай Първоначално написано от nestle01
    Цитирай Първоначално написано от Shia
    Поне една си призна,че е кифла.
    Очаквам и други самопризнания.
    стани полицай, сериозно

Еми виж сега, и на мен ми е кофти, още повече, че не ми пускат, защото съм на тяхната възраст а батковците са на мода, но от друга страна след десет години същите тези кифли ще се молят за кyра, защото на нищо няма да приличат от толкова грим, боядисване на косата, малко сън, цигари, алкохол и ебaне. Кифлите нямат бъдеще. (Е, по-запазените стават фолк-певици или жени на мутри)
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Виж, курвентията си е курвентия. Преди малко един приятел ми разправяше за някаква, която е на 20, ебе се с всеки срещнат (а с него не се познава, а го зарибява по фейсбук, но все пак иска да се изчукат) и има наглостта да твърди, че е дама. Познавам една, която е 94 и е спала с повече мъже от мен. Познавам и една на 22 , която направо си казва с кого се е таковала днес, без дори да се налага да я питаш. Познавам и разни на по 12-13 от квартала, които са минали половината училище и приличат на 25+ годишни.
    Курви има на всяка възраст, като за мен е точно толкова срамно да се чукаш с всеки срещнат на 14, колкото и да го правиш на 21-22. Жалка работа, но всеки си решава сам за себе си, аз съм доволна, че не съм от тези пачи и с чиста съвест им се присмивам в лицата.
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си