- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Въпрос за бои за коса
Здравейте, момичета!
Аз съм прясна блондинка и имам няколко въпроса към по-опитните.
Решила съм занапред за ползвам бои на Лореал (първото ми изрусяване беше с боя на Кристиан оф Рома и стана ужасно). За съжаление, фризьорката, която съм си избрала, не работи с такива. Моя позната, обаче, си поръчва професионални бои от този сайт. Оказа се, че професионалните бои на Лореал са на що-годе същата цена като тези за широкия пазар, които се продават в магазините за козметика.
Въпросът ми е: каква е разликата между професионалните и непрофесионални бои Лореал? Качество, цвят? Дали наистина са по-добри? И, тъй като майка ми е доста сръчна в ръцете, мога ли да се боядисвам с професионални бои в домашни условия или има някакви специални начини на смесване, нанасяне и т.н. на този вид бои?
all day... all night... what the fuck?!
Хубави са боите. Естествено са с по-високо качество, особено тези новите на Лореал - Иноа. От сайта обаче трябва да си поръчаш не само боята, но и окислител. Към някои от боите си е включен. И чети много внимателно описанията, че някои са много малки дози и трябва да вземеш две-три и тогава няма да ти излезе колкото обикновено боядисване.
На теб думата "професионално" трябва да ти говори сама:
- по-добро качество отколкото обикновените продукти
- по-дълготрайно действие
- добри резултати
Да естествено, че професионалните бои са по-добри!![]()
Мерси за отговорите!
А знаете ли дали може да стане в домашни условия или има специален начин за работене с боята?
all day... all night... what the fuck?!
може в домашни условия , няма нищо по-различно![]()
... Живей с мечти, а не със спомени ...
за Иноа специално имало някакви методи за използване, иначе са много доволни от тези Мажиблонд или нещо такова, със сигурност са хубави боите
ooo забрави да се боядисаш вкъщи с Иноа и да стане добре..
![]()
много е различна тази боя
In the future everyone will be famous for 15 minutes...