.

Виж резултатите на анкетата: За или против затварянето на торент тракерите.

Гласували
53. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • За.

5 9,43%
  • Против.

48 90,57%
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 34

За или против затварянето на торент тракерите.

Въпроса е лесен: За, или против затварянето на торент тракерите сте?

П.П. Извинявам се ако вече има подобна тема.
    А аз лично съм против затварянето им.

Мега фен Аватара на ValLoveYa
    Град
    Far, far away*
    Против, разбира се.
    Humans need fantasy to be human.

Супер фен Аватара на cunt
    Град
    София
    Няма значение така или иначе никога няма да се случи.
    Better to be king for a night than schmuck for a lifetime.
    L'homme est n

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Против
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Мега фен Аватара на teenems
    против ,естествено!
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Против.

Мега фен Аватара на BlackEyedPeas
    Град
    Somewhere On East =]]
    Цитирай Първоначално написано от cunt
    Няма значение така или иначе никога няма да се случи.
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

Супер фен Аватара на UNITED2
    Град
    Памплона
    Без да искам гласувах ЗА но съм твърдо против !
    Когато средната заплата на българина стане 1000 лева за да може да си купи даден филм или игра,нека ги затворят но сега НЕ !
    Никога не съм разчитал само на пиратството,купувам си компютърните игри,купувам си филми чат пат някои дори не съм ги разопаковал а си ги имам просто в колекцията !
    Няма смисъл от затварянето им защото пиратството НИКОГА ама НИКОГА няма да спре.. това е,като все едно България да стане свястна държава

Цитирай Първоначално написано от UNITED2
    Без да искам гласувах ЗА но съм твърдо против !
    Когато средната заплата на българина стане 1000 лева за да може да си купи даден филм или игра,нека ги затворят но сега НЕ !
    Никога не съм разчитал само на пиратството,купувам си компютърните игри,купувам си филми чат пат някои дори не съм ги разопаковал а си ги имам просто в колекцията !
    Няма смисъл от затварянето им защото пиратството НИКОГА ама НИКОГА няма да спре.. това е,като все едно България да стане свястна държава
    Евала за коментарчето ...против естествено,какъв е скапания смисъл.Ма то няма го затворят,колко пъти са казвали,че ще стане и кво...не е ставало
    Приятел е този, който като му кажеш "Копеле, убих човек", а той да ти каже "Копеле, къде ще копаем?". XD
    момиче

Град
    Варна, моретоо :)
    Ако хората в България разполгаха с доходите на чуждестранни семейства от по 4-5 000 евро на месец едва ли биха ползвали торент тракери. Аз лично с подобна заплата бих си купувал само оригинални предмети и мултимедия.

А, да...и по темата - против съм, защото не разполагам с по-голяма сума пари като месечен доход.
    хЪх...

Град
    Plovdiv майна
    ПРОТИВ
    I'll never be alone, be alone ,be alone
    Cause you are in my soul ,in my soul ,in my soul
    I'll never make you cry, make you cry ,make you cry
    You give me sunrise with your smile ...

Цитирай Първоначално написано от Infection
    ПРОТИВ

Супер фен Аватара на ecstazy
    Град
    wondeЯland
    Против. Ама и да затворят замунда и арена, нищо не постигат.
    If you're leaving close the door.
    I'm not expecting people anymore.
    Hear me grieving, I'm lying on the floor.
    Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
    I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
    When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.

Град
    Варна, моретоо :)
    Пак щеше да се пиратства - ти откъде си мислиш, че идват всичките пиратски версии на филми? Точно от западняците с високите доходи...
    Брат, не знам какво съм ти направил, за да напишеш този коментар или просто искаш да се зяждаш. знам ли. Всички знаем, че социално слаби има навсякъде. Тракерите винаги ще ги има. Аз казах, че ако имам приходи по 5 000 лева на месец щях да съм против тракерите. Наскоро замунда и аренабг бяха атакувани, но създателите на windows си го казаха: "Причиняват ни загуби за милиарди, но тях винаги ще си ги има."
    И относно другото - http://www.investor.bg/news/article/110086/261.html
    Тези приходи няма как да се направят от пиратство. Темата е друга, моят отговор беше друг, а ти не знам какво искаш да постигнеш. Между другото, разказвали са ми история и за богати германци, които не си купуват оригинали и ползват само тракери и т.н. Винаги ще ги има изключенията, а и в България не са малко хората, които си купуват оригинални мултимедийни развлечения.
    хЪх...

Против, Всичко ми е пиратско на мен, само за музика, и то не всяка, бих дала пари.

Супер фен Аватара на againstyou
    Град
    Несебър ;]
    Аз гласувах "против",защото много хора ги ползват и са си доволни.Но иначе аз не тегля и даже нямам регове.

Супер фен Аватара на BladeDancer
    Цитирай Първоначално написано от manliftingbanner
    Пак щеше да се пиратства - ти откъде си мислиш, че идват всичките пиратски версии на филми? Точно от западняците с високите доходи...
    Като се правиш на умен първо проучи какво е пиратство !

Против съм въпреки че няма закакво да ги затворят защото торент сайтовете не се занимават с пиратство.
    ваУ рокс
    Grell

Мега фен Аватара на DieselBlood
    Град
    Въъъъ,маняк,ни знам ве!
    Fail!
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
    една велика тема

Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!

Град
    Стара Загора
    Цитирай Първоначално написано от RoSKo0o0
    Ако хората в България разполгаха с доходите на чуждестранни семейства от по 4-5 000 евро на месец едва ли биха ползвали торент тракери. Аз лично с подобна заплата бих си купувал само оригинални предмети и мултимедия.

А, да...и по темата - против съм, защото не разполагам с по-голяма сума пари като месечен доход.
    +1

Цитирай Първоначално написано от GossipGirl89
    Против

Някой да знае къде "отиде" Арена?Или аз просто не мога да се логна?
    Вече доста време...а не съм сменяла паролата.

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Богатите западняци също си пиратстват(може да идат на кино, но ако искат да гледат някой по-стар филм няма да си го купуват, ами ще го дръпнат от торентите). Освен ако не са някакви ценители на мултимедията или пък просто имат пари и не им пречи да купят някой филм. Но то си зависи от човека - обикновено хората с повечко пари които си живеят добре са пестеливи и не обичат да харчат пари на вятъра за неща, които могат да си осигурят безплатно със същото качество.
    И дори и да не пиратстваш ако имаш пари защо трябва да си за спирането на торент сайтовете? Искаш да прецакаш другите хора които ги ползват ли? Дори и ония хора които губят пари заради торент сайтовете могат да ги ползват и тъй да пестят пари от други места. Общо взето освен ако не си някой на който финансовото му състояние е ощетено заради такива сайтове, не съществува логична причина да искаш да ги спрат. Заради това се чудя кой може да е гласувал за, но то винаги има хора които ще противоречат на "правилното" и "вярното" заради тяхна си измислена гледна точка.
    01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
    11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101

Пиратството е морски грабеж и разбойничество без разрешение на призната суверенна държава. Обикновено е насочено към други кораби, но понякога пиратите нападат и цели на сушата.
    Wikipedia

Това е буквалния превод на пиратство. Днес думата се използва за разпространяване на даден продукт за твои облаги без разрешението на производителя. Не мисля, че торент сайтовете правят това нещо. Първо те не получават облаги директно от разпространение на продукт каквто и да било и второ те просто не разпространяват продукт - те са си каталог чрез който потребителите се свързват един с друг и си прехвърлят данни. Така излиза ние сме пиратите а торент сайтовете са чисти. Ама пък на мен хич не ми пука и не знам кво са ревнали тея хора. Мен като ми хареса някоя игра или накакъв филм ще отида доп магазина и ще си го купя или ще го гледам на кино ... Щото иначе кво даваш 70 лева за игра / 10 лева за филм и като не ти хареса кво става никой няма да ти върне парите обратно нали ? Щото като отидеш да си купуваш гащи и не ти харесат може да ги върнеш ама като гледаш филм не можеш. Така че сори такава е системата и е непробиваема освен ако не почнат 50% от българите да ни затварят по затворите.
    ваУ рокс
    Grell

Цитирай Първоначално написано от CaseyJones
    Нещо не ми обясни аз с какво бъркам, защото нерегламентирането разпространение на интелектуален продукт с уредени авторски права, дори и без собствена облага е пиратство.

Ае, мисли и чети, а после се джвакай по форумите...
    Е точно торент сайтовете не се занимават с пиратство. По твойто или по мойто обяснение все излиза че пираство няма във торент сайтовете (поне от страна на самите собственици). Обяснил съм защо. Аз съм мислил и съм чел и знам и съм изджавкал само верни неща в горния ми пост.
    ваУ рокс
    Grell

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си