- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Ако предположението ми е вярно ще издивея
Запази си го като кос, примерно ако баща ти те хване с някое момче и почне да се прави на интересен на тебе и на него му казваш какво си видяла и ше се кротне като агънце![]()
Първоначално написано от machoka
neeDaBosSПървоначално написано от dirtyyy
Точно това трябва да правиш. Да си траеш, защото засега не те засяга. Това е все едно да им светиш с фенерче когато си легнат. Достатъчно големи са за да отговарят сами за действията си и не си мисли, че не осъзнават, че имат дете. Бъди сигурна, че ще помислят преди да разбият едно семейство.Първоначално написано от christina98877
Напротив,не трябва да си траеш,ти си част от това семейство и като такава трябва да играеш някава роля,предполагам,че не си малка,но първо се увери,че татко ти кръшка,а не просто се е записал щото няма какво да прави,и ако ти кръшка,тогава кажи на майка си и да се оправят,тези,които ти казват да не казваш на майка си,не им се е случвало такова нещо и незнаят какво е... казвам ти го от личен опит,ако татко ти има нещо повече с тази жена, кажи на майка си!!!
^Ами ако се разведат?
И как ти звучи "мамо, тате аз ви шпионирам"?
В моя случай нещата се оправиха и всичко сега е ОК,но преди всички трябва да си честен със себе си... На теб дали еще ти е приятно Майка/Баща ти да кръшка,а ти да си стоиш и да не правиш нищо?
Тука не става въпрос за шпиониране на 2-та,а в това да се увериш,че баща ти няма връзка с друга жена на гърба на майка ти...
А това не е ли грижа на майка ти, а не твоя?Първоначално написано от radinio
+1Първоначално написано от galin4o0o
Понякога хората казват неща,които не мислят,които не могат да върнат.Понякога правим неща,които не можем да променим,и сами се подлагаме на болката.
Абе просто покажи чата на майка ти! Жената има право да знае, от там след разговор с баща ти ще се изясни всичко.
Който се смее над белега , не познава какво е рана .
Ами може и да се бъзика просто ... нормално е понякога.
Ако е на майтап ок,но ако е сериозно тука вече е проблем,затова нека да изчака да види нещата сериозни ли са или не?
Осъзнавам, че те освен мои родители са си най-обикновени хора - имат си своите проблеми сексуални и т.н... Някак си не е справедливо след всичко което майка ми прави за нас баща ми да и изневерява / а съм на 99% сигурна че той го прави/ .... Не искам да се разжедат естествено,но не искам да живеем всички в няква груба лъжа, че всичко е нарред......................
Миличка, това е чат. Не си го хванала на калъп.
Осъзнавам, че те освен мои родители са си най-обикновени хора - имат си своите проблеми сексуални и т.н... Някак си не е справедливо след всичко което майка ми прави за нас баща ми да и изневерява / а съм на 99% сигурна че той го прави/ .... Не искам да се разжедат естествено,но не искам да живеем всички в няква груба лъжа, че всичко е нарред....................
Много точно го каза,няма какво да добавя повече!
Пожелавам ви да ви се случва на вас ... кофти тръпка е : )
Стига да завърша гимназията догодина и да се махна от вкъщи, ми е през хуя кой с кого се шибаПървоначално написано от christina98877
Не просто му се е.. А майката може още малко да се поправи на уморена и че я боли глава.Първоначално написано от strave
Кур не пита, той връхлита
Хубаво ме е редактирал сайта, но аз предпочитам класиката:
к*р не пита, той връхлита
Колкото е имало причина да се смята, че ако лекуваш човек с билки, а не с молитви, си вещер и трябва да гориш на кладата.Първоначално написано от PinkPan7her
Ако ти смяташ мъжете за по-висши, си е твоето право на избор. Жени като теб, плюещи на пола си, непрекъснато съобразявайки се с мъжете, под път и над път. Обикновено го правят, за да се харесат, претендирайки колко са зле жените и пригаждайки се идеално към мъжете. Лошо няма.
Не мисля, че има по-висш пол, предвид какви отрепки срещам всеки ден.. И бездушевни с-ва. Не ми минава изобщо през ума да защитавам жените. Това не променя факта от огорчението ми от голямата част от мъжете, които просто не могат да стоят мирно - задължително ще ти сложат рога. Животинско си е.
И не е нужно някой да ми седи до полата, споко.
Но такива като теб жени съм виждала доста и наистина са атракция с възгледите си. Ще кажеш, трябва да се дава свобода, не да ги вързваш.. Определено е така. И без друго 'връзването' е и невъзможно. Ама силните на приказки после силно и реват. Всяка една атрактивна свободолюбива маца като тебе не вярвам да приеме спокойно изневярата на мъжа си. Ама говори си квото искаш де.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
@jghgh
Задоволеният мъж не кръшка. Под задоволен нямам предвид само сексуално.
Не , на мен не ми е кофти , функционират си добре родителите ми и без да си споделят кой с кого се чука. Даже познавам добре любовника на майка ми , той е изключително свестен и умен мъж, като баща ми.Първоначално написано от christina98877
Когато нещата не се получават в леглото е нормално да се търси компания навън. Нашите емоции не си споделят много , освен да крещят за нещо понякога, тъй че е добре и да имат някакво приятелче навън .
Тъй че не мога да разбера какъв ти е проблема и защо се месиш някъде, където не ти е работата , и където не разбираш какво се случва.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Това за мен е баси дебилното... Какви хора трябва да са те? Като имат проблеми сядат и ги решават. Изневерите са бягане от проблемите. Лошо е, че тяхното мислене се е отразило и на теб. След време ако имаш проблеми в брака си ще правиш същите работи...Първоначално написано от NomNomNom
![]()
Какво за Бога значи, че нещата не се получават в леглото? Как са стигнали до женитба? Значи са се получавали добре в началото и после се е появил проблем, от който са избягали а не са решили.
97% от младото населението на България не могат да смятат, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си!