- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Самонаранявате ли се?!
Не бях сигурен дали това е точния раздел, но по подходящ не намерих.
Та да ви питам самонаранявате ли се под каквито и да било форми. Аз лично съм пробвал няколко пъти, приятел ми сподели, че му помага и за това се престраших.
Не мисля да ви обяснявам надълго и широко за моите мотиви, просто имах тежка година, загубих човек от семейстово, разделих се с приятелката ми и в мен се натрупаха много нерви които трябваше да идат някъде. Вие правили ли сте такива неща, умишлено да си причините болка и това помагало ли ви е? Можете ли да го опишете?
Моля без спам по темата, и не, не съм Емо!
WTF????Ти луд ли се бе???
Иначе по темата-не съм толкова тъп.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
Не, не се самонаранявам. Случвало се е в момент на ярост да се издера, но нито е било до кръв, нито съм го направила нарочно.![]()
Толкова ли е трудно да се запишеш на някакъв спорт, за да си излееш всичко, вместо да се режеш?
Положението беше такова, че почина баща ми, вече трябваше да ни издържа майка ми. Нямах пукната стотинка за каквото и да било, дори за едно кафе, камо ли за спорт. Преди се занимавах с фитнес но това беше преди време. Просто се чувствах самотен, майка ми и сестра ми ги нямаше по цели дни вкъщи, приятелите бяха на лекции, изпити и други. Аз не влязох в университета защото майка ми не може да си позволи да издържа студент. Реших, да се хвана на работа за да подкрепям семейството, но уви оказа се че работа не се намира толкова лесно и се налагаше да си стоя вкъщи за да съкратя разходите. Историята ми е много дълга за разказване и за това не искам да се задълбочавам. На мен ми помогна по някакъв начин и сега просто искам да чуя няколко думи от други хора които са го правили.
Не, не съм го правила. Очевидно не ти е било лесно, но това не е начинът да си решиш проблемите.
Все пак след всяко изкачване, има слизане, бориш ли се до край за целите си, те ще бъдат постигнати.
Успех!
Съседа го плаща вече няколко месеца, надявам се да му ги върна някой денПървоначално написано от BubbleZzzeeettta
Ами да,веднъж се ухапах до кръв.Беше ме много яд за едно нещо.Иначе нещо по-сериозно-не.
ПС-Съжалявам.Но няма какво друго да направиш,освен да вдигнеш глава и да продължиш напред.![]()
Рязала съм се няколко пъти ама тва беше 'щото бях ужасно ядосана.Иначе драла съм се понякога и до кръв се е стигало , ама честно казано помага.
Обичам !
Приятелче,не се дръж като бебе ( : ,мисля че си се филмирал доста.Първо,това че си без пукната пара не е кой знае какво,в тези времена почти никой няма пари,и аз съм така,но не се режа.Хейнрих Шлиман е спрял учението си на 14 години,но после е станал най-големия археолог и е променил човешката история.Алберт Айнщайн пък е завършил с 4ка 8ми или 9ти клас май беше.ДЖ.К. Роулинг е била изключително бедна,но сега е по-богата и от британската кралица нали
..Какво от това ,че нямаш пари?Какво от това,че В МОМЕНТА не можеш да си позволиш университет?Имаш 2 варианта.Самонараняваш се и изглеждаш като жалко 12 годишно разглезено момиченце,или мислиш,стягаш се,почваш да учиш и да мислиш какво искаш да станеш и да постигнеш и да се бориш за някаква цел,а не да си седиш у вас и да се самосъжаляваш като някое пропаднало ЕМО ... Я се стегни на 18-19-20 години си,а се държиш като олигофрен.Я си намери какво искаш да правиш и какво да постигнеш в живота и почни да се бориш за него,а не пиши в някакви форуми,че ще ти мине живота.
A men has only one lifetime,but HISTORY can remember you forever..
Интересно ми е, ако на теб ти се струпаше всичко това на главата, дали пак щеше да си такъв оптимист. Доколкото видях, почнал си уроци по немски, което не значи, че си съвсем без пари. Надали ти е толкова тежко, колкото на момчето, така че не давай определяния от типа 'разглезено момиченце'.Първоначално написано от DaVinciCode
До автора: Не съм се самонаранявала. Ако на теб това ти помага и не е особено тежка форма, то тогава можеше и по-зле да е. Надявам се скоро да намериш работа и да можеш да продължиш с образованието си.![]()
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
@DaVinciCode
Никой не ти иска критиките, ти сигурно никога не си видял това което аз. Не очаквам от форума нито подкрепа, нито укор. Просто искам да разбера какво намират останалите, да сравня моето преживяване с тяхното. Като нямаш отношение по въпроса защо въобще си хабиш клавиатурата?!
пп.Много се дразня хора като теб, сеирджии и семкаджии, от всичко разбират и се опитват всячески да вкарат акъл на околните. Иска ми се да те видя теб на моето място, да видя как твои "мъдрости" ще ти помогнат, да те видя как ще се отърсиш от всичко и ще се бориш. Представи си за момомент какво ще правиш ако един ден се прибереш вкъщи и намериш безжизненото тяло на баща ти с купчина хапчета, представи си да живееш на квартира която струва половината заплата на майка ти, само си го представи... Ако сега караш кола, скоро я продаваш, ако сега имаш готини дрешки и парички за кафета, скоро и тях ги няма защото някой трябва да плати тока и телефона. Въобще си нямаш идея за какво става въпрос и ми казваш какво Аз трябва да направя?!
Кога ти поисках мнението?!?!?!
Момче, за да започнеш да се самонараняваш значи имаш някакви сериозни психични проблеми и трябва да потърсиш лекарска помощ! Това е много сериозна работа. И може да е признак за сериозни проблеми, които да се задълбочават в бъдеще.
Ако родителите ти още не са забелязали, сподели с някой възрастен или отиди при училищния психолог. Това е нещо много страшно...![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Честно - да. Под китката, където са вените.. С ножица, стигна до кръв, ама не е бликало ;д![]()
Който се смее над белега , не познава какво е рана .
В никакъв случай... наранявал съм други около мен в момент на ярост, но след това съм съжалявал винаги.. 2-ма се озоваха в болница след мой изблик на нерви,и сега преди да говорят с мен ме питат дали съм ядосан....
Понякога хората казват неща,които не мислят,които не могат да върнат.Понякога правим неща,които не можем да променим,и сами се подлагаме на болката.
Хах..Приятел,нямах за цел да те накарам да се чувстваш зле,а просто някак си,да ти покажа,че много хора са изживели лоши неща,но трябва да се стегнеш и да ги преодолееш.М/У аз сам си събирам пари за всички уроци и книги,а те са доста,така че не ми ги дават наще.А до автора,ами приятел ,да така е,едва ли съм преживял колкото теб,но не е ли по-добре да измислиш начин да успееш,от колкото да пишеш теми от които искаш да те съжаляват.Да не говорим,че е безкрайно глупаво да се самонараняваш,да не би така да ти се оправят проблемите?
И още нещо,КАТО НЕ МИ ИСКАШ МНЕНИЕТО,защо пускаш темиКажи ми де?Ти не искаш мнения,не искаш критики ,искаш всички в темата да те съжаляват.Защо пускаш тема кат не искаш мнения ?Не ти харесва живота ти?Ами оправи го,ние няма да ти го оправим.
резала съм се..
.. You show me nothing but hate
You ran me into the ground
But what comes around goes around
I don’t need you.. // Stefan Salvatore
Да,сега си на 13,сигурно като си се рязала си била на 11Първоначално написано от jus7me3
Сигурно си имала доста основателна причина,да не би майка ти да ти е казала да си оправиш леглото?Как може да си посягате на живота,това е свещено нещо-човешкия живот..
Като съм ядосана ми се ще да пребия някого,но след като няма никого около мен,удрям стената.Но оначе не .. не съм Емо.
@DaVinciCode
Прочети заглавието на темата, прочети първия пост, разбери смисъла на въпроса ми и спри да спамиш, тук администратори няма ли?!
Това е форум пич,точно това му е хубавото на форума,всеки обсъжда и изказва свободно своето мнениеМоето мнение е, че искаш да те съжаляват
Пишеш "Самонаранявате ли се ? " ,но всъщност не го пишеш за да знаеш дали другите го правят,а за да изкажат съжалението си хората по твоята злощастна участ,която сигурно застига САМО теб.Кажи ,че ти е тежко и си посегнал към това,но ти даваш някакви супер големи подробности и хората ти казват,че това не е начина,аз пък ти казвам да не се държиш като бебе и да се стегнеш.
@DaVinciCode-прав си.
Защо,авторе,когато нечие мнение не ти хареса а.к.а.-не ти е изгодно ,веднага търсиш администраторите? Ами това е форум-87348973 потребители-толкова и мнения и все различни.
Та по темата-не съм,защото ми е гадно да режа вени.Ако имам проблеми каквито и да са те-ами решавам ги.Колкото и да ти е трудно все някога ще се оправиш .А ти не искаш да се бориш само и само да избягаш от проблема вместо да го решиш.Пробвай поне и като не успееш му мисли .
А и моля ти се без повече заплахи къде са админите и етц .![]()
![]()
@DaVinciCode, напълно те подкрепям..
По темата: Не, не съм си самонаранявала и няма и да го правя-това с нищо няма да ми помогне, само още повече ще усложни нещата...
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
Случвало се е като съм много ядосан да се дера или да се удрям,но в никакъв случай умишлено с цел самонараняване и не е било нещо сериозно...