- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Самонаранявате ли се?!
Не бих тръгнала дасе режа или от сортам но доста пъти като ми е зле или съм ядосана ми е идвало да се ударя на принципа "като те боли лявата ръка, удари дясната, за да забравиш за другата". Или нещо на което да си изкарам яда. Удряла съм вратата на гардероба (тя затова сега все се откача:Д), целя стената с възглавнички (имаме мнооого) или веднъж просто хванах една стара тетрадка голям формат и я накъсах. Честно казано помага, но по-скоро даваи с нещо от сорта на тетрадката, няма нужда да трошиш мебели или да си причиняваш болка.
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
Искам да разберете, че не е нещо с което се гордея, или ми харесва да го правя. Рязал съм се точно 3 пъти, в момент на голяма депресия. Освен това ходих да дарявам 2 пъти кръв със същата цел, да се почувствам по-добре. Но даряването на кръв се прави през 2 месеца и за това прибегнах до други методи. Надявам се да не ми се налага да го правя повече, последния път беше някъде ноември месец и от тогава съм добре.
Човече, наистина малко си се филмира (само мъничко). Пожелавам ти да се оправиш...
Относно темата - случвало ми се е да се хапя по ръката или да си удрям шамари, но не когато ми е кофти, а когато имам нещо като прилив на адреналин...![]()
![]()
Една прийтелка си реже вените, но не заради друго, а защото е почитател на ЕМО стила - пълна глупост - дори се кефи.
Иначе обичам да ми бият инжекции.![]()
Да бе, слагам си щипки по хyя, режа се по ръцете, удрям се сам и си отлепвам ноктите. Какво е живота без да си мазохистично малко лайненце ? МАЙТАП БЕ, само ти си такова![]()
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Авторе,моите съболезнования,че си изгубил много близки хора,но не смятам че самонараняването ще ти помогне,даже напротив.. Ако си сториш нещо сериозно,става лошо.
Никога не съм се самонаранявала,нямам причина и не смятам,че това е решението на проблеми и спомага да забравиш нещо лошо,което ти се е случило.По-скоро не болка,а трябва да си придадеш някоя положителна емоция,или дори повече от една.Все пак животът ти продължава.
Преодолей липсата на близките ти хора и давай смело напред!
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
Не не съм се и няма такова намерение, когато съм ядосана искам да хвърлям и да късам неща.Последния път си счупих фибата, венчето и се скъсам тетрадката по математика, защото нямаше наоколо друга
После съединявам частите от тетрадката, за да мога да ги препиша
![]()
Добре, че бях писала малко
![]()
Мъдростта на живота се състои в отстраняването на маловажните неща.
правех го преди брат..даже ще потърся снимка..
отначало беше така..
после стана и така (лоша снимка):
може да ти харесва да го правиш брат..обаче за разлика от другите аз не се драсках колкото да имам белези..а го правих прекалено на сериозно,предполагам защото имах сериозни проблеми.Ще ти се случи само веднъж да прережеш прекалено на широко или на дълбоко и ще съжеляваш наистина,когато дойде шанса реално да си отидеш от тоя свят.Спри да го правиш,защото по този начин не решаваш нищо и не си помагаш по никакъв начин!Потърси помощ или поговори с някой,въпреки че това е нещо с което можеш да се справиш сам! (отнема повече време..но така е по-добре! ) Стискам ти палци и горе главата,никой и нищо не заслужава да те боли и да страдаш за него!!!!
Can It All Be So Simple ?
Случвало ми се е. Най-вече когато ме е яд на мен самата, че не мога да направя абсолютно нищо за да си разреша проблемите. Дали помага? Не особено.
И само да отбележа, към всички индивиди които се правят на остроумни... със сигурност е повод за ебавки да са ти опрели такива неща до главата и просто защото НЯМА какво да направиш да се самонараняваш. Мхм, направо сте прекрасни и изключително забавни.
I may look safe but as soon as i get you alone...
...I will eat you.
И к'во постигате като се режете? Проблемите изчезват ли? Доста сте смешни, имате сериозни проблем, поговорете с психолог.Загубил родител, не влязал в университет.Какво да кажем за всички сираци по домовете които няма какво да ядат, или за всички които няма къде да пренощуват в зимните нощи?С тези дълги обеснения и романи може да накарате някой 14 годишна пикла да ви съжелява, друго няма да постигнете.
Да наранявам себе си?
Емоционално, вътрешно - хиляди пъти ... Кой не е :]
Физически - случвало се е, драла съм се, често пъти в момент на ярост удрям стените, врати, гардероб, маса, шкафове или други неща и не усещам как ме боли, осъзнавам го после...
До рязане на вени не съм прибягвала, но имам 1 приятелка която го е правила.
Иначе, имало е някои моменти, в които просто съм искала да умра... тогава през главата ми са минавали всякакви неща ...
Не съм се самонаранявал, когато съм ядосан слушам музика или търся друга алтернатива с която да си израсходя яда.Съжалявам, че си загубил баща си сигурно е много тежко.И хора разберете го вие ако сте на негово място сигурно ще сте и по-зле.Найстина ти трябва психолог или да поговориш с някой друг.Със самонараняване нищо реално не постигаш става по-лошо
Братле, какви са тия глупости бе! Я се стягайте, моля ви се..Рязал се..О, боже мой! Вие мъже ли сте или сте путки?
И не, не съм се самонаранявал, това е пълна глупост и загуба на време. Мразя такива идиоти, където се превземат. Лигльовци.
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
Не съм се самонаранявала и няма да го направя, това не решава проблемите, а прати точно обратното...
Това да се самонараниш не означава да се самоубиеш.Не означава, че се предаваш.Това не те спира да си решиш проблемите - поне аз го правя когато си на максимум разстроена и е способно да ми охлади мозъка, който ври от яд или някоя друга зловредна емоция.
Драла съм се само, когато съм била бясна ... Най -често на себе си.Когато съм направила някоя простотия да речем и не мога да оправя нещата, не и в момента на най - голям гняв.Нещо като самонаказание.Пък и има нещо вярно в идеята, че ако ти е зле физически болката отвлича вниманието от психическите терзания.Примерно ако ме е страх вечер предпочитам да съм болна и да ми е лошо, така ума ми се занимава с болестта и страха намалява.
Аз в никакъв случай не подкрепям самоубийството - съвсем, съвсем съм против.Обаче всички тука един след друг изкараха автора и няколкото признали 'големия си грях' емосани лигавета, които са решили да се самоотрепват... 'Баси... Нужно ли е да повтаряте едно и също, без дори да сте пробвали да се замислите по темата?
Да самонаранявала съм се много пъти...имах много проблеми баща ми ме биеше...майка ми не ми даваше пари просто вървях като призрак-депресирана,сама.По едно време приятелките ми ме зарязаха.Рязах си вените наложи се да ме закарах в болница...едва не умрях ..Но всичко отминава.Сега се чувствам щастлива въпреки,че нямам пари.Заобиколена съм от добри приятели които ме подкрепят във всяко отношение.Не си заслужава...радвам се че още съм жива.
I remember your name crying in a rain
When you left and close my door
I remember myself in my emptiness
Waiting for a special call…
Eric <3 Pam <3 Jessica <3 True Blood <3
+ хиляда!!Първоначално написано от FuckedUp
Не съм и няма да го направя. По-скоро е поза отколкото облекчение.![]()
Все пак получих и няколко свестни коментараБлагодаря на авторите им, няма да ги изреждам един по един.
Когато съм ядосан :
1) Слушам музика
или
2) Отивам на някой нисък кош за баскет и си изливам целия гняв![]()
Когато съм се ядосал на нещо,най-често удрям най-близкия предмет,било то стена,шкаф,маса и Т.Н.Чесно казано на мен лично ми помага.
Cууууууупер детинcко и банално е това 'рязане' ... Blaah..
Като се ядосам наранявам другите край мен - хора, предмети, т.н.
Прекалено съм ценен, за да се нараня.
Това мнение, за разлика от повечето ми други, не е ебавка.
Да...Пълни глупости. Невър аген..
Where'd you go?
I miss you so.
Seems like it's been forever,
since you've been gone.
Please come back home...
Гледайте да направите някоя простотия от типа на това ( ТОЗИ ПЪТ ПРЕДУПРЕЖДАВАМ - НЕ Е ЗА ХОРА СЪС СЛАБИ СЪРЦА, СЕРИОЗЕН СЪМ ! )
http://4gifs.org/gallery/v/Gross_GIFs/Images/Cutter/
Ето това е екстремно рязане. Този за мен не е нормален.
Не.
Не съм и помисляла.
От ясно по - ясно е, че това с нищо няма да помогне. Нито ще върне времето назад, нито ще върне тия, които са си отишли вечно, нито пък ще допринесе за нещо по - добро.