.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

проблем с общуването

здравейте на 16г. съм и имам проблем с общуването.когато съм с приятели на вън или в училище просто не мога да измисля за какво да говоря само седа и си мълча.а когото вляза в феисбук или в скайп и някои ми пише веднага излизам защото не мога да измисля за какво да си говорим.говоря само когато някои ме пита нещо.моля ви кажете какво да правя защото приятелите ми започват да ме отбягват.

Голям фен Аватара на MissDeadly
    Помисли си каква е причината да не можеш да общуваш с тях. Притеснява ли те нещо?

Може да е признак на гениалност! Сериозно.

А как да си разрешиш проблема - или смени компанията или почни да ръсиш простотии като гругите.

- Здрасти, какво правиш?
    - Жицатааа, жицатаa ... на тролоея, въвря под нея, пуша тревица и се смеяяя

Абсолятна малоумщина, но понякога помага

Град
    Las Vegas
    Цитирай Първоначално написано от selenium
    Може да е признак на гениалност! Сериозно.

А как да си разрешиш проблема - или смени компанията или почни да ръсиш простотии като гругите.

- Здрасти, какво правиш?
    - Жицатааа, жицатаa ... на тролоея, въвря под нея, пуша тревица и се смеяяя

Абсолятна малоумщина, но понякога помага

а си мислех, че аз говоря пълни простотии

ПТ: спокойно и аз бях така! просто се дръж естествено и да не ти пука какво си мислят другите!!! сигурно си прекалено притеснителна...или и аз не знам защо се е получило така. опитвай се да разчупиш атмосферата! няма значение за какво ще си говорите! напълно достатъчно е да изтърсиш някоя просотия и оттам нататък всичо ще си тръгне по мед и масло :P СПОКО!!
    Say what you mean tell me im right and let the sun rain down on....

не се притеснявам просто нищо не ми идва в главата и не мога да измисля за какво да си говорим

Не се насилвай.Карай го по-полека,не гониш влак.
    Как така не можеш да измислиш какво да говориш?Когато "приятелите" ти си говорят,просто се включи в разговора.Не се притеснявай толкова.

Град
    София
    Всеки човек има малко или много проблеми с общуването.
    С дадени хора.
    Просто не може абсолютно всички хора да имат еднакви интереси.
    Общувай и с други хора.
    Търси нови приятeли.

Добре де дай някъв пример на някоя конкретна ситуация, в която си попадала, за да може да ти се даде малко по-точен съвет.
    I had hoped you'd see my face, and that you'd be reminded
    That for me it isn't over yet.

Цитирай Първоначално написано от VaMpiRKaTaaa
    Всеки човек има малко или много проблеми с общуването.
    С дадени хора.

Просто не може абсолютно всички хора да имат еднакви интереси.
    Общувай и с други хора.
    Търси нови приятeли.
    много правилно казано, само да добавя - можеш да се сприятеляваш с хора чрез общите познати, а старите приятели можеш да ги задържиш като напр. викнеш няколко човека да излезете и ще ги заговориш на тема, която живо ги интересува. В училище можеш да попитваш за домашните трудни, лесни, интересни, скучни, големи...или си купи списание... някое популярно списание, от което съучениците ти се инт. и обсъждайте съдържанието... абе има много начини ама трябва да помислиш и най- общителните да не мислиш, че така им идва от вътре, и те мислят преди да кажат нещо... е има и изключения де

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си