.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

един въпрос, свързан с цигарите

Та въпроса ми е за колко време се почистват белите дробове, аз пуша от около половин година ... спорта със който се занимавам е фитнес всеки ден ...

Повече от фен Аватара на Red_Hair
    1во няма им нищо и 2ро и да има нещо в тях не може да се изчисти,поне не съм виждал хора да кашлят катран

Повече от фен Аватара на SwEeTMuFFiN
    А какви цигари пушиш и колко на ден. това е от голямо значение, за това колко си ги увредил
    NoT VeRy SmArT bUt ReAdY fOr PaRtY

ами в началото около 1 месец пуших по 5-6 цигари на ден след това почнах да пуша само когато ми се пуши.. и пушех на ден по околоо 3-4 цигари.. от скоро почнах по 2-3 даже ... иначе пуша син Viceroy, и понякога си купувам бяло боро ама по рядко ...

..
    Търсещият щастие е като пияния,който не може да намери пътя към дома си,но все пак знае,че има дом! ;]

зависи как се чуствам ама нестаа да се спре ... то пробвах за 4 дена някъде ама ... после

Град
    София
    Споко 6 месеца не е много,особено ако наистина си пушил по 3-4 цигари само,за 1 месец предполагам,че ще се изчистиш напълно

Повече от фен Аватара на SwEeTMuFFiN
    пий много вода 1.5/2Л. и не пуши. за 3 месеца (и по-малко) си готов. Макар, че пушенето е необратима промяна и винаги ще ти остане ,,белег,,
    NoT VeRy SmArT bUt ReAdY fOr PaRtY

благодаря за съветите .. аз преди тренирах 7 години лека атлетика .... и просто чакам да се оправи времето ииии мисля направо да изхвърля кутията и да започвам с бягането

Супер фен Аватара на Abigoria
    Град
    Добрич
    Няма как, съжалявам..

http://smokerslungs.net/wp-content/u...s-lungs-17.jpg

Виждаш Емфизема и Рак на белия дроб, които са следствие от катрана в цигарите.
    С навлизането на тютюневия дим в дихателната ти система, малките мехурчета от еднослоен епител, наречени алвеоли и изграждащи белите ти дробове, биват запушени с катран (черното). Така не може да се извършва качествена газова обмяна и обемът на дробовете ти постепенно намалява. Затова загубваш способността си да бягаш без да се задъхваш (а повярвай, много боли, когато бягаш за пръв път от много време, и си активен пушач...
    Общо взето, на 40 дробовете ти ще изглеждат така: http://davidc85.files.wordpress.com/...okers-lung.jpg

За да направиш сравнение
    http://eliotcobb.com/blog/wp-content...oker-lungs.jpg

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си