Като автор, ще започна първи, та да дам пример :P

Принципно притежавам ловно разрешително, както и разрешително за притежание на огнестрелно оръжие. Не съм кой знае колко запален ловджия, но пък в семейството ми всички от мъжки пол са

Притежавам боен пистолет Walter P22. За да ви спестя търсенето на какв е това чудо - >ЦЪК<
Перфектно оръжие бих казал, лек, компактен, не ти ръби и тежи когато го носиш. Има малък, почти никакъв откат. Много точен. Малокалибрен е и не е направен с цел да оставя дупки за да си пъхнеш ръката през тях Идеално оръжие, за самозащита. Е и за друго са го ползвали, но това е друга тема

Относно ловното оръжие. Първата ми пушка беше един тек, който беше купувал дядо ми. Беше ужасен, риташе като за световно. След 20тина изстрела направо оставаш без рамо. Но пък си имаше богата история В момента имам ловен автомат Beretta AL391. За тези които не знаят какво е това - това е автоматична помпа
Приятно оръжие е, италианците просто си ги бива. Отката не е голям, и има възможност да произведеш 4 изстрела за по-малко от 3 секунди.
Предимно го използвам, за птичи лов. Предпочитам го пред едрия дивеч. Зимата рядко имам времето и желанието да се занимава с лов просто.