.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

не мога да свърша

Проблема ми е следния... когато правя секс с приятеля ми не мога да свърша..смисъл става ми за момент много хубаво,обаче след няколко секунди всичко изчезва и започва да ме боли.. някаква тъпа болка.. и повече се1 не мога да продължа и за това и спираме... какво да правя??? мерси предварително

...

Забравих да кажа че аз съм на 19 почти 20 години,а с приятеля ми сме заедно от година и два месеца.

амии сигурно не се отпускаш достатъчно,въпреки че няма логика след като сте вече толкова време заедно,но преди да се появят коментари,които ще кажат,че приятеля ти е виновен,не може и не знае как да го изпозлва, не ги слушай,щом казваш,че има удоволствие и по някое време изчезва,значи не е той причината,поговорете...

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Наслаждавай се на това, че сте заедно, а не търси голямото О на всяка цена.

...

Не търся голямото "О"... просто много бързо ми минава хубавото и започва да ме боли и така пък на него му спирам "кефа" така да се каже

нормално да му спира удоволствието като вижда,че те боли

Голям фен
    Град
    Плевен дге!

Re: ...

Цитирай Първоначално написано от merinkata
    Не търся голямото "О"... просто много бързо ми минава хубавото и започва да ме боли и така пък на него му спирам "кефа" така да се каже
    Ами... може да е на психическа основа. Не може, ами е със сигурност. Защо не спрете за известно време? Ако не искаш да го лишаваш от удоволствие може да му доставяш кефа по други начини. Мисълта ми е, че ако спреш за известно време ще си изчистиш съзнанието и ще почнете наново!
    97% от младото населението на България не могат да смятат, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си!

От както правиш секс ли те заболява така по някое време?

..

не само с него ми е така,което е странното

Преди няколко дни приятелят ми проникна по-дълбоко и мен много ме заболя.Усетих болката чак в главата,пригади ми се и се наложи да спрем.За първи път ни се случва.Може и при вас проблемът да е това.

...

мне не мисля че е това тои е нежен уфф незнам вече

що не използваш някоя фантазия? няма да се разсейваш
    (>O_o)>

...

как така фантазия?

Говорила ли си с приятеля ти по този въпрос?

Град
    Sofiq
    Според мен няма за къде да бързате....поиграйите си,а след това я карайте по-бавно
    Когато се изкушиш и вкусиш от изкушението,не прекалявай,защото то губи своята изящност.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    От колко време е болката?
    Гинеколог посещавала ли си?
    Да имаш стрес/умствени натоварвания?
    Приятелят ти привлича ли те?

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Има жени, които никога не са свършвали вагинално... само клиторно... ;] Ако ти е само с него така. просто поговорете и се наслаждавайте на ласките си. Успех!
    I MISS YOU . . . ;[

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си