.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

О, ужас! Гавра с музиката!

Видяхте ли песните за Евровизия? Направо се шашнах! Те 60% от тях не могат да пеят, а да не говорим, че голяма част от песните са меко казано зле и неподходящи... Вярно е, че няма за какво толкова да се впрягам, защото конкурса така или иначе е нагласен, ама все пак, толкова да няма кой да направи свястна песен... Айде D2 и Поли Генова се приемат, ама Милена или Боян Михайлов направо се гаврят...
    http://whiteeyedfrog.deviantart.com/
    I'm not weird. I'm limited edition.

Супер фен Аватара на BladeDancer
    Няма музика в България .
    ваУ рокс
    Grell

Цитирай Първоначално написано от BladeDancer
    Няма музика в България .
    А не е вярно. Има три добри песни. Една от тях е чалга.

Никога не съм следяла какво предлагаме на "Евровизия", ама тая година направих изключение. Не съм очарована и даже не ми се коментира. Постно, сухо, скучно, аматьорско.

Град
    Варна, морето, сините вълни...
    Eeeeм чух набързо общото представяне на песните. И кво да ти кажа - нормално е. Хората ги е страх да участват на Евровизия, щото голямо оплюване ще падне, а дори и да направят нещо хубаво никой няма да го оцени. А и този конкурс е една голяма пародия и политическо напомпване на страни, страдащи от комплекси. Виж как върви вотът и кой за кого и какво гласува. Да не би песента на Лена, да е нещо особено... или пък оня казачок.... Андрю Лойд Уебър да се навие и да представи нещо качествено..... ама нали е Англия, повече от 5./6. място не заслужават Също и Азербайджан имаха супер песента, както и ние... повече от 5 място, ако не си от някоя от определените страни никога не може да направиш.

Инначе песента на Рут Колева си е доста добра, ама в тоя тъп и смешен конкурс нито има шанс, нито има смисъл да участва. А пък и самите ние като държава нямаме изкуство. Кой я прави хубавата, качествена ПОП музика. А дори и да я прави някой ще го оцени. Да предположим, че Графа беше участвал с "Невидим"... според теб дали щеше да мине и полу-финала. Ако Краси Аврамов беше руснак, шеше да е в топ 5....

За мен ние трябва да се откажем от участие в Евровизия, щото не показваме нищо особено... Нормално и държави като Англия, Италия и т.н. също да се откажат, щото ако ще и Мадонна да направи ебати хита, представяйки Англия, пак някой РУснак/Сърбин/Турчин ще спечели. Просто тоя конкурс дори не си струва повече да го гледаме, коментираме и т.н. пълна загуба на време е.

Повече от фен Аватара на PsychoBitchFromHell
    Град
    В ада
    Така си е ... Пълна загуба на време .

Фен
    Град
    Petrich
    Не е загуба на време, просто корупцията е прекалено голяма. Предварително се знае кой ще победи и не си заслужава да се мъчиш...

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Глупави песни, глупава песен отива на конкурса, пак няма да стигнем до финала .
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Супер фен Аватара на UNITED2
    Град
    Памплона
    Да ни беше представила Десислава
    К'ъв глас има само (Са стига сте я плюли щот пее чалга) за мен тя е с най хубав глас от всички български изпълнители !

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Цитирай Първоначално написано от UNITED2
    К'ъв глас има само (Са стига сте я плюли щот пее чалга) за мен тя е с най хубав глас от всички български изпълнители !
    Не слушам много поп-фолк, но Десислава, Азис и Преслава (може би ) имат страхотни гласове .
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Цитирай Първоначално написано от BladeDancer
    Няма музика в България .
    С малки изключения.

Супер фен Аватара на BladeDancer
    Цитирай Първоначално написано от UNITED2
    Тя песента е важна песента. Има хора с по-скромни възможности от други които правят по-хубави песни и кво да изберем тоя с по-добрия глас ли ? Глупости. Карай както казах от конкурси за комерсиална музика не може да очакваш нищо. Просто такава е комерсиалната музика- пари, пари и пак пари.
    ваУ рокс
    Grell

Повече от фен Аватара на SmAllViILee
    Поли е невероятна според мен и не е вярно че няма музика в Б-я .. например Деница от Music Idol има СТРАХОТЕН глас , но няма никакви клипове понеже е по - пълничка .. и никой не и е предложил сигурно нз .. но гласа и е простоо
    Продавам ръчно изработени бижута :]http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=403305

Голям фен Аватара на Mirage3
    Песните наистина бяха зле, но D2 и Поли Генова ми бяха фаворитите. Прекрасни песни... По принцип не слушам D2, но определно успяха да ми спечелят вниманието. И Поли има много хубав глас, и песента не е лоша. Много ме кефи стила й, особено прическата.

Супер фен Аватара на ecstazy
    Град
    wondeЯland
    Единствената Евровизия, която съм гледала и то с удоволствие е 2007-ма. Елица и Стунджи ми пълнеха душата и бяха май 2ри по едно време, но май завършиха 5-ти. Тея сегашните представители дори не си правя труда да им изслушам песните.
    If you're leaving close the door.
    I'm not expecting people anymore.
    Hear me grieving, I'm lying on the floor.
    Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
    I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
    When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си