.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5
    Супер фен Аватара на ParadOx
    Град
    Long Beach, California

Журналистика в чужбина ??

Решила съм да следвам журналистика и се колебая дали да е в БГ или в чужбина за това ако може да ми препоръчате добър университет в чужбина и някакво мнение ако може

пп: 11 клас съм

Голям фен Аватара на n3zabrawiimaa
    Град
    Щом съм ти в ръцете, ползвай ме ДОКРАЙ! :]
    За чужбина не знам, но знам, че в България, единствено в София има такъв университет, и нямам мнение за него.. И аз искам да следвам журналистика и се бях поразровила и видях само, че трябва да искараш на устен 6, а на писмен 5.50.. само това знам.
    А за журналистика в чужбина нищо не мога да кажа, но според мен това е по-добрият вариант, но ти трябва перфектен чужд език.

Don't hate me, cuz Im Beautiful ♥

Град
    Long Beach, California
    Цитирай Първоначално написано от n3zabrawiimaa
    За чужбина не знам, но знам, че в България, единствено в София има такъв университет, и нямам мнение за него.. И аз искам да следвам журналистика и се бях поразровила и видях само, че трябва да искараш на устен 6, а на писмен 5.50.. само това знам.
    А за журналистика в чужбина нищо не мога да кажа, но според мен това е по-добрият вариант, но ти трябва перфектен чужд език.
    Има журналистически факултети също и в СУ И УНСС, но се интересувах за чужбина

А това с оценките е много относително ..
    То всяка година е различно, а и се смятат и оценки от дипломата

anonymous708973
    Guest
    В Хамбург има специален университет за журналистика и комуникации.
    линк

Определено ме блазни като вариант, обаче ме притеснява, че главната програма е едва от семестъра 2006/2007.

Град
    Long Beach, California
    ^ Точно към Германия исках да се насоча :P

Този университет в Хамбург изглежда доста добре ще се разровя из нета да видя още инфо за него

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си