.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30

вълшебната думичка

искам да ви попитам на всичките ли ви гаджета сте казвали "обичам те". или пък с това започва всичко.. в смисъл казваш й че я обичаш и от там нататъка продължавате като двойка.иии ако сте почнали да й го казвате по-късно, колко по-късно е било това

Град
    София
    Казвам го,ако го чувствам.
    А аз,не бих могла да бъда с човек,който необичам.
    И още нещо,любовта не се казва,a се показва.

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Казвала съм го само на сегашния си приятел. Предишните ги харесвах, привличаха ме, разбирахме се, но не ги обичах.

Няма правило за това кога да се казват тези думи.
    Ако го чувстваш и изпитваш нужда да го кажеш - казваш го.
    Ако си мислиш, че си длъжен да го кажеш (както явно е в твоя случай) - казваш го.
    Ако ти изглежда "готино" да го повтаряш без да влагаш истински смисъл - казваш го.
    Никой не може да ти забрани. Друг е въпроса дали наистина изразяваш чувствата си чрез тези думи или го казваш просто така.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Супер фен Аватара на againstyou
    Град
    Несебър ;]
    Тъпо е,когато няма чувство.Казвала съм и го съжалявам.И сега си взех поука,не го казвам вече без да го чувствам.На всичките ми не сам го казвала,но на повечето.

Повече от фен Аватара на Bukmop
    Град
    Бургас

Re: вълшебната думичка

Цитирай Първоначално написано от eqinox
    искам да ви попитам на всичките ли ви гаджета сте казвали "обичам те". или пък с това започва всичко.. в смисъл казваш й че я обичаш и от там нататъка продължавате като двойка.иии ако сте почнали да й го казвате по-късно, колко по-късно е било това
    ако го кажеш на половинката си още в началото според мен има хора които ще те сметнат за несериозен казвал съм го само на едно момиче (което найстина обичах) и това стана след около 3-4 месеца най-малко от връзка 1г
    Трудните неща ги правя на момента ... за невъзможните ми трябва минутка

Супер фен Аватара на katericArofl
    За хората, които за 9854984 ще кажат че любовта не се казва, а се показва, доказва и прочие.. спокойно, не ставайте банални ..

Аз насериозно не съм го казвала. Само на едно момче ми е идвало отвътре да кажа „ вълшебната думичка „ , но така и не го направих и в момента не съжалявам.

Град
    Каварна
    Ние започнахме да си казваме ''Обичам Те'' след 2-3 седмици от началото на връзката ни..Просто и двамата бяхме малко срамежливи

Мега фен Аватара на babity
    На всичките ми предишни гаджета и тогавашни потенциални съм го казвала. След един определен човек спрях да го казвам. И то не 'щото на него съм го казала, пък след него няма да обичам. Аз и на него не го казах. На този етап бих го казала, ако ще извлека дивиденти от цялата работа или ако просто не искам приятелят ми да ме остави, защото няма да му отвърна като ми го каже, но това май пак е вид дивидент... Абее... напоследък просто няма човек, който да заслужава да му го кажа.

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Хм...имаше 2 момчета,на които не съм казвала.С първия тръгнах просто ей така заради външния му вид.Знаех,че не го бива в мисленето,нито в действията,но пък беше сладък,а и имахме някои общи интереси.Той се влюби в мен...но не се стигна до "Обичам те".Единственото,което беше по-искрено "Трябва да ти призная,че се влюбвам".
    Пък другия...бях с него,за да забравя човека,когото обичах повече от себе си,но не се получи.

Бях си казвала "Никога не признавай първа на момче,че го обичаш" ,но със сегашния ми приятел се случи точно това.Аз първа му казах и не,защото не знаех,че и той ме обича,просто не можех да си премълчавам,а и той като видя,че искам да му го кажа и ми е трудно дори ми помогна.

Мега фен Аватара на nepowtorima
    Град
    ^___^
    Не съм го казвала на никой до сега.
    Освен на сегашното момче, което обичам.
    И той ми отвърна ,но не знам дали от негова страна беше шега, но от моя със сигурност беше наистина искрено.

Иначе обичам те е много силна дума и трябва да се казва в определени количества- не като "Здравей, Здрасти" ..

~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
    губuш по една мuнута щастuе..
    ♥♥

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    На онзи, на когото най-много исках да го кажа и беше най-искрено, му казах "Не те обичам"...
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Супер фен Аватара на Fiction7577
    Не. Не съм го казвала на никого.

Смених няколко приятеля и точто този, в когото се влюбих, беше възможно най-погрешния избор.

В смисъл, че беше невъзможно да се получи между нас - наистина нямах шанс, а не да го казвам просто защото ме е домързяло да си "играя" играта.

Той се държеше странно, ту-добре, ту-зле, накрая пътищата ни се разделиха (което беше ясно, че ще се случи...).

През това време - докато бях около него, просто си го гледах с неговата любима и така ...

Няма значение колко пъти ще кажете тази дума "вълшебна дума" , защото ще ви дам един пример, който съвсем скоро стана,,-преди 2 дни...Значи приятелят ми ми казваше обичам те нон стоп,в началото наистина беше така...и всеки път когато аз му кажех обичам те,той ми отвръщаше с "аз повече"...и какво стана заряза ме той безпричинно,дори не ми остави шанса да го питам как така ме обичаше повече и от мен като ме заряза...но...кво да ви кажа,са тел-а му е непрекъснато изключен,няма как да се свържа с него...

П.П казвала съм го на няколко момчета,но само при него сега разбирам.,че е било искренно,а той... ;хх

Супер фен Аватара на monttitty
    Град
    Sofia
    Никога до сега не съм го казвала...пък не мога да си представя да си го кажем преди да сме тръгнали, това просто е абсурдно според мен...и сега със сегашния ми приятел след 2 месеца не смятам, че го обичам, въпреки да съм ужасно влюбена..... има голяма разлика

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Всъщност като се замисля съм го казвал само веднъж. Не мисля, че "обичам те" са думи, които трябва да използваш просто ей така, но очевидно много хора ги казват без наистина да чувстват това, което би трябвало да стои зад тях.Както например много момчета ги иползват само за да вкарат някое момиче в леглото (тъжното е,че не е малко броя на тези, които им се вързват)

--------------------------------------------------------

Голям фен Аватара на xinfamous
    казвал съм го на една..и след това сякаш се чувствам като опарен като я чуя тая дума
    Can It All Be So Simple ?

хах всички около мен си ги казват тея думи като здрасти/чао. Изведнъж влизам в форума и кво да видя... всички казват точно обратното на това което казах преди малко.. е какво правим.. значи излиза че всички казват на гаджетата си че ги обичат, а всъщност в форумите пишат че това е много специално нещо и не го казват туко така. Значи всички лъжат в реалния живот, а в форума си казват истината хахаха, ама това е всъщност е до ~18 годишна възраст де, нататъка като помъдрееш седят доста по-различно нещата.
    то и аз съм лъжец де, ама за такова нещо някакси немога да излъжа
    а иначе имам си приятелка от няколко месеца и мисля че я обичам само че
    немога да и го кажа (поне не първи) защото мисля че ще стане така както човека над мен е написал. Аааа и защото мисля че тя не ме обича така както аз нея.. искам да е очевидно че тя ме обича повече и чак тогава..
    ще си кажете за какво ти е да й казваш че толкова я обичаш след като е очевидно и тя го вижда.. амиии не, не е очевидно, в смисъл аз си я обичам само че някакси ме е срам да й го покажа, показвам й де, ама не на макс ;д пак поради това че тя не ме обича така ии всичко което написах... ;д

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Казвала съм го на едно момче,с което си имахме нещо,но не ходехме.. 3 години ми беше в главата.. след него имаше много други,но на нито един не съм го казвала.. и ето сега го казвам всеки ден,само на един човек,сегашният ми приятел и знам че наистина го чувствам.. толкова бързо да ме накара да забравя човек,който обичах цели 3 години,след който тичах като кученце.. а сега и искрица чувства да нямам към него.. за мен това е върховно и се радвам че го има !!!

Град
    MoHTaHa
    Колко е жалко,че вълшебната думичка "обичам те" днес се използва като "здравей"...

По темата: Момчето,с което съм сега, е единственият,на когото съм казвала "обичам те"

Не знам, ама ако някой ми го каже твърде рано, ще го помисля за неориентиран и ненаясно още с емоциите си. И е много вероятно да съм права.
    Друга опция е да иска нещо от мен. Пак ще бъда права ... всъщност вече ми се е случвало.

Аз съм се обяснявала в любов, но сега си давам сметка, че моето не е било обич. Просто аз си мисля, че обичта е нещо прекалено необятно, а като сравнявам с миналото... ми то моето е било харесване, привличане и всичко друго, но не и любов.

Надявам се някога да го почувствам и да го кажа.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Казвал съм го на 2 момичета,на бившата ми и на момичето което харесвам/х
    >>DjBelev<<

Цитирай Първоначално написано от VaMpiRKaTaaa
    Казвам го,ако го чувствам.
    А аз,не бих могла да бъда с човек,който необичам.
    И още нещо,любовта не се казва,a се показва.

Напълно вярно.
    Big or small, lies are lies !

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    казвала съм го само на 1 човек и наистина го мислех,но пътищата ни се разделиха
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

не съм го казвал на никоя до сега
    [ I'm not Normal ]

Мега фен
    Град
    <3
    Мога да го кажа на всеки, дори на тези, които не обичам.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си