- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Новите ни козметични похождения.
От ELF от кога се каня да си пусна нещо...Хубави ли са им нещата?
![]()
Черна. Само че четка не си купих... нищо. Не пропуснах, разбира се, да си пльокна пръста вътре, че ми се виждаше твърда. Не съм я пробвала още, първата ми гел очна линия е това.
Everything changes, but beauty remains ...
^ Четките на ELF са яки. Имат и добри продукти, ама много им се чупят опаковките и гилзите. Освен това идват доста по-мини вариант, отколкото очакваш. Добри са, днес е с фрий шипинг и се възползвах.
Аз го топнах, защото изглеждаше някак втвърдена, до сега не съм ползвала гел очна линия и не бях многонаясно. Нямам намерение да си слагам с пръст,разбира се.Първоначално написано от Rebirthing
Иначе снощи пробвах с четчицата на една моя стара очна линия и определено е доста наситено черно и много доре се получава. Мисля да си купя още няколко цвята.
Мерси иначе, че каза за четката. Някакви препоръки каква четка да си купя?![]()
Everything changes, but beauty remains ...
^Не става ли с четчица за червило,те са супер тънки (поне тия дето аз съм имала ;д ) или с мнооооого тънка четка за рисуване.
По темата-крем за ръце билка
Шофирай разумно - стигни жив!
Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.
Eй този продукт за отстраняване на грим си закупих последно:
![]()
You are broken, I can fix you...
колко струва и доволна ли си?Първоначално написано от summerxtime
МОМИЧЕ!
Хубавите неща искат време,прекрасните стават веднага!!!
Не прекалявай с нея, емайлът ти може да пострада. Най-добре си мий зъбите веднъж дневно с нея, а останалите пъти - с обикновена паста.