1. За четката - сещам се за марка Pretty Time, те попринцип имат всякакви четки и артрибути за красота, потърси в подходящия отдел в Елитис, Ивис, ДМ.. Някой "хипермаркет" за козметика и тн.

2. За молива за вежди - брюнетките имат нужда от цвят два тона по-светъл от косата им, блондинките - два тона по-тъмен. Моя е на Essense, в точни два цвята за двата случая, с четчица за размиване, мисля че са 3 лв. Но почти всяка марка има.

3. За отслабването - яж 5 пъти на ден, по-малко, и единия да е плод примерно за училище. Между другото, не знам за вас, обаче на мен Нестий зелен чай ми действа хипер добре.
Спорта и упражненията са ти за стягане, по принцип за хубави естествени резултати, макар и по-бавничко, се бяга/кара колело/ходи бързо/джоггинг-ва по 30 мин на ден, и се правят отделно още 30 мин упражненийца по желание, като например коремни преси, лицеви опори, дори танцуването без почивка се брои. Ако се разтърсиш из замунда има даже торенти с програмки с музичка, напиши work out или нещо подобно.